"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

hemen bul ekle tatlım çok merak ettim...ne kadar kocaman göğüslerim olamsada

Aaa tuğçem sütyenle yatmak çok zararlıı yatma öle lmaz:

ay walla alışmışım tatlım ya tamam artık çıkarırım bir iyileşeyimmmm...olumunekankayizsmile

ay cnm yaaaaaaaaaaaaa haklısın bende böyle bişey yaşasam bende kötü olurdum ama ablan bayağ bir ayıp etmiş sonucta sizin ewde kalmıyacaktıki cocukcagız abinin ewinde kalmasına rağmen böle bir olay çıkarması gercekten üzücü olmuş bu soğukta o çakmak köprüsünü yürümüş yazık yaaaaaaaaaa o kadar incindi demek ama haklı cnm ya incinmekle...sende sıkma canını konuşularak çözülür bunlar ablan özür diler olur biter

ablamla günlerdir kavgalıyız zaten herzaman bi sorun çıkartır ama bu kadar ileri gideceğini tahmin etmedim ben..aynı şekilde ben de sildim onu.ertesi gün gelmiş bi de ablam ben yaptım bunu bilerek değildi.ben alptekini arayım benim yüzümden anneme gelmemezlik etme diyim böyle yapması çok çocukça felan bişeyler daha dedi ama öyle basit olaymış gibi anlatıyoki...zaten son kavgamızdan beri kinim vardı ona ben de senin aramana gerek yok ben bi şekilde düzelticem bu durumu..sayendeonlara başım öne eğik bi şekilde evleniyorum sayende bu hareketin her zaman yüzüme vurulacak tam senin gibi evleniyorum istediğin buydu zaten dedim...bozuldu önce...sonra kalktı aramayım yani öyle mi dedi arama bence dedim...çünkü alptekin sinirli ablam bişey demeye kalkarsa alptekin saygıyı umursamaz bile hepten bulanırdı ortalık

Ay inanamıorum cnm yaa elalem ne der diyemi yaşıycas hayatımızı o senin sözlün abinde kalmış kimene yaa..
Hem abin olmaz bnm evimimde kalamaz demedikden snra ablan neden atlıo ordan..
Çok yanlış cnm ya sözlünün tepkiside biraz abartı olmş o senin ablan sonuçta ne demek nişna düğüne gelirse kovarım evime almam orası sadece onun evi değil o nişan dğün sadece onun nişanı düğünüde değil ne kdr yanlış yapsada ablan siz abla kardeşsiniz atmazsınız satamazsınız bu özel gününde yanında olmasını istersin evine gelmesini istersin istemiosa kendisi muhattap olmaz ama sana karışması burda yanlış..
Ben sana karışmıorum görüş der ama bu şart koşmalaryla ne kdr sana karışmamış olur orasıda tartışılır..
Kötü bi olay yaşamışsın Sibelcim..
Ablanın özür dilemesi lazım sözlünden..

yok bitanem ablam özür dilese de affetmez alptekin...çünkü ablam gerçekten geçimsiz bi insan.alptekinle çıkan kavgalarımın %85 sebebi ablamdır ve ablamla olan tüm sorunlarımı detaylı bildiği için asla onu görmek istemiyo...ablamın adını duyunca sinirden antenleri kalkıyo nerdeyse....ve ailem adına büyük bi hataydı..ben toparlayamıyorum abimlerle konuştum da bu durumu onlar alptekinle görüşeceklermiş...

canım ya çok üzücü olmuş:gitme:
sözlün kesinlikle haklı canım ya ben olsam bende aynı tepkiyi veririm:umursamaz:
sende üzülürsün kuzucum ama burda senin suçun yok ki abininde anneninde yokguclubacismile ablan anlattığına göre geçimsiz yani ama düğüne nişana kadar sevdiğin barışmasa bile belki nişna filan gelmesi için yumuşar ne dersin:gitme:
ben olsam bende kızarım yani senin yerinde olsam-tatlicadiarzu-
peki o sırada annen filan ablanı susturamadı mı neden onun dediği oluyo:uhm:

yok alptekin bu konuda asla ikna olmaz çünkü ablamdan hoşlanmıyodu zaten.çünkü onunla birlikteliğime baştan beri onay verse de büyük tartışma konuları çıkarıyodu..ablam biraz ilginçtir.herşeyi en iyi ben bilirim havasında bi insandır çok ve boş konuşur.alptekin zaten mesafeliydi onunla.ama bu olayı yaşayınca hepten soğudu.açıkçası ablam bunu hakeden biri ama onun yüzünden tüm ailem sorun çıkarmış gibi algılandı

yaaa çok üzldm cnm ablan nedn bu kadr tepki göstrio ki ?
çok ters olmş sizin için cnm..

Bir an önce düzelir inşallah sibelcm

Son düzenleme:

annem susturamadı çünkü annemi beni her dakika azarlamaya çalışan biridir ablam.babamın vefatında sonra evin sahibi gibi oldu en ufak bi harcamadan sonra ablama hesap veriyoruz kişisel dahi olsa en ufak kararımızı bilmek zorunda kazara yaparsak çenesinden geçilmiyor herşeye karışıyo..boşandı ciddi sorunlar yaşadı diye alttan alıyoruz.aşırı geçimsiz biri diyim çünkü anlatsam şok yaşarsınız...alptekin bunların hepsini bildiği için ne kadar hoşlanmasa da sorun çıkarmıyodu.alptekini sevmediğini de alptekin biliyodu ama bu kadar belli edeceğini hiçkimse tahmin etmiyordu...benim en çok kızdığım kendi kararlarında önemsemediği elalemi benle ilgili herşeyde önemsemesi...

ah cnm ya belkide şeydanın dediği gibi hani abla kardeşsiniz sonuçta sana kötü laf gelmesini istememişir ama ne bilim ortada annen yada abin olduktan sonra ablana laf düşmezdiki bence...
aban ewlimi bekarmı bilmiyorum ama kendiyle sorunları war sanırım söleyeceğim şey çok imkansız bişey ama kendi mutlu olamadığı için acaba sanamı sataşıyor yada ne biliyim hani olurya bazıları öyle kompleksli olup sataşırlar.ama çözülmeyecek olay değil tatlım bence sözlün bir süre daha sabırlı dawransın nasılsa ewleneceksiniz o zaman mesafesini koyar bencede aile büyükleri olaya bir el atmalı cnm ki buzlar erisin...ablan içinde size gelmemzlik yapmasın sonuçta aile reisiniz karışmadığı sürece ablana laf düşmez benceeee takma kafana balım düzelir...

yaaa çok üzldm cnm ablan nedn bu kadr tepki göstrio ki ?
çok ters olmş sizin için cnm..

kendisi ailenin onaylamadığı bi evlilik yaşadı 16 yaşında.ve boşandı ilerleyen yıllarda.nişanı da sorunlu olmuştu nikahı zaten yıldırım nikahıydı ve aileden kimse katılmamıştı.ikinci evliliği zaten büyük talihsizlikti boşandı adam hollanda da hapiste felan.bi kızı var şimdi son evliliğinden.düğün dernek eğlence ortamlarına gelince büyük sorunlar çıkarıyor.ailemin düşüncesi kıskanması yüksek ihtimalle.

umarım sorun çözülr cnm cidden zor durumda kalmşsn yani sözlnde haklı çnkü o artık el adamı deil ailene girck böle davrnılması hoş deil..

akannehirakannehirakannehirakannehir
kız bu ne abla değil terminatör her kuruşun hesabınımı vericeksin ona:kedi:
anaaaaa ama işte şedonunda dediği gibi atsan atılmaz satsan satılmazkafamçokkarıştı
ama ayıp etmiş bari odaya filan çekip deseymiş cingar çıkarmış resmen ben olsam
sanane kalıcak derdim azarlasın bende azalarım:mymeka:
öyleyse böyle yani ablanda olsa bu kadar üzmeye hakkı yok senialsanaalsanasmile

Tuğçem alttan alıncak gbi değil dio Sibel..
Yani pkljik sorunları oldğnuda sölüo ne kdr alttan alırsan al yapar dio..
O zaman en iyisi mesafeyi korumak..
Tamamen ipleri koparmak yanlış olur fakat mrb mrbdan öteyede gitmeyen bir muhbbtleri olmalı bence..
Ablan sonuçta Sibelcim elbette evine gelmeli tabikide her zmn değil ama sonçta gelmeli o zmnlarda ablanın düştğü hataya düşmeyip yaptığı terbiyesizliği yapmayp şimdiki sözlünün o zmn eşin olcak kişinin gelen misafrne en azından hgniz mrb demesi yeterli olckttır bence..

düşüncelerine katılıyorum aynen anlattığın gibi biri...onunla arayı düzeltmek gibi bi çabam yok..anneme arkadaşıma gidicem kızımı da alıcam kurtulacaksınız benden felan duygu sömürüsü yapmıştı..ama kaç gün oldu gitmiyor.ve annem de enazından düğüne gelsin dursun kenarda elaleme ne deriz yoksa diyo.sanırım annemin kafsına bunları sokan da ablam.gitme de gitmiyo yani ve benim özel kinimin sebeplerinden biri de alptekini maddi olarak kullanmak için çok büyükç abalar gösteriyor..o açıdan aramızın bozulması benim ilişkim açısından olumlu bi durum.ama genel olarak aileme de zarar verdiği için çıkmazdayım.inş annemi kurtarabilirim bu durumdan .yani ablamla barışmak zorunda kalmadan..düzelse dahi eskisi gibi olmaz ama işte

cnm o zmn yanlş anlma ama ablnın psikoljk yardm almsı şart çnkü yaşdıkları kolay deil bi etki bırakmş ki böle davrnıo..

şeydam harikaymış tatlımmodel renk falan çok beğendim...

sibelcim ben anlamıştım tatlım ablanın ruh sağlığının yerinde olmadığını çünkü kimse bu şekilde tepki wermezdi emin ol ben insanlarla çok içli dışlı olduğum için yaşam koçluğu yaptığım için anlayabiliyorum insanları...ablan hep sorun çıkaracaktır tatlım maalesef dediğin gibi sorunlu birliktelikler yaşamış sen söylemeden anladım ben durumu bu durumda seninde sewdiğin erkekle olamnadan dolayı seni kıskanıyor bence ne yapıp edip ablanı bir psikoloğa götürün ewi sahipleniyor falan demişsin bu ilerde çok buyuk sorunlara yer açar canım...
senın yapman gereken alptekinle bu konu hakkında fazla konusma bırak akışına adamcagız sınırlenıomus madem ablanın konusu acılınca kulak asmasın bence beraber yaşamınıza bakın ewlenınce ablan olmıcakkı yanınızda bıraz daha sabretsın boşwer bence ablanla alptekını bır sure yan yana getırme helekı su durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…