- Konu Sahibi merwecik_20
-
- #2.841
mantı kıymasına baharat maydonoz ve soğan konuluyo caspersy 10 sayfaönce felan görmustum bu soruyu
aman ne barıstırcam ayrılsınlar ya kızın kıymetını bılmıokı odun arkadasım uzuluyo çok.gıtsın kıymet bılenını bulsun valla aynne böle dedım
10 seneyi geçti, benim eşimin işi de ağır hafta sonları bile çalışmaya gidiyor bu hafta da nöbetçi, uyku yok demek onun için sinir kat sayısı fazla oluyor, bu hafta herşeyi alttan alıcam demektir:))) bu arada sizin için netten güzel tel kırma kına örtüsü modeli bakıyordum
mantı kıymasına baharat maydonoz ve soğan konuluyo caspersy 10 sayfaönce felan görmustum bu soruyu
aman ne barıstırcam ayrılsınlar ya kızın kıymetını bılmıokı odun arkadasım uzuluyo çok.gıtsın kıymet bılenını bulsun valla aynne böle dedım
10 seneyi geçti, benim eşimin işi de ağır hafta sonları bile çalışmaya gidiyor bu hafta da nöbetçi, uyku yok demek onun için sinir kat sayısı fazla oluyor, bu hafta herşeyi alttan alıcam demektir:))) bu arada sizin için netten güzel tel kırma kına örtüsü modeli bakıyordum
saol canmm ben sadece kıymayı koyardım :))) ayy bilmemek ne kötü hehe
kıymet bilmiosa ii demişssin canmm
o mantı makarnalarını dolduracak kadar zamanı olmayanlara başka bir tarif
soğanı ve yeşil biberi yemeklik doğrayıp kavurun kıyma sını ekleyip biraz daha kavurduktan sonra bir kaşık salça ve bir domates ekleyin karabiber pul biber biraz kimyon ve tuzunu katın ...
makarnarınızı haşlayın süzün sıcakken üzerine sarımsaklı yoğurt ve kıyma sosu dökün ...bu tarifin adını ben bodrum makarnası olarak biliyorum benim oğluş mantıyı çok sever yapacak vaktim olmazsa yada erinirsem bende bu makarnadan yapıyorum:)))
maşallah canm ya 10sene vayy bee biz görr müyüz ki :)
ayy Allah yardımcın olsn ablacımm
o mantı makarnalarını dolduracak kadar zamanı olmayanlara başka bir tarif
soğanı ve yeşil biberi yemeklik doğrayıp kavurun kıyma sını ekleyip biraz daha kavurduktan sonra bir kaşık salça ve bir domates ekleyin karabiber pul biber biraz kimyon ve tuzunu katın ...
makarnarınızı haşlayın süzün sıcakken üzerine sarımsaklı yoğurt ve kıyma sosu dökün ...bu tarifin adını ben bodrum makarnası olarak biliyorum benim oğluş mantıyı çok sever yapacak vaktim olmazsa yada erinirsem bende bu makarnadan yapıyorum:)))
sağol gülüm, onun ki bir hafta sürüyor ben anlayışlı oluyorum ...ya benim malum dönemim:)) 10 gün sürüyor bende her şeye parlıyorum bu defa o bana anlayışlı davranıyor... herşey karşılıklı saygıda sevgide ...görürsünüz inşallah gülüm, ilk seneler huyunu suyunu yemek alışkanlığını ancak öğreniyorsun sonrası zaten çok kolay ha ben senelerdir tanıyorum zaten diyenler aynı evde yaşamadıkça gerçekten tanımış olmunmuyor
aa bi odun daha çıktı
ay abla bulursan resmini paylaşırmısın. bu arada daha nice 10 yıllara inş
bende sadece kıyma koyardım walla kaydirigubbakcemile3
ay bu tarifde çok gzl gibi
bu topic ismıyle hıc bagdasmıyor hıç:))) bu ne yaa soslu tarıfler aaa kızlar kendınıze gelın sılkelenın gelınlık beyaz kılo:))
bu topic ismıyle hıc bagdasmıyor hıç:))) bu ne yaa soslu tarıfler aaa kızlar kendınıze gelın sılkelenın gelınlık beyaz kılo:))
amin... modelleri buldum da buraya koyamadım..siz netten telkırma kına örtüsü yazıp bakın, eldivenleride var..
kaydirigubbakcemile3
mervecik bgn gitti bnm rejim ztn
pazartesi daha dikkat etcem
bana katılmak isteyen varmııı
kaydirigubbakcemile3
mervecik bgn gitti bnm rejim ztn
pazartesi daha dikkat etcem
bana katılmak isteyen varmııı
yaa hep benim yüzümden oluyo yaa topigi bozuomm(
m.m.m.m çok güldüm yaa al bi odun daha hehehhe
ya yemicez olmas sizde yeyin ben geçen elma diyetini gördüm ya diorm ki aşkm beraber rejim yapcaz hep elma yicez o da dio ki ben kilo almak için ne kdar uğraştım yok rejim falan :))))kaydirigubbakcemile3 biz yemicezki kocişlerimize yediricez evlenince. bu arada midem daha bi fena oldu. yediklerim durmuyor yerinde. :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?