2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

aa karışmadığın bi bu kaldı deseydin kaydirigubbakcemile3

bi o kalmştı ona da karışıyo canm :))
ay bi alem bunlar ya daha neler neler gülmekten krize girioz :))))
geçen aşkm gelmemişti annesi eve götürmeye çalışıo mümkün deil gitmem dio dayım gelcek gitmem dioo :))) bide tam konuşamıo ümkün deil gitmem dio ümkünn deil :)))))))

çocuklarn konuşmalarına bayılıyorum ben yakaydirigubbakcemile3

hehe siz arkadaşsınız kaydirigubbakcemile3

adaercim denedim inş olur sğl cnm bende mrk ediyodum nasıl yapılıyo bu diye tşkler

aa yaptım walla kaydirigubbakcemile3

ayy saol canmmm

ayy bende yaptm galibaa
evet canmm biz arkadaşızz :)))
tam sıpa ya annemgil beni yapmış dio siz de bebek yapsanıza dio :))))))

aa karışmadığın bi bu kaldı deseydin kaydirigubbakcemile3

ayy aferim size canlarım benim bak yapmışsınız ne güzel alkisalkisalkis

deneme :))))

Dün aksam uzeri nisanlim aradi sesi cok bozuk geliyordu ne oldu falan dedim.Babam eve takilacak kombiyi de bize aldirtacak galiba dedi.Neden ne oldu niye boyle soyluyorsun dedim.Evden cikmadan konustuk biraz dedi.
Sey diyormus kombi isini ne yaptin arastirdin mi falan bizimkide arastirdim en ucuzu 1300 diyor takmasiyla falan demis.Adamin hic umursadigi yok yani tamam oglum su zaman aliriz,hallederiz falan demek yok.Bir insan bu kadar mi cimri olur ya,biliyorsunuz nisan oldu olali ne yapilacak ne alinacak hic umursamiyorlar.Nisanlim,ben ve benim ailem cirpinip duruyoruz.Inanir misiniz artik ikimizinde aldigi maas taksitlere ve kredilere gidiyor.

yatak odasini ,halilari,perde ve tulleri,firinimi benim ailem aldi

beyaz esyanin tumunu,1 tane oturma odasina kanepe,butun mutfak ivir zivirini ve butun diger ev icin ivir ziviri ben aldim hala taksit oduyorum,

aldigimiz evin kredi taksitini ve nisan yaparken aldigimiz ihtiyac kredi taksitini ve salon icin kose koltuk taksitini nisanlim oduyor.

en son iste nisandan sonra temmuzdan beri taksitlerden kalan paralarla guc bela 5 ay da biriktirdigimiz para ile yemek odasi aldik nisanlimla ikimiz

peki ya bu kayinpeder ve kayinvalide ne yapmayi dusunuyor derseniz
gordugunuz gibi hicbirsey yapmadilar yapmayacaklar.Lanet olsun artik diyecegim diyemiyorum.
Kayinpeder bir de kayinvalideye sey diyormus ne acelesi varmis masa sandalye olmazsa evde ne olurmus :) almasalarmis.

susuyorum artik cimrinin ekmegi yenmez derler de bu kadarmi gercek olurmus bu soz

Son düzenleme:

bitanemm boşver onların kendi kişiliğiişimdi zorlanırsınz ama tutupta sana tek laf edemezlerrr annem yaptı biz eşimle yaptık dersin laf edemezler sana karşıı
bizde eşim beyaz eşyaları önceden almş mobilyaları biz aldık kayınpeder karışmadı düğün parası salonda takılanllardan gitti bi altınları onlar almış oldu canm perde halı şu bu hepsini eşim halletti hoş daha da bitmedi taksit ödüyoruz

öncedenmiş düğün yaptım diye söylenmeler şimdi eşler yapıyo herşeyi bide kız tarafı yapıo erkek tarafının ailede iki bilezikle düğün yapmış oluyo :)))

sağol canım benim Rabbim'e sığınıyorum artık o görüyor,kendi kızları da var keser döner sap döner gün gelir hesap döner
Allah'ın izniyle sağlığımız yerinde olsun tek ödeyeceğiz inşallah ama çok bunaldım işte,hepsi o yoksa başka bir şey değil

malesef bazı aıleler öle adacım napalımöle bı aılenın ogluna asık olmussun dua etsınler kı senın gıbı senın aılen gıbı dunurlerı olduguna baskası olsa kıyametı koparırdı su zamana kadar zaten sen onu aldın ben bunu yaptımdan yasanıyo ayrılıkların cou zaten sız yınede borçlanırken kendı hesaplarınıza göre borçlanın anlasılan onlardan fayda olmıcak cunku evlendıkten snra bıde o evın masrafı hem taksıtler baya zorlar sızı yeterkı sız destek olun bırbırınıze herseyın ustesınden gelırsınız ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…