- Konu Sahibi merwecik_20
hadi ya üzüldüm. niye tartışınızz
aman dün burnu sürtsün diye arayıp sormadım sonra kızdı oda bende ona kızdım öyle işte off:sinifsinif:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi ya üzüldüm. niye tartışınızz
aman dün burnu sürtsün diye arayıp sormadım sonra kızdı oda bende ona kızdım öyle işte off:sinifsinif:
olur o kadar sorun etme. öfkeniz geçince birbirinizin gönlünü alırsınız.
yaa üzüldümm
bizde nişanlıyken öyle bi kaç kez tartışmıştık ama bi gün sürmeden geçerdi bizimkisi sizinde öle olur canmm
yaa üzüldümm
bizde nişanlıyken öyle bi kaç kez tartışmıştık ama bi gün sürmeden geçerdi bizimkisi sizinde öle olur canmm
kızlaar benimde ocakta nişanım olacak...
Boy 162, kilo 55 ama benimki kiloyu hiç sevmiyor yaa...
Sakın alma diyip duruyo nasıl korurum bilmiyorum...
kızlar ya ağırlık kaldırmak kalori yaktırıyo diyolar ama ağırlık kaldırıp kalori yakcaz derken kas yapmayalım bu sefer hiç deneyen varmı
evlilik nasıl gidiyor. bize biraz anlatırmısın
kızlaar benimde ocakta nişanım olacak...
Boy 162, kilo 55 ama benimki kiloyu hiç sevmiyor yaa...
Sakın alma diyip duruyo nasıl korurum bilmiyorum...
gerçekçi olmak lazım ilk bi ay çok güzel olmuo kızlar ya çok güzel oluo ama aile özlemi açısından çooook zor oluyo ben şu bi aydır falan daha iyiyim
onun dışında çoook güzell sevdiğin insan her an yanıbaşındaa
gece kokusuyla uyumak gündüz kokusuyla uyanmak çok güzel
bide o yanında deilken artk uyunmuyo :) yatağa önce gitsem bile uyuyamıyorum ben:asigim::asigim:
gerçekçi olmak lazım ilk bi ay çok güzel olmuo kızlar ya çok güzel oluo ama aile özlemi açısından çooook zor oluyo ben şu bi aydır falan daha iyiyim
onun dışında çoook güzell sevdiğin insan her an yanıbaşındaa
gece kokusuyla uyumak gündüz kokusuyla uyanmak çok güzel
bide o yanında deilken artk uyunmuyo :) yatağa önce gitsem bile uyuyamıyorum ben:asigim::asigim:
kilo verdikten sonra hafif sarkmalar olabiliyor. o yüzden 500 gr lık su şişeleriyle özellikle göğüs ve kollara baya faydası oluyor. yani kilo vermek için değil de ben sarkmalara karşı yapmaya çalışıyorum. bir de bacak arasına kalın yastık koyup bacakları kapatıp açınca da faydası oluyor
ayyy çok güzelll zemuszemus Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah..
amiinn aminnn canımm
darısı hepinize olsunn
bize evli olan arkadaşlar çok tartışırsınız bi süre amann o dönemi ii atlatın demişlerdi biz öle tartışmadık ama bende size söyleyim aman amann tartışmayın yok yere
kaydirigubbakcemile3 tartışmadan durabilirsek iyi