2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

saol canıım sevdim ben bu işi :))

canım seni bu konuda çok iyi anlıyorum çünkü eniştemin aileside öyle, hiçbirşeye yardım etmediler, hatta komşularının ablam için getirdiği hediyeşeri bile vermediler. Şimdi de taktıkları bi kaç altını geri istiyolar, evlerini yapacaklarmış, altın diyorum çünkü sadec küçük altın taktılar bileziklerin hepsini bizim taraf taktı, bi kaçınıda eniştem aldı...Ama şu varki eniştem çok iyidir onlarla sorun yaşayınca bizim aileye daha çok bağlanıyor.

Canım sanırım düğün üzeri stresten kaynaklanan tartışmalar bunlar, inşallah evlenince sorun kalmaz...

Sayfalar yine kitap gibi olmuş sonlarını okuyamadım, umarım önemli bir gelişme kaçırmamışımdır sositososito

Eveet gelelim düne :))
Kızlar çok güzel bir gündü yaa zaman nasıl geçti anlayamadım zaten topu topu 5 saat görüştük...
ılk önce Kadıköy'de buluştuk bi baktım çiçek yok ( sonra hemen motora bindik Eminönü'ne geçmek için baktım aşkım çantasından bişey çıkarıyo "bu senin için" dedi ve bir hediye tutuşturdu elime. Açtım bi baktım bardak üzerinde ise "aşık olmak kısmetmiş yar sana" yazıyor. Bu bir şiir sözü ben ona face'de dinleyip hediye etmiştim belki bilirsiniz ıclal Aydın'ın şiiri, diğer tarafı ise kalplerle süslü hatta resmini çekebilirsem eklerim. Sonra Eminönü'ne geçtik, bi yere kahvaltı yapmak için girdik, ben tatlı götürdüm poaçalarıda evde unutmuşum malesef.. ıçine ise not yazdım (bu fikri bana veren arkadaşa minnettarım, her zaman açığım böyle fikirlere unuttum hanginizin verdiğini) aslında çok şairane bişey değildi ama yinede yazmak istedim. Tatlının kapağını ona açtırdım, zarfı gördü "bu ne" dedi, bende aç bakalım neymiş dedim. Okudu ve iki saat ellerimi öptü :)) karşıda süper bir manzara vardı ama o nedense hep bana baktı, ya gerçekten seviyor yada çok iyi bir oyuncu, çözemedim malesef. Sonra Sultanahmet'i falan gezdik, onunla beraberken kendimi çok huzurlu ve güvende hissettim beni koruması kalabalıkta bodyguard gibi bana sahip çıkması çok güzeldi. Aslında yazacak ayrıntı çok ama sıkmayayım sizi yeter bu kadar. Güzel bir gündü ama çabuk bitti, şimdiden çok özledim aşkımı. ıki hafta sonra yine görücem ama kalabalıkta ne kadar görüşücezki...

bacılar ben geldim nabersiniz gecmişi okuyamadım bilmem kac yüz sayfa gectiniz
adaer sanırım üzgünsün bu konu hakkında benim yasadıklarımı biliosun onun için takma kafana senden daha kötüleride var

adaer sanırım üzgünsün bu konu hakkında benim yasadıklarımı biliosun onun için takma kafana senden daha kötüleride var eşimin ailesi bizi dolandırdı resmen biliosn

adaer sanırım üzgünsün bu konu hakkında benim yasadıklarımı biliosun onun için takma kafana senden daha kötüleride var eşimin ailesi bizi dolandırdı resmen biliosn

gunaydın herkese 2 gun bı tartılmıyım dedımsabah 80 ı gördumallah benı davul etsın rejıme basladım cok sıkı valla

sabah ballı sırkelı su 2 bardaksu cay bı dılım ekmek ve peynır 2 kayısı çok sınırlıyım cok gecmısı bırazdan okıcam mucukk

günaydın güzeller

mervecik bende bgn başladım çok skı rejime kahvaltıda ballı limonlu su, iki kuru kayısı bi kuru incir bi adette muz yedim kaydirigubbakcemile3

you_know hoşgeldin düğün nasıl geçti

depresyon biz sıkılırmıyız hiç böyle konularda sen anlat daha bakalım yerimseniben

hosgeldınn nasıl gectı bakalım kıprıss

gunaydın cnm ya acayıp kızgınım kendıme hemen toparlamalıyız he bıde sabah yataktan kalkamayan ben 80ın vermıs oldugu gazla 150 de ıpsız atladım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…