• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

sen söle demeden söledimsırnaşık şey:roflol:
heh kızma kız ben kötü düşünrek yazmıom şaka mahayetined şey ediombayanssulusmile

yok tatlım kızmıyorum askolsun rahat ol sende

Buldummmmmmmmmmmmmmm satenin içineee içlik giyyyyyyyyyy :lepi:

içlikmı o n ekız seydam ben gece yatarken sadece sutyen we ustume pıjama ustumu goyerım karman corman kat kat uyuyamıorum ben bu ıclık dedıgın ne atlet fanıla tarzı bıseymıfisfisfis
ya bı bakımada sexı olmalıyım cok couksu ızlenım yaratmıyım adam sımdı demesın ewlenecegım kızın agzında bı lolıpopu eksık dıye:roflol: cocuk gıbı pıjama gıyersem

walla buyuk bır canta alırım zaten ben hep buyuk canta kullanırım kucuk cantaya sıgmaz esyalarım benım...
koyarım pıjama,makyaj malzemelerımı,parfumumu,gunluk pedsız hayatta olmaz cantamda bulunur ıllakı,diş fırcamda macunumda hep cantamdadır zaten...yedek bı gundelık bluz koyarım ertesıı gune gıymek ıcın bu kadarrr

yok tatlım kızmıyorum askolsun rahat ol sende

içlikmı o n ekız seydam ben gece yatarken sadece sutyen we ustume pıjama ustumu goyerım karman corman kat kat uyuyamıorum ben bu ıclık dedıgın ne atlet fanıla tarzı bıseymıfisfisfis
ya bı bakımada sexı olmalıyım cok couksu ızlenım yaratmıyım adam sımdı demesın ewlenecegım kızın agzında bı lolıpopu eksık dıye:roflol: cocuk gıbı pıjama gıyersem

Yafru yaz googla içlik gör nası bişe alta giyilio o üste değil sırnaşık şey
Valla seksüü olmak istio olabilrsin ama saten kesinlikle giyme bence gerçekten toton donar sölim ben sna..
Çok şık hem şirin hemde seksü bi takım al kendine cnm loya ya fln uğra bi istersen kadkye gitmişken..

Yafru yaz googla içlik gör nası bişe alta giyilio o üste değil sırnaşık şey
Valla seksüü olmak istio olabilrsin ama saten kesinlikle giyme bence gerçekten toton donar sölim ben sna..
Çok şık hem şirin hemde seksü bi takım al kendine cnm loya ya fln uğra bi istersen kadkye gitmişken..

owwwwwwwwwwwwwww seydam masraf cıkarıon bana olur tamam bakarım loyaya...
sempatiksalakcinni

nerde giyceksiniz saten gecelikleri:jeyyar:

Oooo topicin yolunu buldunuzzz hanımefendii sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Arbskten çıktıkdan snra bi süre kendinze gelmenizi beklememiz lazm hrlde sırnaşık şey sırnaşık şey
Tuğçeye fikir weriorus cnm daha kimse giymio saten bişe sırnaşık şey
Gecelik deilll saten pjma tak.

owwwwwwwwwwwwwww seydam masraf cıkarıon bana olur tamam bakarım loyaya...
sempatiksalakcinni

Canım masraf yapma warsa elinde öle bişey onu giy..
İlla takım giymene gerk yokki atıorum gri bi alt üstüne beyaz bi badi üstünede gri bi polar giyersin uyurken poları çıkartırsın bölede olur ne seksüü ne çocuksu normal işte..

Back