- Konu Sahibi merwecik_20
-
- #3.041
bence sen fırca yıceksın dılekten neden acaba??? gelınlıge bakıldımı ada hanım dıcek sana sende hyr dıceksın o ne dıcek cokmerakedıom:)
adaaam bende özledim seni gercekten artık geldiğime göre su görüşme işini ayarlayalım opuyorumnanaktan
+bu arada gelinliğe baktınmı ada
-hayır dilek bakamadım
+:mymeka:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
cannmm ada öyle kullanmasam diyodu sticcer yapışttırsam demişti bende fotoğarflarınızı komple kaplat demiştim :)) ayy evin her yerinde kendimi görmeyi çook seviyorumm
dilek sen ıst neresınde oturuysn semt olarak gercı ben bılmıom pek ama kartala gelcem ben
Kızlar sadece basen eritmeye ihtiyacım var tavsiyesi olan var mı
çok güzel canmm inşş kendi eviniz olur da yaptırsınnbizim salonun duvarında var fotomuz koçişim yaptırmıs 1 metre boyu bak bu foto ev bizim olsa duvar kagıdı istiodum bir duvara tablo gibi dolu foto ama kirada oturuoz evim olursa inş yaptırcam
doğru ki ne doğru vallahi gelinlik işi yalan oldu :)
kuzucum aynen bu dediğin gibi olur yani :) bakamadım bitanem gelinliğe ama nasıl bakayım biliyorsun sürekli sorunlar çıkıyor,borçları öde öde bitmiyor.En son kombi kalmıştı belki kayınpeder alır diyorduk ya nerdeeeeeee adam şey demiş.İkisinin de maaşı iyi ben alacağım eşya falan,hiçbirşey almam :sinifsinif: bu durumda gelinlik için biraz kenara para koyalım diyoruz
ay şuna bakın ya kendini görmeyi seviyormuş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 casperim olmazsa kendi fotoğraflarımızla bir duvarı komple kaplatayım mı nasıl fikir kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bebeeem bahcelievlerde oturuom ben sen karsıda olacaksın o zaman
doğru ki ne doğru vallahi gelinlik işi yalan oldu :)
kuzucum aynen bu dediğin gibi olur yani :) bakamadım bitanem gelinliğe ama nasıl bakayım biliyorsun sürekli sorunlar çıkıyor,borçları öde öde bitmiyor.En son kombi kalmıştı belki kayınpeder alır diyorduk ya nerdeeeeeee adam şey demiş.İkisinin de maaşı iyi ben alacağım eşya falan,hiçbirşey almam :sinifsinif: bu durumda gelinlik için biraz kenara para koyalım diyoruz
ay şuna bakın ya kendini görmeyi seviyormuş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 casperim olmazsa kendi fotoğraflarımızla bir duvarı komple kaplatayım mı nasıl fikir kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bizim salonun duvarında var fotomuz koçişim yaptırmıs 1 metre boyu bak bu foto ev bizim olsa duvar kagıdı istiodum bir duvara tablo gibi dolu foto ama kirada oturuoz evim olursa inş yaptırcam
ben görebilecekmiyim acaba o günü...
Daha çook var, bugün çok keyifsizim yaa, moralim bozuk, nedenini ise bilmiyorum...
gördüm, havalardanmı bilmiyorum, bide 2 saat oldu msja cvp gelmedi merak ettim yaa...
haftasonum çok güzeldi canım yazdım ayrıntıları okumadınmı...
Msj geldi :))
Ama havalar ve endişeden sanırım, İzmir'de sorun yaşarım diye tedirginim...
Ay bilmiyorum annem biraz kaprisli, onun anneside öyleyse ikisinin arasında kalırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?