• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

kaydirigubbakcemile3 biz yemicezki kocişlerimize yediricez evlenince. bu arada midem daha bi fena oldu. yediklerim durmuyor yerinde. :bbo:

tmm abla bakarız kopyalarız biz

ayy canm rejimde deilim de etrafta yicek bişi yok
bi mandalinam vardı çantamda onu yeyim katılım sana :))))

canımmm kızma tamam, aramızda evli olan hatuşların kocişleri için bu tarifler,hem biz evlendiğimizde de geriye dönüp topicten bu tariflere bakacağız.
ama diyete devam tabiki de ben bozmuyorum güzelim

ya hayr hepsı de guzel kalorılı seyler kızmıyorum ne haddıme ask olsun ama sızı sılkelenmeye davet edıyorum :) resımsız paylasım rıca edıyorum:))) sızı sevıyorum

evt tabı hatun rahat gıymıs gelınlıgı almıs kocayı olmus prenses gıbı şaka bı yana barı resmını koymayın yaaa:)))[/QUOTE]

eveeeet ..ada valla maşallah hem makarnayı bulmuşsun hem kına örtüsünü ben beceremedim yapıştırmayı

:))) kocamn sözünü dinliom yok rejim falan :))))
ayy benm o pullu kırmızı şeyi arkadaş aldı ya bizde adet canm dedi vermedi o günün hengamesinde alamadm :)))
ama arabamzda ayıcık vardı onu aldm gelin çiçeğimi de oturtturdum önüne salonumuzu süslüoo

aa yolarım walla vermem hayatta kına başörtümü fln neyi alıyo kaydirigubbakcemile3

rengi kırmızı ve daha değişik bir sürü işleme modeli var, fiyatı biraz pahalı

rejimdekilere kabak yoğurtlaması tarifi kabaklar küp küp doğranır az tuzlu suda yumuşayana kadar haşlanır soğuyunca içine sarımsaklı yoğurt ve dere otu katılır, bir kaşıkta zeytin yağı konur afiyetle yenir:))))

aa yolarım walla vermem hayatta kına başörtümü fln neyi alıyo kaydirigubbakcemile3

ayy yolamadm kaldı onda:))) ayıcığı da alıyo du da dedim dur orda :)))
benm zaten bi sürü peluş oyuncağm var geçen görümcem çoçukluktan kalma mı bunlar dio yoo dedim 2 sene öncesine kadar alıyodum hepsini :))))) televizyon sehbamn altı komple onlarla dolu

ayy kızma ama yaa ben sormştm ama koyayım mı diye :))) hem çikiin oldum benn ıyy :)))))

rejimdekilere kabak yoğurtlaması tarifi kabaklar küp küp doğranır az tuzlu suda yumuşayana kadar haşlanır soğuyunca içine sarımsaklı yoğurt ve dere otu katılır, bir kaşıkta zeytin yağı konur afiyetle yenir:))))

ohhh haşlama yerıne bunları böle fırına suruyosunuz yagsız pişio bı guzel aynı kızartma tadı oluo bılgılerınıze:)

Back