• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

anam bgn topic aşk dolu oldu yine yaa

bende bnmkinden başkasına sana aşığm demedim

zaten o ilkim benim ondan önce kimse olmadı olmıcakta inş
inşş canmm ben dedim her yer aşk kokuyo diyee
caspercığım kocişine bunu yazabilirsin izin veriyorum bebişim :)
saol canmm çok uzun ama ya ben minik minik notlar düşünüyodum ama yine de kopyalıcamm bunu daa
kızlarr nihayet gelebildim. hafta sonu işler daha bir yoğun oluyor benim.
sabah bişii yiyemedim midem almadı. bende saat 10 gibi yarım simit ve ıhlamur çayı içtim. hala içiyorum arada çayı.
siz nasılsınız.,
caspersy hayırlı olsun 3. ayınız. nice 3 yıllara, 30 yıllara inşallahh.
hoşgeldin canmmm saol bitanemmm
evlenince bende bi bankaya fln girmeye çalışcam bakalım hayırlsı
inşş olur canmm
sanada günaydın ...
bizim aşkımız yooook o zaman ühü ühü..herşeyimiz rütinleşmiş

yaa ama nedenn :(( ne kadar oldu ki evlenelii

inşallah, amiiin...
banka işlerinin ne kadar ağır olduğundan haberin varmı akşam 9 dan önce çıkamazsın teftiş dönemi gece 12 lere kadar hafta sonu bile çalışacaksın biliyorsun değil mi

bankanın muhasebe bölümündekiler öyle die biiliyorum ben vezne bölümü yada kredi bölümünde öyle bi sorun yok dediler
zaten kesin değil başka bi iş blursam orayada gireilim
burda cumartesi izin yaparlarsa burdada kalabilirm

hepınıze yenıden gunaydın bugun cumartesı ıs ve ask trafıgımcok youn askderken kendı askımdııl yakın bı cıft arkadasım ayrılmıslarda kız msnden yazıo erkek telefondan konusuyo derken bu saat oldu telefonumun sarjı bıttı kızın dersı vr gıttı ve ıste geldım budayım

günaydn canmm hoşgeldinnn

c.tesi çalışıyosan bile en azından yarım gün olmalı kızlar hoş benmki yarm gün sayılmas 2 saat erken çıkıyorm sadece eve git koştur koştur temzlk yap ama bugün yapmıcam yemek hazrlıcam sadece

mervecik ceee diyip gidiyosun kız bi dur artık arkadaşlarıda barıştır ayrılmasınlar ya

sakardeniz hoşgeldin

ekim abla kaç senelik evlisinki sen rutinleşti dedin

casperim bu senin için :) Mantı Makarna

[url=http://urlal.com/dqqf] [/URL]

1 paket mantı makarna
1 paket et bulyon
200 gr kıyma
1 küçük soğan(rendelenmiş)
tuz,karabiber
sosu için
1 yemek kaşığı salça
1 çay kaşığı nane
1 tatlı kaşığı tereyagı
tuz,karabiber,pulbiber
2 çorba kaşığı makarnanın haşlama suyu

bir kapta kıyma,soğan,tuz ve karabiberi karıştırıyoruz.
mantı makarnaların içini bu karışımla dolduruyoruz.pişerken çıkmaması için doldururken arka ucu sivri çay kasığının sivri tarafıyla kıymayı makarnanın içine sıkıştırıyoruz.
et tableti eklediğimiz suda makarnalarımızı 10 dk.haşlıyoruz.
küçük bir tavada sos malzemelerini karıştırıp ocakta bir iki çeviriyoruz.
servis tabagına mantı makarnalarımızı alıp üzerine sarmısaklı yoğurt,onunda üstüne sosumuzu döküp servis yapıyoruz.

casperim bu senin için :) Mantı Makarna

[url=http://urlal.com/dqqf] [/URL]

1 paket mantı makarna
1 paket et bulyon
200 gr kıyma
1 küçük soğan(rendelenmiş)
tuz,karabiber
sosu için
1 yemek kaşığı salça
1 çay kaşığı nane
1 tatlı kaşığı tereyagı
tuz,karabiber,pulbiber
2 çorba kaşığı makarnanın haşlama suyu

bir kapta kıyma,soğan,tuz ve karabiberi karıştırıyoruz.
mantı makarnaların içini bu karışımla dolduruyoruz.pişerken çıkmaması için doldururken arka ucu sivri çay kasığının sivri tarafıyla kıymayı makarnanın içine sıkıştırıyoruz.
et tableti eklediğimiz suda makarnalarımızı 10 dk.haşlıyoruz.
küçük bir tavada sos malzemelerini karıştırıp ocakta bir iki çeviriyoruz.
servis tabagına mantı makarnalarımızı alıp üzerine sarmısaklı yoğurt,onunda üstüne sosumuzu döküp servis yapıyoruz.

saol canmm işte bundan yapcam benn :))))

mervecik ceee diyip gidiyosun kız bi dur artık arkadaşlarıda barıştır ayrılmasınlar ya

sakardeniz hoşgeldin

ekim abla kaç senelik evlisinki sen rutinleşti dedin

10 seneyi geçti, benim eşimin işi de ağır hafta sonları bile çalışmaya gidiyor bu hafta da nöbetçi, uyku yok demek onun için sinir kat sayısı fazla oluyor, bu hafta herşeyi alttan alıcam demektir:))) bu arada sizin için netten güzel tel kırma kına örtüsü modeli bakıyordum

bide öyle bi durum söz konusu

biz dua edelim bari kaydirigubbakcemile3
yani canm durumu daha vahim olanlar da var :)))
hoşbuldum canlarım. hiii mantı gördümmm. azcık seviyorsanız kimyon da kat. kolay gelsin şimdiden.
aa ben severm canm bakayım evde varsa katayım eşim baharatı da sevmiyo da aldık mı hatırlamıyorum :)))
ya bnm cnm bu makarnadan istedi ama şimdi kaydirigubbakcemile3

canm akşam buyur misafirim ol böyle güzel görünür mü bilmiyoruma ama bende yapcam :)))))

mantı kıymasına baharat maydonoz ve soğan konuluyo caspersy 10 sayfaönce felan görmustum bu soruyu

aman ne barıstırcam ayrılsınlar ya kızın kıymetını bılmıokı odun arkadasım uzuluyo çok.gıtsın kıymet bılenını bulsun valla aynne böle dedım

10 seneyi geçti, benim eşimin işi de ağır hafta sonları bile çalışmaya gidiyor bu hafta da nöbetçi, uyku yok demek onun için sinir kat sayısı fazla oluyor, bu hafta herşeyi alttan alıcam demektir:))) bu arada sizin için netten güzel tel kırma kına örtüsü modeli bakıyordum

maşallah canm ya 10sene vayy bee biz görr müyüz ki :)
ayy Allah yardımcın olsn ablacımm

Back