• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

yok tatlım assada sayfayı ındır assa sol köşede smıleler acık yok bbc kodu acık bıde lambalar yazıodelikafadulden

aleaddin amca sihirli lambaaaaaaaaaaaaaaaaaaadelikafadulden

Hiç bi fikrim yok valla cnm ilk kez görüorum vallahi sırnaşık şey
Bencede salla sateni yaa saten en güzel baharda giyilir kışın üşütür yazın terletir..
Ama gecelik olarak yazında giyilir pek üstte kalmıycandan sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Tebi evli bayanlar iiçin sölüorum :lepi:

Hiç bi fikrim yok valla cnm ilk kez görüorum vallahi sırnaşık şey
Bencede salla sateni yaa saten en güzel baharda giyilir kışın üşütür yazın terletir..
Ama gecelik olarak yazında giyilir pek üstte kalmıycandan sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Tebi evli bayanlar iiçin sölüorum :lepi:

hahahahaah seydam ılahıııııııııııııııı
:roflol:
bunu su okumalıydı hahahhahdelikafadulden

ay burnum acıyor artık selpak tahriş etti burnumu cok acıooooooooooooooooooooomafoldumben

Canım o çok berbat bişey yaa elinden geldğnce selpakla silmemeye çalş wcye git..
Bide krem sür oralara cnm ya birasckta olsa yumuşatır..

hahahahaah seydam ılahıııııııııııııııı
:roflol:
bunu su okumalıydı hahahhahdelikafadulden

Ama öle cnm yalanmı yaa saten kışın üşütür yazın terletirr..

Canım o çok berbat bişey yaa elinden geldğnce selpakla silmemeye çalş wcye git..
Bide krem sür oralara cnm ya birasckta olsa yumuşatır..

walla aynen seydam yapacamda su yataktan kalkamırum kı ısıttım bıde yatagı haha usenıorum kalmaya

Ama öle cnm yalanmı yaa saten kışın üşütür yazın terletirr..

yok cnm haklısın tabııkı

Canım ne dicem sna sen dün link werdn ya bu takvimler için bunlar gbi sabit durmuo harekt edio dedin..
Benim cetvelimde de zaman ilerledikce gelin damada doğru ilerlio diğerlerinde de ne kadar yaklaşırsa bitişe dğru ilerlio senin dediğin farklı bişeymidi?
Bide o siteden kbl etmiolarmş glba Sibel öle sölemişti..

Canım ne dicem sna sen dün link werdn ya bu takvimler için bunlar gbi sabit durmuo harekt edio dedin..
Benim cetvelimde de zaman ilerledikce gelin damada doğru ilerlio diğerlerinde de ne kadar yaklaşırsa bitişe dğru ilerlio senin dediğin farklı bişeymidi?
Bide o siteden kbl etmiolarmş glba Sibel öle sölemişti..

seydacım sıldım sılmemı ıstedıgın mesajı ben unutmusum dun sılmeyi onu...
tatlım o cetwelde boyle hareketlı dedıysem gif tarzındaydı hareketlı smıleyler wardı...mesela yuzuk wardı parlıodu o manada hareketlı demek ıstedım ama tabııkı ordada gun yaklastıkca gelın damada yaklasıyordu sadece hareket edıyordu bazı cetweller o manada dedım cnm onu bılmıorum cnm neden kabul etmıo bu sıte acaba o sıteyı ne sacma :bbo:

seydacım sıldım sılmemı ıstedıgın mesajı ben unutmusum dun sılmeyi onu...
tatlım o cetwelde boyle hareketlı dedıysem gif tarzındaydı hareketlı smıleyler wardı...mesela yuzuk wardı parlıodu o manada hareketlı demek ıstedım ama tabııkı ordada gun yaklastıkca gelın damada yaklasıyordu sadece hareket edıyordu bazı cetweller o manada dedım cnm onu bılmıorum cnm neden kabul etmıo bu sıte acaba o sıteyı ne sacma :bbo:

Valla bende bilmiorumki cnm Sibel öle söledi bi denemek lazım kbl edip etmediğini bide takvmn sonunda sitede yazılı olan rakkamlar yazıodu o çirkin duruo 2010 gbi duruo ama 7910 du gbi öle bişe yazıodu sırnaşık şey

hahahaah cep telefon modelı gıbıkaydirigubbakcemile3
kız seyda ben yatsam sana ayıp olurmu tek kalmanı ıstemıorum ama bogazım cok fecı bıde burnum acıo cok fenaaaaaaaaaaaaaaaa :gitme:

hahahaah cep telefon modelı gıbıkaydirigubbakcemile3
kız seyda ben yatsam sana ayıp olurmu tek kalmanı ıstemıorum ama bogazım cok fecı bıde burnum acıo cok fenaaaaaaaaaaaaaaaa :gitme:

Kuzen kbl edio dedi onu deniorum bende cnm ayıp olmaz ne demek yaa benm oturdğm saate kdr oturmak zorunda deilsn cnm ben Allah bilr kaçta yatcm sırnaşık şey
Hastasın sen cnm bu kdr bile kalmaman lazımdı..
Hadi uyu Tuğçem sen doktora gitmednmi bugn yaa çeyz almakla mesguldun demii :oklava:
Gitmedysen yrn hemen git..
Hadi Allah rahtlık versn cnm rüyanda askını gör görüşürs Şeniz :a015:

Kuzen kbl edio dedi onu deniorum bende cnm ayıp olmaz ne demek yaa benm oturdğm saate kdr oturmak zorunda deilsn cnm ben Allah bilr kaçta yatcm sırnaşık şey
Hastasın sen cnm bu kdr bile kalmaman lazımdı..
Hadi uyu Tuğçem sen doktora gitmednmi bugn yaa çeyz almakla mesguldun demii :oklava:
Gitmedysen yrn hemen git..
Hadi Allah rahtlık versn cnm rüyanda askını gör görüşürs Şeniz :a015:

walla yarın gıdıcem tatlım doktora duramıorum sabah ıyıdım o yuzden gerek duymadım gıtmeye duş aldım acaba ondanmı fena oldum ben neyse tatlım sen dene o sıteyı ıllakı olur
ıyı geceler tatlım sanada sende ruyanda enişteyi gör yarın görüşmek üzere sağlıcakla kal öptüm
opuyorumnanaktan

Back