- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #1.101
banada getir llllllllla kankim:icecream:
kızlaaaaaarrrr bugün gittim üç yane atletli kilotlu yada atletli baksırlı takımlar oluyo ya onlardan aldım üç tane ayyy süper yaa sabırsızlanıyorum onları giymek için başka alıcaklarım olmasa elime geçen paranın hepsini geceliklere bu tarz takımlara iç çamaşırlara harcıcam resmen yaa çok seviyorum yaaa...aklinialirimsmile
ben yimiyom tatlıııım su gacısı yicek...içmicekmisiniziz ayranı ne yiğnuzzzzzzz la genemi yemek vallah karnim tokcokacimcoook sositososito
ayran yapamam ama şimdi anca yoğurt yerim-tatlicadiarzu-
iyi geceler cnm yine gel öptümmmopuyorumnanaktanHerkese iyi geceler arkadaşlar öpüldünüz.Ben biraz kitap okuyacağım o da uyku getirir..
kızlaaaaaarrrr bugün gittim üç yane atletli kilotlu yada atletli baksırlı takımlar oluyo ya onlardan aldım üç tane ayyy süper yaa sabırsızlanıyorum onları giymek için başka alıcaklarım olmasa elime geçen paranın hepsini geceliklere bu tarz takımlara iç çamaşırlara harcıcam resmen yaa çok seviyorum yaaa...aklinialirimsmile
ben yimiyom tatlıııım su gacısı yicek...
üşengeç karuuuuu....
tembel karuuuuu....alsanaalsanasmile
su gacısı artik deşifre olmuyon maaşallahŞeniz
bende bayılırımmmmmmaklinialirimsmile
hety beee...kaydirigubbakcemile5
yaaa senin kaç tane var böle şeylerin canım ve daha almayı düşünüyomusun benim var toplam bi 10 tane falan belki üç tane falan daha olabilir ama bana az gelio yaa millet yeter dio ama bana az gelio gecelik böle bu tarz takımlar falan toplam 10_15 tane vardır heralde 6_7 yanesi gecelik ama...
yaa yetermi sizceeee ama öle güzel şeyler varki başka yere verceğim parayı dayanamayıp bunlara veriyorum yaw elimde deil...
kız sen deşifrenin anlamını bilion mu rus hatun:roflol:
delüüüü deşifre mi oluodum benn olmam ben annatmam ölee:roflol:
sen öle diyondun ya bebemmmmÇok üzgünüm çoook :roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol: sen cümlede yanlış kurdun ama:roflol: eskiden oluomudum:roflol:
deliiiii:roflol: kızzz rusyaya neden gitmiyosunuz gezmeye
biz bile gidicektik de ben istemedim
ayyyy nası bişi almış kııııızzz söle çabuk...:jeyyar:ayyy bende öleyim bir sürü var ama hala alıyorum aşkım da almıs geçenlerde bana heidyeee ayyy bitiyorum geceliklere aslın da epey de var ama olsun her gece birini giyerim sanırsambilmiyorumkismile o günleri bende iple çekiyom senin düğüne kaç ay var cnm arkiiiiiimboshayallersmile
3 ay 3 hafta 1 günmü düğünün yoksa o şafakmı canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?