• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

kızlar ya ağırlık kaldırmak kalori yaktırıyo diyolar ama ağırlık kaldırıp kalori yakcaz derken kas yapmayalım bu sefer hiç deneyen varmı

kızlaar benimde ocakta nişanım olacak...
Boy 162, kilo 55 ama benimki kiloyu hiç sevmiyor yaa...
Sakın alma diyip duruyo nasıl korurum bilmiyorum...

cnm senin işin daha kolay ekstra bişey yapmana gerek yok. yediklerine dikkat edersen almazsın. nişan koşuşturması fln zayıflarım diye düşünme ben kilo almıştım mafoldumben

kızlar ya ağırlık kaldırmak kalori yaktırıyo diyolar ama ağırlık kaldırıp kalori yakcaz derken kas yapmayalım bu sefer hiç deneyen varmı

kilo verdikten sonra hafif sarkmalar olabiliyor. o yüzden 500 gr lık su şişeleriyle özellikle göğüs ve kollara baya faydası oluyor. yani kilo vermek için değil de ben sarkmalara karşı yapmaya çalışıyorum. bir de bacak arasına kalın yastık koyup bacakları kapatıp açınca da faydası oluyor

evlilik nasıl gidiyor. bize biraz anlatırmısın

gerçekçi olmak lazım ilk bi ay çok güzel olmuo kızlar ya çok güzel oluo ama aile özlemi açısından çooook zor oluyo ben şu bi aydır falan daha iyiyim
onun dışında çoook güzell sevdiğin insan her an yanıbaşındaa
gece kokusuyla uyumak gündüz kokusuyla uyanmak çok güzel
bide o yanında deilken artk uyunmuyo :) yatağa önce gitsem bile uyuyamıyorum ben:asigim::asigim:

canım hoşgeldin öncelikle ve hayırlı olsun.mutlu olun inş..
o zaman ikiniz aynı anda düzenli spor yapacaksınız. tutup kolundan yürüyüşlere çıkarsınız en kolayı.. a.s.

gerçekçi olmak lazım ilk bi ay çok güzel olmuo kızlar ya çok güzel oluo ama aile özlemi açısından çooook zor oluyo ben şu bi aydır falan daha iyiyim
bide o yanında deilken artk uyunmuyo :) yatağa önce gitsem bile uyuyamıyorum ben:asigim::asigim:

ayyy çok güzelll zemuszemus Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah..

ayyy allah hepimize böyle evlilik nasip etsin.
sorunsuz, huzurlu, mutlu, mesut
aminnnnn
caspersy e de nazar değmesin diyoruzz:nazar:
alah mutluluğunuzu bozmasın

kilo verdikten sonra hafif sarkmalar olabiliyor. o yüzden 500 gr lık su şişeleriyle özellikle göğüs ve kollara baya faydası oluyor. yani kilo vermek için değil de ben sarkmalara karşı yapmaya çalışıyorum. bir de bacak arasına kalın yastık koyup bacakları kapatıp açınca da faydası oluyor

cnm bnm bacaklar kabus şunu bi detaylı anlatabilirmsin

ayyy çok güzelll zemuszemus Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah..

amiinn aminnn canımm
darısı hepinize olsunn
bize evli olan arkadaşlar çok tartışırsınız bi süre amann o dönemi ii atlatın demişlerdi biz öle tartışmadık ama bende size söyleyim aman amann tartışmayın yok yere

kaydirigubbakcemile3 tartışmadan durabilirsek iyi

saolunn kızlarrr
canm evlenince başka bişi oluo ama eşin herşeyin oluo
üzgünsen de o an eşin var yanında mutlusan da ona kızsam da onun yüzünden ağlasm da yine ona sarılıp ağlayım güldüğüm mutlu olduğum zamanda yine aşkımla paylaştım...
bide şimdi uzattıkca uzatıyoruz ya aynı evin içindeyken öyle olmuo hemen gönlünü alasın geliyo ayy nasıl özledim aşkımı:1hug:

Back