"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Ayy Serap sorma yaa ödüm patlıyodu varya havalar öyle gidicek diye..
Nikah günü almaya gittiğimizde de Ferhatın başının etini yemiştim 22sine alalım diye o günde yağmur vardı..
Bizden 1 hafta öncede yağmur vardı 1 hafta sonrada..
Allahtan bizimkinde hava gayet güzeldi :lepi:
Mesela annemlerde Martta evlenmişler annem dioki yaz gibiydi hava çok güzeldi evlendiğimiz gün..

Kısmet işte tatlım.
siz güzel bir tarih almışsınız kaydirigubbakcemile5
Bu yüzden ne olursa olsun kafaya takmamak gerekiyor.
Bu aralar evlenecke arkadaşlarda vardır şimdi ama ben mesela evde oturduğum yerde terliyorum.düşünemiyorum şu an da gelinlikti kuafördü uğraştığımı.
çok zor geliyor sıcakta..
o yüzden yaz kış demeden makul olanda karar kılmak lazım.

Kısmet işte tatlım.
siz güzel bir tarih almışsınız kaydirigubbakcemile5
Bu yüzden ne olursa olsun kafaya takmamak gerekiyor.
Bu aralar evlenecke arkadaşlarda vardır şimdi ama ben mesela evde oturduğum yerde terliyorum.düşünemiyorum şu an da gelinlikti kuafördü uğraştığımı.
çok zor geliyor sıcakta..
o yüzden yaz kış demeden makul olanda karar kılmak lazım.

Aynen öyle canım..
Arabada feci terlemiştim bende..
Kii şimdiki gibi sıcak değildi evlendiğim gün..
Bu sıcaklarda evlencek olanalrın Allah yardımcısı olsun gerçekten..
Çook zor yaa hele o gelinlikle tam işkence akannehir
Giyer giymez ben bunu çıkartmak istiorum ya çok rahatsız bu bide bunu giymek için can atıyo millet die mızıklanıyodum kaydirigubbakcemile3

Aynen öyle cnm göreceli kavramlar bunlar..
Mesela teyzem çok beğenir orayı ama ben hiç beğenmedim..
Hatta geçen sene ordan ayrılana kadar surat yapmıştım burasınımı o kadar övdün iğrenç falan diye..
Ben yürümeyi falan sevmiorum pek rahatıma düşkünüm..
Orda bungalow evler var orda kalmışlar eşiyle teysem..
Sizde orda kalabilirsnz zaten sahile gitmek için gidilen yolda hep bungalow evler var sonra otoparka yaklaşıosun ödemeni yapıosun sahile gidebilmek için sonrada yürü Allah yürü ki sahile ulaşasın :1:

Oyy oyy arabayı çok geride bırakacağız yani ve yürüyeceğiz o havada..
o yüzden baharda veya sohbaharda gitmeyi öneriyorlar demek ki..
bir gün kalalım bari,ne bileyim denizi çok güzel diyorlardı ama mazot kokusu can sıkıcı..

Aa nie öle diosun cnm işlerinden fırsat bulsalar izin alabilseler götürürler onlarda..
Hatta cennet canlarına minnet olur sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Sanki tatilde sırf biz tatil yapıorus onlarda yapıolar :umursamaz:

illaki öyle kuzum işte dert izin almak..bi tatile gitmek gelmekte dünya para yaw..senede bunu bi kaç kez tekrarlarsak kocişler batar :roflol:

belediyenin yanındaki kilerden bahsediyorsun değil mi canım.
tahmin ediyorum az çok ,Allah ağız tadıyla oturmasyı nasip etsin inşallah.
ben barış manço kültür merkezinin orada oturuyorum reşitpaşa cad üstünde :)

kiracıya ses edin,sıkıştırın yoksa sallayabilir..

belediyenin yanındki hangi kiler cnm yaw :uhm: karıştırdım bi an.. karşısında zahide zorlumuydu neydi öyle bi ticaret meslek lisesi var benim bahsettiğim kilerin tatlım... amin cnm inş oturmak nasip olur.. 15gün sonra ay başı zaten kayınpederim bida konuşur zaten çıkmazsa.. evlerimiz yakınmış ya :))

Aynen öyle canım..
Arabada feci terlemiştim bende..
Kii şimdiki gibi sıcak değildi evlendiğim gün..
Bu sıcaklarda evlencek olanalrın Allah yardımcısı olsun gerçekten..
Çook zor yaa hele o gelinlikle tam işkence akannehir
Giyer giymez ben bunu çıkartmak istiorum ya çok rahatsız bu bide bunu giymek için can atıyo millet die mızıklanıyodum kaydirigubbakcemile3

Ayy yine de Allah herkese nasip etsin gelinlik giyemeyi.
Çok güzel bir duygu,gerçekten prenses sanıyor insan kendini.
Her genç kız giymeli bence,yaz kış farketmez..
Şükür ki bize nasip oldu olumunekankayizsmile

Oyy oyy arabayı çok geride bırakacağız yani ve yürüyeceğiz o havada..
o yüzden baharda veya sohbaharda gitmeyi öneriyorlar demek ki..
bir gün kalalım bari,ne bileyim denizi çok güzel diyorlardı ama mazot kokusu can sıkıcı..

Yanlış hatırlamıyosam tam 1km yürüyosun..
Başta yürüdüğün yolda güneş tepende oluyo sonra yeşillikler ortadan akan su buz gibi ayaklarını sokuyosun falan çok zevkli o..
Antik kenti görmek için yukarılara çıkman lazım tabi suya ayaklarını soktuğun için falan bide taşlara basa basa çıkmaya çalışıosun kayıyosun dengede durmaya çalışıosun o biraz zor..
Benim zavallı kardeşim inerken düşmüştü :gitme:
Mazot kokusu engellenemez bi işkence..
Denizde miden bulanıyo o kokudan..
Geçen sene girmedim ama bu sene teknede girdim dayanamadım sıcaklara ama feciydi..
Denizide öyle bahsettikleri gibi değil bildiğin Antalyanın denizi..
Temiz,berrak,sakin,soğuk,tuzlu kaydirigubbakcemile3

serapcım senin gelinlikli halin varmı fotoğrafın :) merak ettim seni
bu arada sen nerden aldın canım gelinliğini
avcılarda bir sürü moda evi var tanıdığın bildiğin önerebileceğin varmı içlerinden
abiye içinde çok var reşitpaşa caddesinde nerden almıştın abiyeni

illaki öyle kuzum işte dert izin almak..bi tatile gitmek gelmekte dünya para yaw..senede bunu bi kaç kez tekrarlarsak kocişler batar :roflol:

belediyenin yanındki hangi kiler cnm yaw :uhm: karıştırdım bi an.. karşısında zahide zorlumuydu neydi öyle bi ticaret meslek lisesi var benim bahsettiğim kilerin tatlım... amin cnm inş oturmak nasip olur.. 15gün sonra ay başı zaten kayınpederim bida konuşur zaten çıkmazsa.. evlerimiz yakınmış ya :))

Denizköşklerde mi canım ev..
benim bildiğim 3 kiler var biri e-5'te biri merkezde belediyenin altında biri de denizköşklerde..

yeniyim gerçi pek de bilmiyorum avcıları daha yeni yeni gezmeye başladım . ama seviyorum.

serapcım senin gelinlikli halin varmı fotoğrafın :) merak ettim seni
bu arada sen nerden aldın canım gelinliğini
avcılarda bir sürü moda evi var tanıdığın bildiğin önerebileceğin varmı içlerinden
abiye içinde çok var reşitpaşa caddesinde nerden almıştın abiyeni

Ben sadece ceyiz alışverişimi avcılar'da yaptım.
Onun dışında diğer bütün alışverişimi balıkesir'de yaptım ailem orada.
Oradan gelin geldim zaten.
Bilgim yok ama abiye alacaksan k fiziğin müsait oliviuma git.
bu haftasonu gittim daha neler vardı neler..

Denizköşklerde mi canım ev..
benim bildiğim 3 kiler var biri e-5'te biri merkezde belediyenin altında biri de denizköşklerde..

yeniyim gerçi pek de bilmiyorum avcıları daha yeni yeni gezmeye başladım . ama seviyorum.

canım e5 teki değil.yan tarafında garanti bankası olan değil yani :)
denizköşklerdede değil :)
belediyenin alt tarafı sanırım :D :D
bende hiç bilmezdm avcıları ama alışmaya çalışıyorm cnm
sen ev hanımımısın yoksa calısıyormusun canım
bu arada kac yasındasın tatlım :)

kızlar aslen nerelısınız bu arada eslerınız nerelı :))

Ben sadece ceyiz alışverişimi avcılar'da yaptım.
Onun dışında diğer bütün alışverişimi balıkesir'de yaptım ailem orada.
Oradan gelin geldim zaten.
Bilgim yok ama abiye alacaksan k fiziğin müsait oliviuma git.
bu haftasonu gittim daha neler vardı neler..

hmm az önce sormuştum nerelisin diye aslen balıkesirlisin o zaman canım :)
oliviumda fiyatlar nasıl abiyelerde? alışveriş merkezi olduğu için pahalıdır ya

Yanlış hatırlamıyosam tam 1km yürüyosun..
Başta yürüdüğün yolda güneş tepende oluyo sonra yeşillikler ortadan akan su buz gibi ayaklarını sokuyosun falan çok zevkli o..
Antik kenti görmek için yukarılara çıkman lazım tabi suya ayaklarını soktuğun için falan bide taşlara basa basa çıkmaya çalışıosun kayıyosun dengede durmaya çalışıosun o biraz zor..
Benim zavallı kardeşim inerken düşmüştü :gitme:
Mazot kokusu engellenemez bi işkence..
Denizde miden bulanıyo o kokudan..
Geçen sene girmedim ama bu sene teknede girdim dayanamadım sıcaklara ama feciydi..
Denizide öyle bahsettikleri gibi değil bildiğin Antalyanın denizi..
Temiz,berrak,sakin,soğuk,tuzlu kaydirigubbakcemile3

Ayy şeyda tatilim yön değişrecek hee :)
Acaba o tarafa değil de marmarise doğru mu gitsek..?
Olimposu ne çok övüyorlardı,neyse gideyim de gittim derim bir daha gitmem en azından :)
geçen sene biz eşimle ki eşim değildi o zaman neyse kaydirigubbakcemile3
sırf bir hafta geçirmek için olimposa gidecektik iyi ki gitmemişiz :olmaz
:

Eee senede bi kaç kere çıkıcaksan 5 yıldızlı ultra herşey dahil değilde daha uygun yerlere bakarız yav sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Ahh ahh keşke öyle bi şansımız olsa tebi :gitme:

Ayy yine de Allah herkese nasip etsin gelinlik giyemeyi.
Çok güzel bir duygu,gerçekten prenses sanıyor insan kendini.
Her genç kız giymeli bence,yaz kış farketmez..
Şükür ki bize nasip oldu olumunekankayizsmile

Evet aynen insan kendini prenses zannedio..
Rakkasta oldu bizim eğlencemiz bitane daha gelin vardı..
Yukarı sigara içmeye çıktığımızda annesi bitane ufak kıza yemek yedirmeye çalışıodu o kız çocuğu dediki anne bu gelin daha güzeelll ayh bi mutlu oldum o öyle diyince :1:
Herkez mutluluklar diyo bütün ilgi odağı sensin..
O gün sadece sinir oldğum tek bişey vardı fotğraf çekiminde tuzlada mercanda yaptık fotğraf çekimimizi..
Orda villalar var..
İnsanlar villalarının bahçesinde oturuolar fln bizi görenler alkışlıyo tebrik edio..
Neyse son çekimleri yapıorus artık biticek bitane yaşlı çift vardı oturuolar bahçelerinde ikisinde de 5 karış surat..
Neyse çektik bitti gidicez yaşlı kadın dediki naptınızı zannediosunz siz?
Ben böyle kaldım :1shok: CADIARZU
Fotoğrafçıda dediki bu genç çiftimiz bugün evleniyolar bizde fotoğraflarını çekiyoruz..
Sanki tipimizden belli olmuyo evlendiğimiz..
Kadın ne dese beğenirsiniz..
Evlendiklerini hiç sanmıyorum :oklava: :oklava: :oklava:
Dayanamdım orda susmadım dha dğrusu bende ddimki tabi zaten bende manyağım bu havada bu gelinliği giymiş deli deli dolaşıyorum..
Neymiş katalog çekimi yapıolarmış orda genelde.. Bizde onlardanmışız falan filan..
Anneme anlatıyorum dioki annemde bak seni model zannetmiş kadın sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Yaa sabır çeke çeke ayrıldım kadının yanından kaydirigubbakcemile4

hmm az önce sormuştum nerelisin diye aslen balıkesirlisin o zaman canım :)
oliviumda fiyatlar nasıl abiyelerde? alışveriş merkezi olduğu için pahalıdır ya

pardon görmemiştim canım.
aslen sivaslıyız,ailem balıkesir'de oturuyor ama.
olivium outlet biliyorsun.
sen kına için abiye arıyorsun galiba renk takıntın yoksa fiyatlar çok ucuz.
benim mango'da çok beğendiğim bir abiye vardı iki sezon önce olivium'da gördüm haftasonu 194den 59 düşmüş.. harikaydı ama küçüktü bana böhüüüüüüüüüü :gitme
böyle bir sürü elbise var
:

Eee senede bi kaç kere çıkıcaksan 5 yıldızlı ultra herşey dahil değilde daha uygun yerlere bakarız yav sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Ahh ahh keşke öyle bi şansımız olsa tebi :gitme:

Yukarı sigara içmeye çıktığımızda annesi bitane ufak kıza yemek yedirmeye çalışıodu o kız çocuğu dediki anne bu gelin daha güzeelll ayh bi mutlu oldum o öyle diyince :1:
O gün sadece sinir oldğum tek bişey vardı fotğraf çekiminde tuzlada mercanda yaptık fotğraf çekimimizi..
Orda villalar var..
ınsanlar villalarının bahçesinde oturuolar fln bizi görenler alkışlıyo tebrik edio..
Neyse son çekimleri yapıorus artık biticek bitane yaşlı çift vardı oturuolar bahçelerinde ikisinde de 5 karış surat..
Fotoğrafçıda dediki bu genç çiftimiz bugün evleniyolar bizde fotoğraflarını çekiyoruz..
Dayanamdım orda susmadım dha dğrusu bende ddimki tabi zaten bende manyağım bu havada bu gelinliği giymiş deli deli dolaşıyorum..
Neymiş katalog çekimi yapıolarmış orda genelde.. Bizde onlardanmışız falan filan..
Anneme anlatıyorum dioki annemde bak seni model zannetmiş kadın sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
vay vay vay yaşlı teyzeye bak sen
kız kırışmış şey nolcak kıskanmıştır senin gibi çıtır gelini :roflol: :roflol:
evet canım pansiyonda kalırız bızde senede 3-4 tatil olacaksa eğer :roflol:

pardon görmemiştim canım.
aslen sivaslıyız,ailem balıkesir'de oturuyor ama.
olivium outlet biliyorsun.
sen kına için abiye arıyorsun galiba renk takıntın yoksa fiyatlar çok ucuz.
benim mango'da çok beğendiğim bir abiye vardı iki sezon önce olivium'da gördüm haftasonu 194den 59 düşmüş.. harikaydı ama küçüktü bana böhüüüüüüüüüü :gitme
böyle bir sürü elbise var :

aaa ne kadar güzel... bi ara bakmam lazım o zaman benimde :)) outlet olduğunu bilmiyordum oliviumun ama en kısa zamanda bakayım eğer outlet ise hem kendime abiye hemde nişanlıma damatlık bakarız...kaç bedensinki kız niye olmadı o elbise kaç bedendi

Ayy şeyda tatilim yön değişrecek hee :)
Acaba o tarafa değil de marmarise doğru mu gitsek..?
Olimposu ne çok övüyorlardı,neyse gideyim de gittim derim bir daha gitmem en azından :)
geçen sene biz eşimle ki eşim değildi o zaman neyse kaydirigubbakcemile3
sırf bir hafta geçirmek için olimposa gidecektik iyi ki gitmemişiz :olmaz
:

Serapcım git gör Antik kent güzel..
Ama deniz işi bozuyo..Kalmazsınız sizde orda gezersiniz sadece oraya yakın konaklayabilceğiniz yerler var sonuçta..
Görmedim demezsin..
Ayy iyiki gitmemişsiniz 1 haftalığnaa..
Belkide gittikden snra çook beğeniceksin orasını bilemeyz tebi sempatiksalakcinni

Aslıcım ben aslen Malatyalıyım.. Ama dğma büyüme İstanbul..
Ferhatı hiç sorma çok karışık ama şunu sölim oda doğma büyüme İstanbul kaydirigubbakcemile3

Orda villalar var..
İnsanlar villalarının bahçesinde oturuolar fln bizi görenler alkışlıyo tebrik edio..

Canım katalog çekimi sanmışlardır o teyze ve amca.
demek ki çok güzel görünüyordunuz öyle profesyoneldiniz vereliniortak
Yıllar sonra yine mutlulukla anarız inşallah, iyi ki evlenmişiz deriz inşallah..

aaa ne kadar güzel... bi ara bakmam lazım o zaman benimde :)) outlet olduğunu bilmiyordum oliviumun ama en kısa zamanda bakayım eğer outlet ise hem kendime abiye hemde nişanlıma damatlık bakarız...kaç bedensinki kız niye olmadı o elbise kaç bedendi

ben 40 oldum böhüüüüüüüüüüüüü
elbise 36 dı ve harikaydı,sen kendine muhakkak birşey bulursun olivum tamamen outlet.
biz ne zaman büyük alışveriş yapacak olsak gideriz oraya.
biz mesela damatlığı bütün takımı outletten aldık damat&tween'den çok da ucuza aldık herkes de çok beğendi.

Canım katalog çekimi sanmışlardır o teyze ve amca.
demek ki çok güzel görünüyordunuz öyle profesyoneldiniz vereliniortak
Yıllar sonra yine mutlulukla anarız inşallah, iyi ki evlenmişiz deriz inşallah..

AMİNNNNNNNNNNNNN :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq:

Serapcım git gör Antik kent güzel..
Ama deniz işi bozuyo..Kalmazsınız sizde orda gezersiniz sadece oraya yakın konaklayabilceğiniz yerler var sonuçta..
Görmedim demezsin..
Ayy iyiki gitmemişsiniz 1 haftalığnaa..
Belkide gittikden snra çook beğeniceksin orasını bilemeyz tebi sempatiksalakcinni

Aslıcım ben aslen Malatyalıyım.. Ama dğma büyüme İstanbul..
Ferhatı hiç sorma çok karışık ama şunu sölim oda doğma büyüme İstanbul kaydirigubbakcemile3

Malatyalıları hep çok sevmişimdir oldum olası..bende diyom beni bu kıza çeken nedir böyle aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 haha karışıkmı nasıl yanee.. neyse tmm sorma dedin sormuyom delikafadulden

Back