• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Oooo topicin yolunu buldunuzzz hanımefendii sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Arbskten çıktıkdan snra bi süre kendinze gelmenizi beklememiz lazm hrlde sırnaşık şey sırnaşık şey
Tuğçeye fikir weriorus cnm daha kimse giymio saten bişe sırnaşık şey
Gecelik deilll saten pjma tak.

:kedi: daha gelebilmiş değilimkaydirigubbakcemile3
Hmm nerde giycekk

Su görüşürs cnm Allah rahatlık versin dikkt et kendine rüyanda sewdiğini gör byy Şeniz :a015:

temem ıtıraf edıorum ben tatlım sten pıjama takımı gıycemde onu seyedıoduk:utangac:

lem su gacısı hade ıyı geceler...
karpuz dedım aklıam geldı adanadan gonredem sana karpuz yazın yersn hahahahhaha

Canım masraf yapma warsa elinde öle bişey onu giy..
İlla takım giymene gerk yokki atıorum gri bi alt üstüne beyaz bi badi üstünede gri bi polar giyersin uyurken poları çıkartırsın bölede olur ne seksüü ne çocuksu normal işte..

walla he en guzelı seyda ole dedıgın gıbı walla oyle yapıcam kaydirigubbakcemile5

204 - Shoe Tek Fiyat

seydam bak bı cızme buldum nısnatası we etılerde subesı warmıs eda taşpınar burdan alıyor genelde ayakkabılarını.bazı markaların bırebır aynıların yapıyor guccı,nıne west,chrıstan dıor v.s kına gecesı ıcın ayakkabına bırdan bakabılırsın cok cesıt war her renk mewcut

E tamam gayet mütavazi niye kararsız kaldın kibilmiyorumkismile

nebılım tatlım ustumdekı pıjamaları gıysem kıza bak cocuk gıbı dıe guler penguenler war ustunde
saten pıjama gıysem sexı olurum dıye kararsız kaldım ıkısı de olmak ıstemıorum sıradan rahat olsun ıstıorum adamı kıskırtmak ıstemıorum :bbo:

walla he en guzelı seyda ole dedıgın gıbı walla oyle yapıcam kaydirigubbakcemile5

Bencede öyle yap cnm..
Hem üşümezsinde..

Beyzacım üşür diye giymesin sateni diorum ben yoksa seksüülük acısından değil..

Canım link içinde teşekkür ederim ama nişantaşı ve etlier bana uzak o alışverişlere çıktığmzda yolumuzun o taraflara düşüceğini hiç zannetmiorum cnm ya..

Bencede öyle yap cnm..
Hem üşümezsinde..

Beyzacım üşür diye giymesin sateni diorum ben yoksa seksüülük acısından değil..

Canım link içinde teşekkür ederim ama nişantaşı ve etlier bana uzak o alışverişlere çıktığmzda yolumuzun o taraflara düşüceğini hiç zannetmiorum cnm ya..

he anladım cnm yok fıkır olsun dıye ortaya attım cnm enısteyle gezmeye gıdersen bı gun ugrarsın belkı 22 tl ye babatler falan war eewel cesıt we renkk

kız seyda bu sayfada sol köşede bıseyler yazıor ya lambalar kapalı yazıo ney lambası o burda ne lambası olabılırkı bilmiyorumkismile

he anladım cnm yok fıkır olsun dıye ortaya attım cnm enısteyle gezmeye gıdersen bı gun ugrarsın belkı 22 tl ye babatler falan war eewel cesıt we renkk

Evet cnm çok güzel modeller war we çk ucuz o taraflara pek gitmiorus ama yolum düşerse hemen aklıma gelir cnm saol tekrar teşekkr ederm..
Hangi yanın ağır basıo kalmakmı gitmek mi sırnaşık şey

Back