- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #1.241
Gerçekten normal bi insanın yapıcağı şeylerden geçtimm bi ablanın yapıcağı şeyler değil bunlar.
Ablan hangi burc cnm çok merk ettm ya?
Bide tbkide aryp söliceksin nişnlın olck o senin ya ondan önce kimin öğrenmesi lazımki nişanlılığnı..
Resmi warmı cnm ekle bakalım bizde elbisene..
Allah sabır versin ve ablana en yakın zamnda şifa wersn cnm çocğuna da böyle davranıomu?
Madem eski eşiyle barşcak hapisten çıktıktan snra neden ayrıldı?
Boşandılarmı?
Bide hangi suçla hapiste?
Ne kadar zaman war çıkmasına?
Ben gerçekten çok merklym herlde sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
evet tutim bakıcaktın deşifre olma:roflol:
KIZLAR SİZİN KÜÇÜK ANLAYIŞINIZ NE LEYN:roflol:
Allah kane etmesin emi senilaelaelaelaelae anaa olun len olunnn deşifre olsun herkes:roflol:
Saağğaa ne kızım herkese pskljk baskı yapıosun deşifre olma deşfre olma die..
Ol kız tuğçe deşifre ol bu manyak karı bi deşifredir tutturmş yolcm bign saçını başını hee kaydirigubbakcemile
Hee rahat etcem diye lahana gibi giyin ewde adamda rahatnı düşünmeyen ama rahat ettiren birilerine giderse görrüsün gününü sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
delüüüü normal ama küçük değillll bencee hani normal yawru len 80 küççükk müsırnaşık şeysırnaşık şeyanlıorm sibelcm Allh yardmcn olsun cidden zor akıl verblck bi durum deil yaşayn bilr ancak sen bilosn sibelcm..
sırnaşık şey
bnmki 80 büyük mü ki sucum sen anlrsn :roflol:
şeydacım öyle bi soru sordunki inan nasıl cevap versem bilmiyorum çünkü herkesten saklarız normalde ama sizinle paylaşıcam...
birincisi balık burcu..
ikincisi çocuğunu döver devamlı bağırır.kızımız çok tatlı gerçekten çok sevimli ama annesinin bağırmaları etkiliyo sanırım o da devamlı vurarak sevgisini gösteriyor ve çocuğun da psikolojisini bozdu...
ve en önemlisi...ben size yalan söyledim boşandılar diye...aslında birlikte yaşıyorlardı.ablam sanatçıydı yani sanatçıların alt kadrosunda çıkıyordu sahnede.ve ilk eşinden boşandıktan 2 yıl sonra hayatına girdi bu kişi.ablamın bu işi bırakmasını ve ev hanımı olmasını istiyodu.ablam da ikna oldu işi bıraktı ve gerçekten çok mutluydular.hatta adam ailemizle tanıştı ailem onu benimsedi.fakat bize adam boşandığını söylemişti.meğerse hanımıyla hem burda hem hollandada evliymiş.hollandada boşanmış 1995 yılında.ama türkiyede boşanmamışlar.ve hollandaya gittiği zamanlarda eşiyle birlikte kalıyormuş.kendisi elektrik mühendisiydi ama hapise girmesi bizim de aklımızı karıştırdı.ablam kızına 7 aylık hamileydi.türkiyede boşanma davası açacaktı babamla konuşmuşlardı.tam işlem işlem için hollanda daki eşinin onayı gerekiyormuş.bu işlemi halledicem diye 2007de hapse girdi birara çıktı ama tekrar aynı sebeple hapse girdiğini söyledi sebebi asla söylemiyor bize..halen hapiste...aslında evlenemediler.ama zor durumda kalmamak için çevreye boşandı diyoruz... ablam ne kadar sevmiyorum dese de sevdiğini belli ediyor.ve çocuğunu hollandaya kaçırmasından çok korkuyor.onun psikolojisinin bozulması normal yani...
şeydacım öyle bi soru sordunki inan nasıl cevap versem bilmiyorum çünkü herkesten saklarız normalde ama sizinle paylaşıcam...
birincisi balık burcu..
ikincisi çocuğunu döver devamlı bağırır.kızımız çok tatlı gerçekten çok sevimli ama annesinin bağırmaları etkiliyo sanırım o da devamlı vurarak sevgisini gösteriyor ve çocuğun da psikolojisini bozdu...
ve en önemlisi...ben size yalan söyledim boşandılar diye...aslında birlikte yaşıyorlardı.ablam sanatçıydı yani sanatçıların alt kadrosunda çıkıyordu sahnede.ve ilk eşinden boşandıktan 2 yıl sonra hayatına girdi bu kişi.ablamın bu işi bırakmasını ve ev hanımı olmasını istiyodu.ablam da ikna oldu işi bıraktı ve gerçekten çok mutluydular.hatta adam ailemizle tanıştı ailem onu benimsedi.fakat bize adam boşandığını söylemişti.meğerse hanımıyla hem burda hem hollandada evliymiş.hollandada boşanmış 1995 yılında.ama türkiyede boşanmamışlar.ve hollandaya gittiği zamanlarda eşiyle birlikte kalıyormuş.kendisi elektrik mühendisiydi ama hapise girmesi bizim de aklımızı karıştırdı.ablam kızına 7 aylık hamileydi.türkiyede boşanma davası açacaktı babamla konuşmuşlardı.tam işlem işlem için hollanda daki eşinin onayı gerekiyormuş.bu işlemi halledicem diye 2007de hapse girdi birara çıktı ama tekrar aynı sebeple hapse girdiğini söyledi sebebi asla söylemiyor bize..halen hapiste...aslında evlenemediler.ama zor durumda kalmamak için çevreye boşandı diyoruz... ablam ne kadar sevmiyorum dese de sevdiğini belli ediyor.ve çocuğunu hollandaya kaçırmasından çok korkuyor.onun psikolojisinin bozulması normal yani...
Allah kane etmesin emi senilaelaelaelaelae anaa olun len olunnn deşifre olsun herkes:roflol:
haha ben onun onforunu sağlarım kuzuumm:jeyyar:
en rahatından:roflol:
delüüüü normal ama küçük değillll bencee hani normal yawru len 80 küççükk müsırnaşık şeysırnaşık şey
birincisi balık burcu..
Sibelcim yaa ablanın yaşadıkları hiç kolay değil işte bazen mantık devreden çıkıo ve sadece duygularımızla harket ediorus karşımızdakine güvenmek inanmak istiorus gönlümüze söz geçiremiorus..
İnsanın nası en yakınlarına geçermiş sinirini hıncını en yakınından çıkartırmış..
Bütün kaprisi size demekki siz yıpranıyorsunuz ama biliorki naparsa yapsın yanında olcaksınız..
Allah sabır wersn ablana cnm yaşadıkları kolay şeyler değilmiş ama küçücük yavrusunun suçu yok..
İsteyerek yapmıodur muhakkak..
Ama fiyatı falan yüksek göstermek gerçektn hiç hoş değil..
Peki hapisten ne zmn çıkacağı bellimi?
Yani boşanma işlemleri için neden hapse girdi orasıda ilginç.
Gerçiii bizi bile yaknda içeri alırlar o hale geldi artık ülke..
Kimi bulsalar sokuolar içeri bu konuları açtıkca sinrm bozuluo o yzden açmayalım..
Senin konuna dönelim..
Hee şimdi öle dion evlendikden snra çamaşırcılara aa daha fantzi ürünleriniz yokmu bunlar çok basit daha değişik dersin görürüz zmn sırnaşık şey
Yaşamadığm tanık olmadığm olaylar değil yani yavrimm :lepi:
Eğer içi boş sütyende 80 ni doldurabiliosa tabikide 80 küçük değilllllllll
haha ben onun onforunu sağlarım kuzuumm:jeyyar:
en rahatından:roflol:
delüüüü normal ama küçük değillll bencee hani normal yawru len 80 küççükk müsırnaşık şeysırnaşık şey
delüüü ne bileym sizin küçkten kastnz ne senin ki kaç su gacisi delikafadulden
Hee şimdi öle dion evlendikden snra çamaşırcılara aa daha fantzi ürünleriniz yokmu bunlar çok basit daha değişik dersin görürüz zmn sırnaşık şey
Yaşamadığm tanık olmadığm olaylar değil yani yavrimm :lepi:
Eğer içi boş sütyende 80 ni doldurabiliosa tabikide 80 küçük değilllllllll
yok tatlım içeri girme sebebi boşanma kağıtları değil.o işlemi halledeyim derken başka bi olay olmuş ve hapse girmiş. hollandada hapiste şuan.ve bize söylediği kadarıyla temmuzda çıkacak hapisten.ablam benim özelimle ilgili herzaman olumsuzdu bu alptekinden öncesi için de geçerli.yazacağım msjlara kadar karışır herzaman yani öyle zor ki nasıl anlatılır bilmiyorum tek diyebileceğim inanılmaz bir insan.
delikafaduldensırnaşık şey senin ki küçük değil mmank karı deşifre olucam ama sölim hadi:roflol::roflol: 80 85 değişiyo mu ne:roflol:
bi sutyen 80 b diğeri 85 ama 85 bazen büyük oluo 80 bazen küçük oluo anlamadm ben bu işi:roflol:
canım ya onunda haklı sebepleri varmış ama size yansıtmasa iyi aslında ama nazı geçiyor işteÇok üzgünüm çoook canım destek sizden görüyo ama o da abartmış yani psikolojik destek almamasıda kötübenneyaptımki
delikafaduldensırnaşık şey senin ki küçük değil mmank karı deşifre olucam ama sölim hadi:roflol::roflol: 80 85 değişiyo mu ne:roflol:
bi sutyen 80 b diğeri 85 ama 85 bazen büyük oluo 80 bazen küçük oluo anlamadm ben bu işi:roflol:
len su gacısı fıyatları gördüm
icra takıbı duruşmalı duruşmasız 30 bınden bahsedıyor ohaaaa gercekmıdır buuu
bılseydım awukat olurdum len allah kahretmesın...
len su gacısı fıyatları gördüm
icra takıbı duruşmalı duruşmasız 30 bınden bahsedıyor ohaaaa gercekmıdır buuu
bılseydım awukat olurdum len allah kahretmesın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?