• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

kına kokusundan midem bulanır benim o yüzden dedim ki iyice bantlayalm gecenin o saati sadece kağıt bant bulduk tek tek bantladık parmaklarımı içinde peçete vardı :)))
ayağıma gelince de tek tek olmayacağına göre dedik hepsini yapalım kopmle bantlamayı yani ayağımn sadece az bi yerine sürmüştm zaten parmakların yarısına :))
ama gel gör ki kağıt bant iz yapmş ayy temizleyene kadar canım çıkmıştı yaa liflye lifleye bi hal olmuştum :)))
benm gibi bunu da yapmayın kızlarr

tatlı gelinn maşallahhhhh

Reyhancım geçmiş olsun canım merweciğin dediği gibi nane limon içme şansın varsa iç gülüm mideni rahatlatır

caspercım canım resmini gördüm ellerinde o bantlarla yatmak tabi zor olmuştur da ben asıl şeyi söylemek istiyorum.Böyle önemli günlerde hani kalabalık oluyoruz ya,akrabalar,eş dost yanımızda oluyor çok hoş oluyor.resmi gördüm ilk beni saran duygu bu oldu yine,dedim ne güzel bir tablo o yanyana serilmiş yataklar,samimiyetin,bir arada olmanın kanıtı işte.Çok tatlıydı canım benim :)

Reyhancım geçmiş olsun canım merweciğin dediği gibi nane limon içme şansın varsa iç gülüm mideni rahatlatır

caspercım canım resmini gördüm ellerinde o bantlarla yatmak tabi zor olmuştur da ben asıl şeyi söylemek istiyorum.Böyle önemli günlerde hani kalabalık oluyoruz ya,akrabalar,eş dost yanımızda oluyor çok hoş oluyor.resmi gördüm ilk beni saran duygu bu oldu yine,dedim ne güzel bir tablo o yanyana serilmiş yataklar,samimiyetin,bir arada olmanın kanıtı işte.Çok tatlıydı canım benim :)

ayy zaten heycan mutluluk bi tuhaf oluyorsun canm yaa
evett canmm şükürler olsn akrabalarımız ii günde kötü günde birbirine sımsıkı bağlıı hemen toplanırlar ben böyle alıştım böyle büyüdümm
evett tüm kızlar beraber yatmştk açtık tüm yatakları yan yana saol bitanemm senin fotolarınıda görürüz inşş

Back