2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

bizim salonun duvarında var fotomuz koçişim yaptırmıs 1 metre boyu bak bu foto ev bizim olsa duvar kagıdı istiodum bir duvara tablo gibi dolu foto ama kirada oturuoz evim olursa inş yaptırcam

bence sen fırca yıceksın dılekten neden acaba??? gelınlıge bakıldımı ada hanım dıcek sana sende hyr dıceksın o ne dıcek cokmerakedıom:)

doğru ki ne doğru vallahi gelinlik işi yalan oldu :)

kuzucum aynen bu dediğin gibi olur yani :) bakamadım bitanem gelinliğe ama nasıl bakayım biliyorsun sürekli sorunlar çıkıyor,borçları öde öde bitmiyor.En son kombi kalmıştı belki kayınpeder alır diyorduk ya nerdeeeeeee adam şey demiş.İkisinin de maaşı iyi ben alacağım eşya falan,hiçbirşey almam :sinifsinif: bu durumda gelinlik için biraz kenara para koyalım diyoruz

cannmm ada öyle kullanmasam diyodu sticcer yapışttırsam demişti bende fotoğarflarınızı komple kaplat demiştim :)) ayy evin her yerinde kendimi görmeyi çook seviyorumm

ay şuna bakın ya kendini görmeyi seviyormuş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 casperim olmazsa kendi fotoğraflarımızla bir duvarı komple kaplatayım mı nasıl fikir kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bizim salonun duvarında var fotomuz koçişim yaptırmıs 1 metre boyu bak bu foto ev bizim olsa duvar kagıdı istiodum bir duvara tablo gibi dolu foto ama kirada oturuoz evim olursa inş yaptırcam

çok güzel canmm inşş kendi eviniz olur da yaptırsınn

ayy evett seviyorumm valla :)) nikah düğün o kadar güzeldi ki o günü hatrlama çook güzel oluyoo

of ya o kayınbaba fln varya bilion derdimi o yönden lmaz:
canım para koyarsın kenara ama bi git bak ya en azından basla kapora verirsin fiyat alırsın ne kadar para biriktireceni bilirsin

adacım bencede bosver sorunları ogun senın gunun hersey ıstedgn gıbı olmalı gelınlıgıde cok gecıktırmekı kıs zaten ındrmden faydalan ve deılegın dedıgı gıbı ne kdr bırıktırecegını bılmıs olursun

haftasonum çok güzeldi canım yazdım ayrıntıları okumadınmı...
Msj geldi :))
Ama havalar ve endişeden sanırım, ızmir'de sorun yaşarım diye tedirginim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…