"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Hımm güzel bişey çıkıcak ortaya desene..
Resim isteriz ama bişiler ortaya çıkmaya başladığında :lepi:
Şunu sölemeden geçemicem çook uzun kuyruk yaptırma bence sana işkence olur..
Benim uzun değildi kuyruğum uzun olmamasına rağmen sinir etmişti beni..
Herkez basıo ister istemez hareket etmeni kısıtlıyo dönmek istiosun abovv bi bakıyosun biri yine basmış
Yerleştirmesi benim şöyle olmuştu baya akrabalarım Allah razı olsun yardıma gelmişlerdi çeyiz dizmeye..
Herkez bi odaya girdi yerleştirdiler elimi hiç bişeye süremedim ben herkez Şeyda Şeyda ismimden tiksindim bi ara..
Bi kere daha temizlediler bide evimi..
Onlar olmasa napardım bilemiyorum..
Hatta dalga geçiyoruz akrabalarımla bir araya geldiğimzde her ay gelelim biz sana falan diolar yok diorm 15 de bir alcam ben sizi

gündüz ütü yapılırmı yaf,akşam serinliğinde yap bence pencereyi aç yanına koy masanı serin serin..

Ama akşam kocişler gelio..
Gelmelerine yakın yemekti hazırlamaktı toplamaktı 2 sohbet edelim derken zaman olmuyoki..
Ben gündüz halledebildim hallettim akşama dğru hiç bişe halledemiyorum..

çok uzun kuyruk yaptırmıycam bende kabarık zaten bide onunla uğraşılmaz.. :)) dediğin gibi hareketleri kısıtlamasınn :)) ev düzmeye gelince benimde aynen senin gibi olur yardıma gelir kuzenler falann :)) şakkıdı

Gelinlikcim kuyruğunun nasıl olmasını istiosun dediğinde hiç kuyruk istemiyorum demiştim annem olmaz birazcıkta olsa olsun demişti onu kırmamak için ufak bi kuyruk yaptırmıştım..
Sende iyi düşünmşsün fazla kuyruk yaptırmamakta..

Evet zaten akrabalarda olmasa nası kalkılır o ev dizme olayından hiç bilmiorum..
Mahfolurduk heralde

Ama akşam kocişler gelio..
Gelmelerine yakın yemekti hazırlamaktı toplamaktı 2 sohbet edelim derken zaman olmuyoki..
Ben gündüz halledebildim hallettim akşama dğru hiç bişe halledemiyorum..

ben çalıştığım için akşamları anca çünkü bizde hafta sonlarını dinlenmeye,gezmeye ayırmaya karar verdik...beraber hafta içi yapıyoruz işleri saolsun eşim yardımcı oluyo...zaten olmasa yetişmez..

Eşim uykuya çok düşkün o yüzden yemekten sonra muhabbet ettik ettik biraz zaman geçirebildik geçirdik o yani..
Hemen mızıklanmaya başlıyo uykum var diye..
Geçen hafta baya dayandı gerçi geç yattık hep dolaştık fln..

Çalışan bayanların eşlerinin mutlaka yardımcı ve anlayışlı olmaları lazım zaten..
Yoksa başka türlü olmaz.. Bayanlarında canı var yani nereye kadar..

burdan anlıyoruzki anneler kuyruk seviyo, anneminde bana ilk dediği şey oydı kuyruk birazda olsa olsunn :)) tamam foto eklicemmmm :lepi: senin fotolar yokmu kiiii

Aynen anneler kuyruk seviyo demekki..

Benim sadece fotğraf mak. çekilmiş bi kaç foto var daha fotğrafçıdan çektiklerimizi almadık..
Almayı bırak hangileri çıkıcak onları seçmedik bile

evet canım sözde ev bulamıyomuş istese bulur yaaa :çok üzgünüm:

Aslıcım sıkma canını hayırlısı neyse o olsun.
En doğru zamanda herşey çorap söküğü gibi ilerliycektir zaten güzelim olumunekankayizsmile

bulduğu evlerin fiyatları yüksektir ,aklınca kar edicek bi kaç ay kalıp..

ya yok ne yükseği bir ton ev var ama bizim ev gibisi yok şimdi allah için hem fiyatı iyi hemde site içinde deniz manzaralı ve geniş yani.. zaten adam gibi kirada ödemiyoki...

sağol tatlım inşallah yaa...

aslıcım deniz manzarıysa sana çaya gelirim ben hep :))) ne de güzel yakın da olucas..

Aynennnnnnn sıcaktan midem bulanıyo artıkk..
Bulaşık mak. boşaltmam ve ütü yapmam lazım ama kalkamıyorum yerimden daha deminden beri..
2 gündür felaket üşengecim..
Sen nasılsın cnm nasıl gidio?

iyiyim ne olsun aynı..
tatile gideceğiz gün sayıyorum .
istanbukl'da bu sıcakta delirmemek elde değil.
Allah düğün koşturmacası yaşayanlara sabır versin.
zor bu havalarda

evet canım salonumuzun balkonundan deniz görünüyo sahile yakın evimiz..
beklerim canım her zaman hele bi evleneyimde her zaman beklerim bitanem
şeydam sende atla gel :teytey: senin ev hangi semtte

Benim evim Anadolu yakasında canım Pendik tarafında güzelimm..

iyiyim ne olsun aynı..
tatile gideceğiz gün sayıyorum .
istanbukl'da bu sıcakta delirmemek elde değil.
Allah düğün koşturmacası yaşayanlara sabır versin.
zor bu havalarda

Ooo süper güzelim nereye gidiceksnz tatile ne zaman?
Aminn valla Allah yardımcıları olsun..

Ooo süper güzelim nereye gidiceksnz tatile ne zaman?
Aminn valla Allah yardımcıları olsun..

Fethiye'ye gideceğiz,sonra sırayla bütün sahili ve tarihi yerleri gezeceğiz.
Patara,kaş,kalkan,kekova,olimpos,çıralı vs
İstediğimiz yerlerde konaklayacağız.
Tamamen belirsiz ama heyecanlı bir ikinci balayı planımız var aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…