How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

cnm bnm bacaklar kabus şunu bi detaylı anlatabilirmsin

şimdi kırlent tarzı bir yastık alıyorsun. ayakta bile oluyor,ama sandalye ve ya koltuğun ucuna oturarak çok rahat oluyor. onu bacakların tutacak şekilde (basen tarafına) yerleştirr. sonra bacakları aç kapa hafif yanma olacak. sabah akşam 20 şer dediler,ben aklıma geldikçe yapıyorum.
kollar için de yoga yapar gibi bağdaş kurup otur. ellerini göğüs hizasında avuçlar birbirine değecek şekilde tut. olanca kuvvetinle ellerini birbirine doğru it. :Saruboceq:

şimdi kırlent tarzı bir yastık alıyorsun. ayakta bile oluyor,ama sandalye ve ya koltuğun ucuna oturarak çok rahat oluyor. onu bacakların tutacak şekilde (basen tarafına) yerleştirr. sonra bacakları aç kapa hafif yanma olacak. sabah akşam 20 şer dediler,ben aklıma geldikçe yapıyorum.
kollar için de yoga yapar gibi bağdaş kurup otur. ellerini göğüs hizasında avuçlar birbirine değecek şekilde tut. olanca kuvvetinle ellerini birbirine doğru it. :Saruboceq:

ay sğl cnm. peki bu yastıksız olmuyormu iş yerinde aklıma geldikçe yapsam

bu topiği sevdim yaa, paylaşımlarınız çok güzel :))
Bzimde ilk tartışmamız dün akşam oldu :((
Ama özür diledi :))

aa süper. özür dileyebiliyorsa alkışş enişteme alkisalkisalkis arada oluyor ya. bir de deli gibi aşukuz :utangac: biz ama bazen oluyor :oklava: ama öfke geçince azda düşününce hemen koşuyoruz birbirimize :nazar:

ay sğl cnm. peki bu yastıksız olmuyormu iş yerinde aklıma geldikçe yapsam

onu yapmak iş yerinde olmaz. ama bi yerde okudum otururken veya herhangi bir işi yaparken bile kalçaları "sıkıp gevşeterek" sıkılaştırabiliyormuşuz. masa başında hiç belli olmuyor kaydirigubbakcemile3 en hareketsizken bile onu yapın diyorlarr kaydirigubbakcemile2

ay çok komik sıkıp gevşetiyorum, karşımdakide tuvaletimin geldiğini falan sanacak :))
canım özür dileyecek tabi, henüz beni elde etmedi, umarım evlendikten sonrada devameder...

onu yapmak iş yerinde olmaz. ama bi yerde okudum otururken veya herhangi bir işi yaparken bile kalçaları "sıkıp gevşeterek" sıkılaştırabiliyormuşuz. masa başında hiç belli olmuyor kaydirigubbakcemile3 en hareketsizken bile onu yapın diyorlarr kaydirigubbakcemile2

ayy ben bunu çok yaparım bilmem faydası olur mu :D

şekerler iyisinizdir umarım.Yediklerimi yazayım.
kahvaltı : çok acele çıktım evden ve dün annemin günü vardı açma yapmıştı onun yarısını aldım yanıma işyerinde 1 fincan yeşil çay içip onu yedim
öğle : 1 kase yoğurt çorbası + 1 adet kırmızı biber dolması + 1 dilim beyaz peynir + 3 dilim salatalık + yarım domates
akşama da yine öğle yemeğinden ayırdığım 1 adet kırmızı biber dolması + 3 dilim salatalık + yarım domates yiyeceğim.
öpüyorum hepinizi.Aralarda da 1 adet mandalina var onu yerim artık

yok be cnm bgnkü karamsarlığımın moralimin bozuk olmasının nedni kiloyla dğl nişanlımla tartışmamdan kaynaklanıyo:bbo:

düzelmenizi umut ediyorum biz de anlattım mı unuttum ama aramız limoni dün öyle bir aradı baktı ben alttan almadım bu sefer o da hemen yan çizip konuyu uzattı yine sabahta mesaj çekmiş.önceleri bana güveniyordun ve benimle bir ömür geçirmeyi benden daha çok istiyordun şimdi ne oldu sana da sürekli problem çıkarıyorsun. diye yazmış. ben de cevap yazmadım o da hala aramadı :(

saolunn kızlarrr
canm evlenince başka bişi oluo ama eşin herşeyin oluo
üzgünsen de o an eşin var yanında mutlusan da ona kızsam da onun yüzünden ağlasm da yine ona sarılıp ağlayım güldüğüm mutlu olduğum zamanda yine aşkımla paylaştım...
bide şimdi uzattıkca uzatıyoruz ya aynı evin içindeyken öyle olmuo hemen gönlünü alasın geliyo ayy nasıl özledim aşkımı:1hug:

ayyy ne güzel ya inşallah o günleri görürüm

aa süper. özür dileyebiliyorsa alkışş enişteme alkisalkisalkis arada oluyor ya. bir de deli gibi aşukuz :utangac: biz ama bazen oluyor :oklava: ama öfke geçince azda düşününce hemen koşuyoruz birbirimize :nazar:

biz bak hala uzatıyoruz ama bu sefer uzamasının sebebi ben her defasında alttan alırdım o da buna alışmıştı ben arardım hep.Şimdi ben çok kızdım inat ettim ya onunda dengesi şaştı :)

şekerler iyisinizdir umarım.Yediklerimi yazayım.
kahvaltı : çok acele çıktım evden ve dün annemin günü vardı açma yapmıştı onun yarısını aldım yanıma işyerinde 1 fincan yeşil çay içip onu yedim
öğle : 1 kase yoğurt çorbası + 1 adet kırmızı biber dolması + 1 dilim beyaz peynir + 3 dilim salatalık + yarım domates
akşama da yine öğle yemeğinden ayırdığım 1 adet kırmızı biber dolması + 3 dilim salatalık + yarım domates yiyeceğim.
öpüyorum hepinizi.Aralarda da 1 adet mandalina var onu yerim artık

düzelmenizi umut ediyorum biz de anlattım mı unuttum ama aramız limoni dün öyle bir aradı baktı ben alttan almadım bu sefer o da hemen yan çizip konuyu uzattı yine sabahta mesaj çekmiş.önceleri bana güveniyordun ve benimle bir ömür geçirmeyi benden daha çok istiyordun şimdi ne oldu sana da sürekli problem çıkarıyorsun. diye yazmış. ben de cevap yazmadım o da hala aramadı :(

ayyy ne güzel ya inşallah o günleri görürüm

biz bak hala uzatıyoruz ama bu sefer uzamasının sebebi ben her defasında alttan alırdım o da buna alışmıştı ben arardım hep.Şimdi ben çok kızdım inat ettim ya onunda dengesi şaştı :)

bende alttan almıcam artık :oklava:

ay çok komik sıkıp gevşetiyorum, karşımdakide tuvaletimin geldiğini falan sanacak :))
canım özür dileyecek tabi, henüz beni elde etmedi, umarım evlendikten sonrada devameder...

ayy ben bunu çok yaparım bilmem faydası olur mu :D

evde anneme yardım ederken yapıyorum anlamıyo bile.. olur tabi. oradaki kasları uyarıyorsun. en azından kan dolaşımına iyi gelir.

valla birbirimizi zor bulduk. bazen o bazen ben alttan alabiliyoruz. ama kendini ağırdan satanlarda kıymetli oluyor, çevremden izlenimler.

Ben benimki kızgın olduğunda alttan alırım, siniri geçtikten sonrada ben naz yaparım tabi haklıysam...
Şimdiden öğrenmeli her zaman benim alttan alamayacağımı değilmi yani...

cnm ben anlamadım ya şimdi basen arasına yastık koycaz bacakları açıp kapıcaz bu sırada yastık düşmüyomu. bide açıp kapama yukarı doğrumu yanlara doğru mu olcak

kızlar kaçan kovalanır diye bi laf varya çok doğru mutlaka kendinizi ağırdan alın
ben bi haftadır ilgilenmiyorum beyimiz üstümüze düşer oldu niye ilgilenmiyomuşum onunla fln filan

Ben benimki kızgın olduğunda alttan alırım, siniri geçtikten sonrada ben naz yaparım tabi haklıysam...
Şimdiden öğrenmeli her zaman benim alttan alamayacağımı değilmi yani...

Sakardenizcim bizde birbirimizi zor bulduk :))
Hiç aklımızda yokken tanıştırıldık...

çok haklısın. bende aşağı yukarı böyle yapıyorum. başka şeye sinirlenip de karşıdakinden çıkartmak en tehlikelisi.bundan uzak durmaya çalışıyorum.
Allah tamamına erdirsin. yuvalarımız aşk dolsun :asigim: :nazar: :nazar:

Back