- Emoji Skoru
- 1.334
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #1.161
hb seydamm opuyorumnanaktan
güzelim sana bişey sorcm ne de olsa çamşr ustsısın şu push up sütyenler ne amçlı yani dolgun mu göstrio tatlım CADIARZU
tuğçecm hg cnm..
ben çok çocuksu nasıl desem lolita tarzı iç çamaşırlarını sewiyorum ama sexi olarak siyah dantelli pullu şeylerden wazgeçemiyorum...derler iç çamaşırı alırken dolabınızda kırmızıda olsun diye ama inanın kırmızı bişey almadım kendime nedense sewmiyorum kırmızıyı yaaaaaaaaaaa.leopra desenini çok sewiyorum
walla hayatım hep söylüyorum bana karışma diyo bilmesem bu kadar saat konuşurmuyum diyo bende eh peki dedim...
sonrada sen konuşmak istemiyorsan söyle kapatırım diyo dedim alakası yok seni düşündüğüm için dedim yok merak etme dedi sen rahat ol dedi...CADIARZU
neyseeee iç çamaşırı konuşuyorduk eeeeeeeeee kimler neler aldııı en son ???delikafadulden
Canım kırmızı şart değilki yaa bide adanalının ne renk sewdiğini öğren ona göre alırsın yerimseniben
Canım baktım netten hiç duymamıştım bayadır dükkandan uzağım ya dolgun göstermek amaçlı kullanılan sütyenmiş..
Alıp kullanmak lazım ama dolgularını abartıp sert yaparlarsa rahatsız edebilr o yüzden hangi markanın daha iyi ürettiğini araştırmak lazım..
Sulu sütyen tavsiye edebilrm kızlar bende aldım ama koydum çeyzme daha kullanmadım kullananların hepsi çok rahat dio :lepi:
hb emmammmmmmmmmmmmmmmmmm muju sende hoşgeldin...
bu arada ben push up kullanıyorum hayatım mark spencerden almıştım bi tane memnun kaldım ama çok pahalı yaaaaaaaaa belki şeyda daha başka markalar önerir bize uygun markalar
sulu sutyen duydum ama henüz denemedim...
ben bi ara doremi den almıştım push up suyten ten rengi güzeldi bak en yakın doremi mağazasına git cnm dene hemde çok pahalı değil uygun fiyatı
sulu sutyen duydum ama henüz denemedim...
ben bi ara doremi den almıştım push up suyten ten rengi güzeldi bak en yakın doremi mağazasına git cnm dene hemde çok pahalı değil uygun fiyatı
sordummmmmmmmmmmmm siyahmış sempatiksalakcinni
saol tatlım bn çok dolgulu kullanmyrm ama bunlardn alıcam bi tane :lepi:
suluyada bakıym patlamz di mi seydam sırnaşık şey
hb cnm bnde loya, pent ,nbb kullanıorm genllikle yerimseniben
Yok cnm patlamaz ama tabikide hiç bi sütyeni mak. yıkamayın defrme olmasına sebep olursunuz ömrü azalır elinizde eski bi diş fırçasıyla balen kısımlarını yıkıyıp asın sıkmadan hem uzun yıllar kullanırsınız hemde bozulma olmaz sütyende..
Loya nbb nin yan ürünü zaten cnm aynı firma yani sahibi aynı kişi..
hmm alıym o zmn bi tane seydamm kaydirigubbakcemile3
bnm dolgulu olmynca makinde yıkıyz tatlım bişey olmuo kaydirigubbakcemile3
hmm bilmiodm bn zaten loya nın mmagzsndan nbb ürünü aldığım içn farklı sanıodm heee demk öle çamşr uzmanı :roflol:
şeydacım haha adanalı diyorki niye sordun rengi dedi merak etti gene aradı sen demin bana hangi rengi sewersin diye sordun dedi neden dedi uyku sersemiyim dedi nie sordnki dedi on agöre alcam herşeyimi dedim bak ya diyor turuncu olmasında nerenk olursa olsun diyo hahahah
Bende turuncuyu hiç sewmem ya..
Sen hangi rengi sewiosnmu ddn?
Kızım çamaşırda fikri farklıdır belki yaaa çamaşr ayrı bi dnya sonçta :lepi:
şeydacım haha adanalı diyorki niye sordun rengi dedi merak etti gene aradı sen demin bana hangi rengi sewersin diye sordun dedi neden dedi uyku sersemiyim dedi nie sordnki dedi on agöre alcam herşeyimi dedim bak ya diyor turuncu olmasında nerenk olursa olsun diyo hahahah
Dene bi cnm..
Denizim mak. atarsan kullanma süren azılır daha fazla yıpranır sütyen her banyoya girdiğinde eski bi diş fırçasıyla balen kısımlarını yıka ve sıkmadan as bu kdr basit yani para veriorus sonuçta uzun zamn kullanmak hakkımız bence..
Dolgulu olmasa bile maknede şekli bozuluo daha çabuk demiri çıkıo..
İlk aldğınız günki gbi bi görüntü olmuo malsf..
Evet cnm aynı firmadan çıkıo yan ürünü loya nbb nin..
dur hemen soruyorum hahahhahaahaha açık açık sorayım...:lepi:
dur hemen soruyorum hahahhahaahaha açık açık sorayım...:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?