- Konu Sahibi merwecik_20
-
- #2.821
inşş canmm ben dedim her yer aşk kokuyo diyeeanam bgn topic aşk dolu oldu yine yaa
bende bnmkinden başkasına sana aşığm demedim
zaten o ilkim benim ondan önce kimse olmadı olmıcakta inş
saol canmm çok uzun ama ya ben minik minik notlar düşünüyodum ama yine de kopyalıcamm bunu daacaspercığım kocişine bunu yazabilirsin izin veriyorum bebişim :)
hoşgeldin canmmm saol bitanemmmkızlarr nihayet gelebildim. hafta sonu işler daha bir yoğun oluyor benim.
sabah bişii yiyemedim midem almadı. bende saat 10 gibi yarım simit ve ıhlamur çayı içtim. hala içiyorum arada çayı.
siz nasılsınız.,
caspersy hayırlı olsun 3. ayınız. nice 3 yıllara, 30 yıllara inşallahh.
inşş olur canmmevlenince bende bi bankaya fln girmeye çalışcam bakalım hayırlsı
sanada günaydın ...
bizim aşkımız yooook o zaman ühü ühü..herşeyimiz rütinleşmiş
inşallah, amiiin...
banka işlerinin ne kadar ağır olduğundan haberin varmı akşam 9 dan önce çıkamazsın teftiş dönemi gece 12 lere kadar hafta sonu bile çalışacaksın biliyorsun değil mi
hepınıze yenıden gunaydın bugun cumartesı ıs ve ask trafıgımcok youn askderken kendı askımdııl yakın bı cıft arkadasım ayrılmıslarda kız msnden yazıo erkek telefondan konusuyo derken bu saat oldu telefonumun sarjı bıttı kızın dersı vr gıttı ve ıste geldım budayım
saol canmm çok uzun ama ya ben minik minik notlar düşünüyodum ama yine de kopyalıcamm bunu daa
tamam bebeğim ben de aralarından kısa kısa cümleler alıp notlar yaz demek istemiştim,yani hepsini bir arada değil de parça parça kullan diye :)
sanada günaydın ...
bizim aşkımız yooook o zaman ühü ühü..herşeyimiz rütinleşmiş
caspersy bende normalden 1 saat önce çıkıyorumm cumartesileri
ama adı yarım gün
casperim bu senin için :) Mantı Makarna
[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]
1 paket mantı makarna
1 paket et bulyon
200 gr kıyma
1 küçük soğan(rendelenmiş)
tuz,karabiber
sosu için
1 yemek kaşığı salça
1 çay kaşığı nane
1 tatlı kaşığı tereyagı
tuz,karabiber,pulbiber
2 çorba kaşığı makarnanın haşlama suyu
bir kapta kıyma,soğan,tuz ve karabiberi karıştırıyoruz.
mantı makarnaların içini bu karışımla dolduruyoruz.pişerken çıkmaması için doldururken arka ucu sivri çay kasığının sivri tarafıyla kıymayı makarnanın içine sıkıştırıyoruz.
et tableti eklediğimiz suda makarnalarımızı 10 dk.haşlıyoruz.
küçük bir tavada sos malzemelerini karıştırıp ocakta bir iki çeviriyoruz.
servis tabagına mantı makarnalarımızı alıp üzerine sarmısaklı yoğurt,onunda üstüne sosumuzu döküp servis yapıyoruz.
patronların yarım anlayışı tuhaf canm :))) hehe ama kocamn patronunun yarım anlayışı hiç yok :)))))))
mervecik ceee diyip gidiyosun kız bi dur artık arkadaşlarıda barıştır ayrılmasınlar ya
sakardeniz hoşgeldin
ekim abla kaç senelik evlisinki sen rutinleşti dedin
yani canm durumu daha vahim olanlar da var :)))bide öyle bi durum söz konusu
biz dua edelim bari kaydirigubbakcemile3
aa ben severm canm bakayım evde varsa katayım eşim baharatı da sevmiyo da aldık mı hatırlamıyorum :)))hoşbuldum canlarım. hiii mantı gördümmm. azcık seviyorsanız kimyon da kat. kolay gelsin şimdiden.
ya bnm cnm bu makarnadan istedi ama şimdi kaydirigubbakcemile3
10 seneyi geçti, benim eşimin işi de ağır hafta sonları bile çalışmaya gidiyor bu hafta da nöbetçi, uyku yok demek onun için sinir kat sayısı fazla oluyor, bu hafta herşeyi alttan alıcam demektir:))) bu arada sizin için netten güzel tel kırma kına örtüsü modeli bakıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?