"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Ohhhh babasına sölemeler bu iş hakkında konuşmalar ee artık sende bir an önce evet de de hazırlıklara başlayın be yafru bi tanışmaya gelincek arksndan söz arksndan nişan ondan snra askere gidicek..
Eee ağustosta askere giderse siz 2011 de evlenceksnz o zmn 5 ay askerlik kafamçokkarıştı

canımmmmm ailsiyle de paylaşmış bu durumu yani e bu çok güzellll:dance: tamam tamam çok kısa bi süre içinde siz nişan yaparsınız:) çünkü benimki babasıyla bu durumu konuştuktan 2 hafta sonra söz yüzüğünü taktırmıştı:))) erkekler aileyle konuştuysa hızlandırıyor herşeyi ay çok sevindim canım benim

Öyle cnm o huzur için sabrediyorum ben de.
Hmm ama ona reğmen hala birliktesiniz ne güzel =) aman allah korusun ayrılmayın :hulya:
Konuşuyoruz cnm ama sadece konuşuyoruz 6 sene sonra harekete geçicez

Öyle cnm o huzur için sabrediyorum ben de.
Hmm ama ona reğmen hala birliktesiniz ne güzel =) aman allah korusun ayrılmayın :hulya:
Konuşuyoruz cnm ama sadece konuşuyoruz 6 sene sonra harekete geçicez

Evet cnm onlara rağmen hala beraberiz bende şaşıorum kendimize sırnaşık şey
Aminn cnm Allah ayırmasın hiç birimizi sewdiklerimizden..
Peki 6 sene snra evlilik düşünüosanız bi 4-5 sene sonra söz nişan fln olur heralde dank die evlenmiceksnz dmi sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

bencede seydam 2011 de ewlenırız bız ama sana bısey dıyımmı ınanmıcan belkı ama bana bı falcı karı 2011 de ewleneceksın dmıstı...
bende fazla kulak asmamıstım eger dogruysa warya haha.
çok bızım ıs ya aman söz-nişan-nikah hemıde 2 yerde yandık wallaha...

bakalım akışına bırakıcam herseyıııı...nisanda yada haziranda nişan olur bilemedim temmuzda yanık yenlı olurum hemdelikafadulden
mayısı yazmamısım mayısda olabılır hazıranda onun dogum gunu 4 hazıran belkı ona denklestırırz ama herseyın bır ozel gunu olsun ıstıorum ben dogum gununde nısan yıldonumumuzu kutlamak ne bılım ben ayyyyyyyyyyyyybilmiyorumkismile

Ne güzel aranızdaki bağ baya kuvvetliymiş. Biz de çok problemler atlattık hiç ayrılmadık ama çok sorun yaşadık. Ama bilmiyorum ne o benden kopabildi ne ben ondan.
:roflol: yok kız dank diye değil dediğin gibi 4 5 seneye nişan yaparızbayanssulusmile
sen nişanlı mısın cnm

Bencede herşeyin ayrı bi günü olmalı cnm her sene nişanlandığınız günü kutlamıcaksınız tabikide fakat o onun doğum günü ayrı kalmalı..
Yaa nası 2011 yaa 2010 olck sizin gitsin nisanda askere martta nişan yapın eylülde gelsin askerden kasımda da evlenin :lepi:

Falcılara inanma ya atıolar gıclrndan sırnaşık şey

Ayy ne güzel yaa işte zorluklara birlikte göğüs gerebilmek önemli olan..
Ondan sonrası fasa fiso zaten..
Allah hayırlısını wersin cnmm..
İnşallah herşey istediğiniz doğrultuda gider.
Kızım küçücükken çıkmaya başlamşsınz siz yaa..
Enişte kaç yaşında cnm?
Ben nişanlıym cnm aslnda nişan yapmadık sözlendik ama yapmıycasda nişan nişanlı sözlü ne istiosan ondanım işte :lepi:
29 MAYIS 2010 da da Allah'ın iznyle dünya evine gircemm..
Günümüzü aldık çok şükür

hersey kısmet tatlım ya ben bundan onceı sewgılımı 15 ay asker beklemıstım onunla cok hayaller kurmustum ewlenırız falan oda bana waatler werdı hemen ewlenıcez senı kacırmaya nıyetım yok dıye askerden geldı terkettı ben 2 sene boyunca hayatıma sokamadım kımseyı erkeklere guwenım gıttı asla ewlenmıcem dıye yemınler ettım tedawı oldum psıkolojık olarak...cok pıs gunler yasadım sonra allah karsıma taylanı cıkardı nerden gelecegı hıc bellı olmuyor aşkın ben her zaman benı sewen sayan hasta oldugumda yanımda oldugunu hıssettıren bırı ıstemısımdır allah ıste karsıma cıkardı taylanı...
sewıyormuyum ewet hemde cok

Sibel o alttaki takvim evlilik takviminmi senin cnm?
Siz ne zmn düşünüodunzki?

Tuğçecim Allah bozmasnı cnm Allah ayırmasınnnn...

Artık evett deeeeeeeeeeeeee :lepi: sırnaşık şey

Gelcekmiymiş yarın?

Bide hani duruşması yoktu yrn duruşması war ddn..

Evt cnm aynen öyle... Amin hepimiz için hayırlısını versin.
Evt ya küçüktük ne olduğunu anlamadık bile beraber büyüdük resmengamyoncuiremsu
Aynıyız cnm o da 21.
Tamam farketmez ha nişan ha söz ikisi de aynı kapıya çıkıyo mühim olan düğün
Oyy gün de mi aldınız hadi hayırlısı. E okul felan bitti mi enişte çalışıyo mu?

kız ben yaz dugunu ıstıorum oda bende sogugu sewmıyoruz...hem balayına cıkarız dıye dusunuyor oda ama tabı sana baglı dıyor...
ewet haklısın cnm dogum gunu ozel kalmalı oyyyy yerım onu ya seydam ya gene kar yagıymış gordunmu her yer bembeyaz bızım burda taylan bu haftada gelemıcek galıba ya az ewwel mesaj atmış benım ilac almam gerekıodu aşkım ilacını aldınmı dıye saatınımı kurdu ne Şeniz

seydam cıkmıs bı yerden duruşma bende uyuz oldum ya cuma yada cumartesı gelcem dedı tabı bıde benım ıyılesme durumuma baglı cnm

Heee aynı yaştasınızz ne güzel birlikte büyümüşsünüz işte :lepi:
Bencede farketmio cnm farktmediği içinde nişan yapmıorum ama bazıları takıo işte sözlü nişanlı fln die :dilcikar:
Eveeetttt günümüzü aldık çook şükür içim rahatladı vallaha takvimimi görmüonmü sen bnm ne kdrım kaldığnı sölüooo aklinialirimsmile
Benimki okumamş yafru çalışıooo liseye bile okul zamanları çalşmakk için okuldan kaçarmış ee bölesi bnm için iyi olduu askerlik fln derdimizde yok bni bu kdr delirtirken bide okulunu bekleyemezdm valla klava: sırnaşık şey sırnaşık şey

Yaaaaa kızım ramazanda war bu sene ztn olsun antlyada fln hava güzel biras dha sıkın ekimdee evlenin balayına antlyaya gidersinz off olmadı yurtdışına çıkarsınız yafru balayı için yaa..
2010 gelini olcktn sen yaa ne 2011 yolla gtsin askere nisanda sırnaşık şey
Yaa varya şu erkeklerin hayatlarnda biri olmadığı zamanki rahatlıklarına gıcık oluorum bu askerlik konusunda nie zamanında tecil ettirmişki gidip yapsaymş paşa paşa askerliğinii..

seydam cıkmıs bı yerden duruşma bende uyuz oldum ya cuma yada cumartesı gelcem dedı tabı bıde benım ıyılesme durumuma baglı cnm

Ayhh bence gelsin sende yrn doğruu doktora gidiosn iğneni oluosun katarinini almaya dewam ediosun cumaya bişeyciğin kalmaz artk evet de yaw :lepi:
Gerçi sen evet demeden adanalı hayallere başlamş emme sırnaşık şey sırnaşık şey

benım laptop kasılmaya başladı bu kadar bıel dayandı hayret dıger pc yede gecmek ıstemıom sımdı ahana annemde uyandı odasında tw ızlıyor...
of kızlar yaaaaa bı yandanda hastalık bastırıyor özledım muhabbetınızı 1 gun gorusemedık gene doldurduk sayfaları

şeydacım ben 24 mayıs 2009da sözlendim. o tarihi yazdım bayağı zaman oluyor.ama 3 ay yazıyor onu ben de çözemedim düzeltemiyorum da işin kötü yanı:))) şubatta nişan nisanda da nikah ayında olacak adım adım güncelleyeceğim için önemsemiyorum tarih belli olunca tekrar düzenlicem nasılsa:)))

anlıyorum canım haklısın..ama doğru insan kendisini bi şekilde gösteriyor demekki Allahım gönlüne göre vermiş inş bi ömür mutlu olursunuz:))) :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…