2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

saol canmm ben sadece kıymayı koyardım :))) ayy bilmemek ne kötü hehe
kıymet bilmiosa ii demişssin canmm

teşekkürler.. hoşbuldum
Allah kolaylıklar versin ablacım.
a ne güzel,ben de henüz söz bile yok ama, kınayı ve mekanı araştırmaya başladım.

o mantı makarnalarını dolduracak kadar zamanı olmayanlara başka bir tarif
soğanı ve yeşil biberi yemeklik doğrayıp kavurun kıyma sını ekleyip biraz daha kavurduktan sonra bir kaşık salça ve bir domates ekleyin karabiber pul biber biraz kimyon ve tuzunu katın ...
makarnarınızı haşlayın süzün sıcakken üzerine sarımsaklı yoğurt ve kıyma sosu dökün ...bu tarifin adını ben bodrum makarnası olarak biliyorum benim oğluş mantıyı çok sever yapacak vaktim olmazsa yada erinirsem bende bu makarnadan yapıyorum:)))

aa bi odun daha çıktı

ay abla bulursan resmini paylaşırmısın. bu arada daha nice 10 yıllara inş

saol canmm ben sadece kıymayı koyardım :))) ayy bilmemek ne kötü hehe
kıymet bilmiosa ii demişssin canmm

bende sadece kıyma koyardım walla kaydirigubbakcemile3

ay bu tarifde çok gzl gibi

maşallah canm ya 10sene vayy bee biz görr müyüz ki :)
ayy Allah yardımcın olsn ablacımm

sağol gülüm, onun ki bir hafta sürüyor ben anlayışlı oluyorum ...ya benim malum dönemim:)) 10 gün sürüyor bende her şeye parlıyorum bu defa o bana anlayışlı davranıyor... herşey karşılıklı saygıda sevgide ...görürsünüz inşallah gülüm, ilk seneler huyunu suyunu yemek alışkanlığını ancak öğreniyorsun sonrası zaten çok kolay ha ben senelerdir tanıyorum zaten diyenler aynı evde yaşamadıkça gerçekten tanımış olmunmuyor

ellerine sağlık ablacmm kesinlikle bu da çok lezzetli olur baktm yetişmio buna çeviririm bendee

ayy ne güzel karşılıklı anlayışlı olmak...
ayy evet öyle diolar evlenenler ama daha ben demedim hehe

ekim ablacığımın söylediği tarif te böyle bir şey canlarım

[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]

MALZEMELER

-1 paket midye makarna yada herhangi bir makarna

-Büyük bir kase yoğurt

-4-5 diş sarmısak

ÜZERı ıÇıN

-150 yada 200 gr kadar kıyma(Bunun ölçüsü size kalmış ,artırabilir ya da azaltabilirsiniz.)

-1 soğan

-1 kaşık domates salçası

-1/2 demet maydanoz

-pulbiber,karabiber,tuz

YAPILIŞI
ilk önce makarna tuzlu su ile haşlanır.
bir kapta sarımsaklar ince ince doğranır yoğurda karıştırılır.
soğan incecik doğranır.sıvıyağda salmış olduğu suyu çekene kadar kıyma iyice kavrulur.
soğan ilave edilir kavrulmaya devam edilir.
kavurma işlemi bitince maydanozu doğranır ,baharatlarla tatlandırılır.
Haşlanıp süzülen makarna servis kabına alınır.Üzerine yoğrutlu karışım gezdirilir
onun üzerine de kıymalı harç dökülür.

Son düzenleme:
aa bi odun daha çıktı

ay abla bulursan resmini paylaşırmısın. bu arada daha nice 10 yıllara inş

bende sadece kıyma koyardım walla kaydirigubbakcemile3

ay bu tarifde çok gzl gibi

amin... modelleri buldum da buraya koyamadım..siz netten telkırma kına örtüsü yazıp bakın, eldivenleride var..

bu topic ismıyle hıc bagdasmıyor hıç:))) bu ne yaa soslu tarıfler aaa kızlar kendınıze gelın sılkelenın gelınlık beyaz kılo:))

canımmm kızma tamam, aramızda evli olan hatuşların kocişleri için bu tarifler,hem biz evlendiğimizde de geriye dönüp topicten bu tariflere bakacağız.
ama diyete devam tabiki de ben bozmuyorum güzelim

kaydirigubbakcemile3
mervecik bgn gitti bnm rejim ztn
pazartesi daha dikkat etcem
bana katılmak isteyen varmııı

ben katılmıyım sekerım sende bugun gıttı deme daha koca gun var yaa

yaa hep benim yüzümden oluyo yaa topigi bozuomm (
m.m.m.m çok güldüm yaa al bi odun daha hehehhe

evt tabı hatun rahat gıymıs gelınlıgı almıs kocayı olmus prenses gıbı şaka bı yana barı resmını koymayın yaaa:)))

kaydirigubbakcemile3 biz yemicezki kocişlerimize yediricez evlenince. bu arada midem daha bi fena oldu. yediklerim durmuyor yerinde. :bbo:
ya yemicez olmas sizde yeyin ben geçen elma diyetini gördüm ya diorm ki aşkm beraber rejim yapcaz hep elma yicez o da dio ki ben kilo almak için ne kdar uğraştım yok rejim falan :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…