• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

ayy yolamadm kaldı onda:))) ayıcığı da alıyo du da dedim dur orda :)))
benm zaten bi sürü peluş oyuncağm var geçen görümcem çoçukluktan kalma mı bunlar dio yoo dedim 2 sene öncesine kadar alıyodum hepsini :))))) televizyon sehbamn altı komple onlarla dolu

kaydirigubbakcemile3
yok anacım kınaya gideken kendime çanta yapim kına bitince atım başörtümü içine vermem ya:oklava:

rejimdekilere kabak yoğurtlaması tarifi kabaklar küp küp doğranır az tuzlu suda yumuşayana kadar haşlanır soğuyunca içine sarımsaklı yoğurt ve dere otu katılır, bir kaşıkta zeytin yağı konur afiyetle yenir:))))
ayy bu da güzel görünür galiba canmm bende yapcmm
caspersy cıkınlıgını yırım senın:))

ayy saol canmmm
kocacm aradı geç olduu ondann

aa yolarım walla vermem hayatta kına başörtümü fln neyi alıyo kaydirigubbakcemile3

gelenekte varmış başından çekip alıyorlar..sinir oluyorum...taçsızda onun için telkırmadan kına örtüsü işlemekten vaz geçti ya başımdan çekip alırlarsa diyor,

kaydirigubbakcemile3
yok anacım kınaya gideken kendime çanta yapim kına bitince atım başörtümü içine vermem ya:oklava:

kız kınada almadı zatenn düğün günü evvden çıkarken alıyon ya başınaa o zaman aldıı eşinin arabası gelin arabamz olmştu o da aldı pisss kızzz :oklava: bak hatrladm dövcemmm

kızlar benim makina ötüyor çamaşırların işi bitmiş gidiyimde sereyim barim ..kendinize iyi bakın, ben çıkıyorum

anamm vermem valla kımseye aynen katılıyorum yolarım :)) kımsealmaya yeltenemez

zaten gelın cıcegı atılıyo ya adetten ben 3 tane alıom gelın cıcegı 2sı adii atmak ıcın 1i guzel olcak:))

pasta kesmek ıcınde bıcagı yanımdamı götursem kesme parası alıolar ya:))) ona da uyuz oluyom

zaten gelın cıcegı atılıyo ya adetten ben 3 tane alıom gelın cıcegı 2sı adii atmak ıcın 1i guzel olcak:))

pasta kesmek ıcınde bıcagı yanımdamı götursem kesme parası alıolar ya:))) ona da uyuz oluyom

aa bu çiçek işini tuttum birini atarım biri bnm vermem kaydirigubbakcemile3
bıçak olayına çok güldüm kaydirigubbakcemile3

çok güzel fikirlerr :jeyyar:

bu da demk oluyoki eşi sevgilisi olmayan birinin arabsı düğün arabası yapılcak kaydirigubbakcemile3

heheheheheh evett canmm bakın bi tiyo daha vermiş oldm sizee
ayy bide bişi daha deyimm kına günü parlatıcı oje sürdüm ki normalde kullanmam oje falan özel olsun dedim neyse gece sildim şöyle bi kınayı yaktık kızlarla parmaklarıma hepsine deil sadece ilk kıvrım kısmına :)))
gece uyandk yıkıcaz elimi allahm o da nee bazı yerlerde oje kalmş ve oralar bildiğiniz yeşil rengi olmş sabahın 4ünde tekrar sil tekrar kına yak bide onunla uğraşmşıtık yaa

aa başımızdan mı alıyorlar şimdi örtüyü ya olur mu öyle şey ya da merwecik gibi mi yapsam yedek alalım bir tane ucuz bişii almak isteyene al canım ben size önceden hazırladım deyip onu veririz kaydirigubbakcemile3

çiçek için ben de aynısını düşündüm 1 tane iyisinden olacak onu evime koyacağım 1 tanede yine ucuz bişiii onuda atıvereceğim artık kimin bahtına gelirse

ayy çiçeğimi atmammm bide ben yapma çiçek almştmm içine 3 tane kırmızı gül koyduk evden çıkmadan fotolarda falan çok şık duruyo bunu da tavsiye ederimm
anaa evet yaa babamda taktıkça taktı paraları sinir ettiydi beni bana versene sen :))))))))

heheheheheh evett canmm bakın bi tiyo daha vermiş oldm sizee
ayy bide bişi daha deyimm kına günü parlatıcı oje sürdüm ki normalde kullanmam oje falan özel olsun dedim neyse gece sildim şöyle bi kınayı yaktık kızlarla parmaklarıma hepsine deil sadece ilk kıvrım kısmına :)))
gece uyandk yıkıcaz elimi allahm o da nee bazı yerlerde oje kalmş ve oralar bildiğiniz yeşil rengi olmş sabahın 4ünde tekrar sil tekrar kına yak bide onunla uğraşmşıtık yaa

burdanda parmaklara kına yakmıcaz anlamı çıkıyo kaydirigubbakcemile3

aa başımızdan mı alıyorlar şimdi örtüyü ya olur mu öyle şey ya da merwecik gibi mi yapsam yedek alalım bir tane ucuz bişii almak isteyene al canım ben size önceden hazırladım deyip onu veririz kaydirigubbakcemile3

çiçek için ben de aynısını düşündüm 1 tane iyisinden olacak onu evime koyacağım 1 tanede yine ucuz bişiii onuda atıvereceğim artık kimin bahtına gelirse

hehehehehehheheh

hehe bu da gzl herşeyden iki tane alıyroruz o zmn
vermem ben mümkünü yok

Back