A
akudunu_makudunu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #1.641
bak nasıl bakıyorum pastana melim melimbilmiyorumkismile
Çok kolay yapılışı cnm kalk hadi sende yap :lepi:
bende sizlerle tanıştığıma memnun oldum şeyda.bahsedeyim kendimden:23 yaşındayım,buğday tenli,minyon,kahverengi gözlü bir bayanım.eskişehir'de yaşıyorum.bir bankada çalışıyorum,işletme mezunuyum :1rolleyes: 31 temmuzda istanbul beykoz korusu tesislerinde düğünüm var.anlayacağınız üzere istanbul'a gelin gidiyorum.aşığım,mutluyum ve aşkıma kavuşmayı bekliyorum.hihoyyyt
kuaförü araştırırım araştırmasınada düğün istanbul'da ben eskişehir:1no2: o yüzden zor oluyor ee bir yandanda çalışıyorum o yüzden biraz zor.görümcelere söyledim araşıtırın bana çok güzel bir yer diye.onlar bakacak bakalım.gelinliği aradan çıkarıyorum evet en azınan ondan kurtuldum ama model resmi yok malesef.aysiran straplez cici bir gelinlik alıyorum.birkaç haftaya elime geçer gelinliğim.alınca fotosunu çeker koyarım buraya opuyorumnanaktan
hem üşenirim hemide kilo alırım oof ya ooooooooof:roflol: :roflol: :roflol:
anmmm kız şeydaaaa walla gece gece ağzım sulandı...
bana mutfak yolu gözüktü afiyet olsun cnm ellerine sağlık...
edacım hoşgeldin aramıza bende tuğçe istanbulda yaşıyorum...allah mesut etsin cnm
Öyle yaptım cnm sıcak döktüm pudngi bitterliydi ztn iice çklta sosu gbi oldu..
He valla 2 dk hallettm kusende tatlı yapıodu kremşnti kullanıodu oda onunkinden çaldım :lepi:
Ama cidden ağır bir tatlı bu haberin olsun..
basit gibi görünüyor ama kesiyor hemen,kusen ne yaptı kşantiyle sırnaşık şey
kızlar ben yeni üye sayılırım beni de aranıza alın...bende temmuz gelini olucam Allah kısmet ederse..bu topik çok işime yarayacak..çok sorum var çook:)))
resmini ekleyebilirsin cnm bak ben ekledim resmimizemuszemus hem seni görmüş oluruzzzzzopuyorumnanaktan
kızlar ben yeni üye sayılırım beni de aranıza alın...bende temmuz gelini olucam Allah kısmet ederse..bu topik çok işime yarayacak..çok sorum var çook:)))
yaa kızlar benim düğün ekimde gelinliği ben ne zaman ayarlasam daha yıl varrbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?