- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #1.181
loya kadıköyde wardıı sanırım bir bakayım oraya yaaa
dur hemen soruyorum hahahhahaahaha açık açık sorayım...:lepi:
anldm seydm doğrdr tabi bn telsz kullnıorm bide öle makinden çıktı bikç kez senelerdr telsz kullnıorm sırnaşık şey
hmm anldm tatlım pentide güzel oluo bikç kez ordan da almştm :lepi:
Canım telli sütyenin duruşu daha güzel oluo daha dik duruo ve giydiğin elbiseyi gösterio resmen..
Dediğim gbi mak. atmazsan elinde yıkarsan diş fırçasyla teli çıkmaz..
Pentinin çamaşırını hiç denemedim cnm ama penti iyi bi markadır çorapları fln babam kutularını yapıodu..
Çamaşırlarınıda gönül rahatlığıyla kullanırım..
iyi geceler kızlar:)))
yeni topiğiniz hayırlı uğurlu olsun şekerlerim ben de füsunun hadi çüüüz yorumunu okuyunca dedim bizim kızlar nereye gittiii kaydirigubbakcemile3
iyi geceler kızlar:)))
yeni topiğiniz hayırlı uğurlu olsun şekerlerim ben de füsunun hadi çüüüz yorumunu okuyunca dedim bizim kızlar nereye gittiii kaydirigubbakcemile3
haha sordum kızlar diyorki
aşkım siyah tabbiki ama gece gece ne bu iç çamaşırı muhabbeti dedi..
turuncu olmasın hatta kırmızı olmasın siyah olsun dedi haha duruşması war yarın çalışıyor dediki iç çamaşırı muhabbeti konsantremi dağıttı dedi yarın hakime iç çamaşırlarının renklerini ve özelliklerini anlatıcam sanırım dedi pamuklu wucut için en iyisidir polyester yakar falan filan dedi koptum telde...
yeni topiğimiz hayırlı olsun her nekadar ben bir görünüp bir kaybolsamda :hulya:
haha sordum kızlar diyorki
aşkım siyah tabbiki ama gece gece ne bu iç çamaşırı muhabbeti dedi..
turuncu olmasın hatta kırmızı olmasın siyah olsun dedi haha duruşması war yarın çalışıyor dediki iç çamaşırı muhabbeti konsantremi dağıttı dedi yarın hakime iç çamaşırlarının renklerini ve özelliklerini anlatıcam sanırım dedi pamuklu wucut için en iyisidir polyester yakar falan filan dedi koptum telde...
bnmkiler doğştan dik seydam :roflol:
ama dur alcm bi tane telli seni mi kırym tatlım dedgn gibide temzlerm :lepi:
evet güzelim çok kalite cidden %100 cotton hihoyyyt
Hoşgeldin Sibelcimm nasılsın?
İyi geceler sanada..
Burdayız cnm biyere gtmedk yeni topic açtık sdce :lepi:
eğlen coş hoşgeldin siboşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Hahahah koptm yaa adam dicek noluo hatuna daha evet demedi nelerden bahsedio wayy yaşadım die düşüncek vallaha sırnaşık şey
Heh iyi siyah sewiomş siyaha dewam et yavrimm..
Kız zırt pırt arama adamı işine knsntre olsun..
iyiyim tatlım bikaç gündür abimlerdeydim çok kötü bi durum yaşadım ama şimdi biraz daha iyiyim
iyiyim tatlım bikaç gündür abimlerdeydim çok kötü bi durum yaşadım ama şimdi biraz daha iyiyim
tuğçem koptum kıs hoşbuldum valla yorumları okumaya başladım kopuyorum zatiii:roflol:
eniştemin pamuklu polyester yorumu harika olmuş yaasırnaşık şey
hahahahhahah walla kesin öyle düşünücek bu hatunda war bişeyler dicek...
yok kız mesaj atıyorum ama sustum atmıyorum artık bıraktım kendi halineopuyorumnanaktan
birde dediki sonradan kapatırken teli bir zahmet dantelli olsun hahaha dedim görürsem söylerim...sırnaşık şey
kop kız allah ağlatmasın....yerimseniben
hahahah napalım iç çamaşırı muhabbeti açıldı merak ettim adamın zewkini
kız şeyda ben gece yatarken bile sutyenle yatıyorum benimki çok uğraşacak hahahahahah..ama öle push up değil rahat bir sutyen warlığı yokluğu belli değil...
alışmışım napim çıkaramıyorum yatarkenohaoldumsmile
hb canım iyiyim de evi alamadık beklemedeyiz nişandan sonra ilgilenicez ev durumuyla
Açtırcan ağzımı şimdi balım çocukmu emzirdikki sarksın tbki şimdi dik olck ama hele bi evlenelim yer çekimine karşı koyamıcanı görcen şmdiden alıştırman lazım kendini demirliye snra hayatta arıştıramazsın valla benden sölemesi Denizim sırnaşık şey
Batıo gbi hissedio çoğu bayan bnde dışarı çıktımda takıorum bitek ewde yellene yellene geziorm nihahaha sırnaşık şey
Aaa ne yaşadın Sibelcim anlatmak istersen dinleriz biz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?