"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Fethiye'ye gideceğiz,sonra sırayla bütün sahili ve tarihi yerleri gezeceğiz.
Patara,kaş,kalkan,kekova,olimpos,çıralı vs
İstediğimiz yerlerde konaklayacağız.
Tamamen belirsiz ama heyecanlı bir ikinci balayı planımız var aklinialirimsmile

Ohhh ne güzel canımm yaaa çook güzel geçer tatiliniz inşallahh :Saruboceq:

İnşallah canım.
Sizde kaçabilirsiniz çok yakınsınız şile'ye ağva'ya ben sizin kadar yakın otursam giderdim 15 günde bir :)

Oralara gitmemize gerek yok çok yakınımızda yazlığımız var bizim zaten ama Ferhatın o 1 günlük izninde ikna edip götürmek sorun.. :1:
Ağvanın denizide hep soğuk sadece 1 ay girilebilcek kadar sıcak oluyo geri zamanlarda hep dalgalı ve soğukkkkk ohaoldumsmile

Serapcım bu arada geçen sene olimposu teyzem çok tavsiye ettiği için tesisten çıkıp orayı gezmeye gitmiştik..
Benim için tam bir işkenceydi sıcağın tepesinde denize ulaşabilmek için yürü yürü yürü sonunda vardığın şey hüsran mazot kokan bir deniz..
Balıklar var diye sahilde girememiştim denizede mahfolmuştum geçen sene..
Ama antik kent fena değil.. Tabi yürüyebilrsen çıkabilrsen oralara..
Bu senede tekne turunda yine olimposa uğradık ve yine mazot kokuyodu deniz..
Çünkü tekneler orda duruyolar berbattı yaa..
Anlattıkları kadar beğenmedim ben orayı.. Geçen sene gördüğüm içinde tekneden sahile inip gezmedik..

Son düzenleme:
Aslı sen ne zaman evleniyorsun inşallah..?

öncelikle mrb canım nasılsın
ben eğer kiracı evimizi temmuz başında boşaltırsa bi aksilik çıkarmazsa 9 ekim düşünüyoruz canım eyr ayırdık salon tanıdık olduğu için ama henüz tutmadık :(( ekimde hiç boş yer kalmamış valla salonlarda aklım çıkıyo kiracı yüzünden boş yer bulamıcaz diye.çünkü ertelenirse kasımda kurban var e aralık gelinide olmak istemiyom soğuk yaaa

Sizin ne tarafta cnm?

ben avcılarda oturucam canım... *cute*'de beylikdüzünde oturuyo çok yakın olcaz inşallah şuanda etilerde oturuyorum canım.

ben eğer kiracı evimizi temmuz başında boşaltırsa bi aksilik çıkarmazsa 9 ekim düşünüyoruz canım eyr ayırdık salon tanıdık olduğu için ama henüz tutmadık :(( ekimde hiç boş yer kalmamış valla salonlarda aklım çıkıyo kiracı yüzünden boş yer bulamıcaz diye.çünkü ertelenirse kasımda kurban var e aralık gelinide olmak istemiyom soğuk yaaa

ben avcılarda oturucam canım... *cute*'de beylikdüzünde oturuyo çok yakın olcaz inşallah şuanda etilerde oturuyorum canım.

Aslıcım sıkma canını bak Serapta kış gelini oldu avantajını yaşıyo 2 balayı yapıolarr :lepi:
Yer konusunda haklı olabilrsin insanlar baya baya önceden yerlerini tutuyolar garantiye almak için kendilerini haklı olarak..
Allah gönlüne göre versin cnm kiracınız çıkar inşallah..

Evet bana uzak canım bayaa uzak hemde :1:

Serapcım bu arada geçen sene olimposu teyzem çok tavsiye ettiği için tesisten çıkıp orayı gezmeye gitmiştik..
Benim için tam bir işkenceydi sıcağın tepesinde denize ulaşabilmek için yürü yürü yürü sonunda vardığın şey hüsran mazot kokan bir deniz..
Balıklar var diye sahilde girememiştim denizede mahfolmuştum geçen sene..
Ama antik kent fena değil.. Tabi yürüyebilrsen çıkabilrsen oralara..
Bu senede tekne turunda yine olimposa uğradık ve yine mazot kokuyodu deniz..
Çünkü tekneler orda duruyolar berbattı yaa..
Anlattıkları kadar beğenmedim ben orayı.. Geçen sene gördüğüm içinde tekneden sahile inip gezmedik..

Ayyy..
Hayalkırıklığı yaşattın ben de eyvahedigeldismile
Biz olimpos'da gezmek adrasan'da kalmak istiyoruz
merak ediyorum forumlarda okuyorum çok beğeniyorlar ama.
tabi göreceli mazot kokusu fenaymış çok..

Aslıcım sıkma canını bak Serapta kış gelini oldu avantajını yaşıyo 2 balayı yapıolarr :lepi:
Yer konusunda haklı olabilrsin insanlar baya baya önceden yerlerini tutuyolar garantiye almak için kendilerini haklı olarak..
Allah gönlüne göre versin cnm kiracınız çıkar inşallah..

Evet bana uzak canım bayaa uzak hemde :1:

sağol canım benim çok destek oldun allah razı olsun inşallah bi gün mutlu bi haberle sevinçli sevinçli yazmak nasip olur topiğe.. kızlar kiracı çıktı düğün günümüzde belli oldu diye ah ahh.... :asigim:
olsun gönüller bir olsun canımcım Şeniz
o gıcık getirmez beni 2 balayına :1: :1: :1: :1:
evet aslında mantıklı hem kışın hem yazın bi yerlere kaçmak ama yinede çok soğuk olmaması iyi olur ya

Hayırlısı olsun,ne zaman en güzeli olacaksa o zaman olsun.
Akışına bırak.. kiracıı çıkar canım söylediyseniz,gerçi haziranın da ortası geldi.
ses etti mi çıkacağım diye..?

bu arada ben de avcılarda oturuyorum :))

sağol canım benim çok destek oldun allah razı olsun inşallah bi gün mutlu bi haberle sevinçli sevinçli yazmak nasip olur topiğe.. kızlar kiracı çıktı düğün günümüzde belli oldu diye ah ahh.... :asigim:
evet aslında mantıklı hem kışın hem yazın bi yerlere kaçmak ama yinede çok soğuk olmaması iyi olur ya

6 şubattı bizim.
valla mayıs başında daha soğuk günler gördüm.
mayıs'ta kır düğünü yapacak olan arkadaşım oturdu ağladı hava buz gibi yağmur vardı.
kısmet bu işler,soğuk misafir için falan zor oluyor.
ne bileyim balkona çıkıp oturtamıyorsun yorgan vs ayarlıyorsun.
ama Allah en güzelini nasip etsin.

Ayyy..
Hayalkırıklığı yaşattın ben de eyvahedigeldismile
Biz olimpos'da gezmek adrasan'da kalmak istiyoruz
merak ediyorum forumlarda okuyorum çok beğeniyorlar ama.
tabi göreceli mazot kokusu fenaymış çok..

Aynen öyle cnm göreceli kavramlar bunlar..
Mesela teyzem çok beğenir orayı ama ben hiç beğenmedim..
Hatta geçen sene ordan ayrılana kadar surat yapmıştım burasınımı o kadar övdün iğrenç falan diye..
Ben yürümeyi falan sevmiorum pek rahatıma düşkünüm..
Orda bungalow evler var orda kalmışlar eşiyle teysem..
Sizde orda kalabilirsnz zaten sahile gitmek için gidilen yolda hep bungalow evler var sonra otoparka yaklaşıosun ödemeni yapıosun sahile gidebilmek için sonrada yürü Allah yürü ki sahile ulaşasın :1:

İnşallah cnm benimm o günleride görücez Allah'ın izniyle..
Ben inanıyorum seninde mutluluktan uçarak burda güzel haberlerini paylaşıcağın zamanlar uzakta değil..
Aaa bilemezsin onu güzelim sevdiceğin belki seni değil 2 balayına 3-4-5 kere balayına çıkarır kaydirigubbakcemile3

Hayırlısı olsun,ne zaman en güzeli olacaksa o zaman olsun.
Akışına bırak.. kiracıı çıkar canım söylediyseniz,gerçi haziranın da ortası geldi.
ses etti mi çıkacağım diye..?

bu arada ben de avcılarda oturuyorum :))

canım kayınpederim konuştu hatta nişanlımın demesine göre kayınpederim biz günü aldık oğlum evlencek ne zaman çıkıcaksın demiş oda temmuz başı demiş okullar kapanınca demiş ama daha öncede çıkıcam demişti ama hala icraat yok o yüzden çıkmıycakmış gibi hissediyorum fisfisfis
avcıların neresinde canım aaaa ne güzel yaa :))
reşitpaşa caddesinde kiler var karşısında site var yeşil binalardan :))
orda beyaz inci kent sitesinde canım evimiz :))

6 şubattı bizim.
mayıs'ta kır düğünü yapacak olan arkadaşım oturdu ağladı hava buz gibi yağmur vardı.

evet mayısta bile soğuktu hava... herşey kısmet nasip dedğn gibi canım amin inşallah ya

6 şubattı bizim.

Ayy Serap sorma yaa ödüm patlıyodu varya havalar öyle gidicek diye..
Nikah günü almaya gittiğimizde de Ferhatın başının etini yemiştim 22sine alalım diye o günde yağmur vardı..
Bizden 1 hafta öncede yağmur vardı 1 hafta sonrada..
Allahtan bizimkinde hava gayet güzeldi :lepi:
Mesela annemlerde Martta evlenmişler annem dioki yaz gibiydi hava çok güzeldi evlendiğimiz gün..

Aynen öyle cnm göreceli kavramlar bunlar..
Mesela teyzem çok beğenir orayı ama ben hiç beğenmedim..
Hatta geçen sene ordan ayrılana kadar surat yapmıştım burasınımı o kadar övdün iğrenç falan diye..
Ben yürümeyi falan sevmiorum pek rahatıma düşkünüm..
Orda bungalow evler var orda kalmışlar eşiyle teysem..
Sizde orda kalabilirsnz zaten sahile gitmek için gidilen yolda hep bungalow evler var sonra otoparka yaklaşıosun ödemeni yapıosun sahile gidebilmek için sonrada yürü Allah yürü ki sahile ulaşasın :1:

İnşallah cnm benimm o günleride görücez Allah'ın izniyle..
Ben inanıyorum seninde mutluluktan uçarak burda güzel haberlerini paylaşıcağın zamanlar uzakta değil..
Aaa bilemezsin onu güzelim sevdiceğin belki seni değil 2 balayına 3-4-5 kere balayına çıkarır kaydirigubbakcemile3

inşallah be canım
hahaha yok o kadar kıyak yapacağını sanmıyorum kuzm :roflol:

canım kayınpederim konuştu hatta nişanlımın demesine göre kayınpederim biz günü aldık oğlum evlencek ne zaman çıkıcaksın demiş oda temmuz başı demiş okullar kapanınca demiş ama daha öncede çıkıcam demişti ama hala icraat yok o yüzden çıkmıycakmış gibi hissediyorum fisfisfis
avcıların neresinde canım aaaa ne güzel yaa :))
reşitpaşa caddesinde kiler var karşısında site var yeşil binalardan :))
orda beyaz inci kent sitesinde canım evimiz :))

belediyenin yanındaki kilerden bahsediyorsun değil mi canım.
tahmin ediyorum az çok ,Allah ağız tadıyla oturmasyı nasip etsin inşallah.
ben barış manço kültür merkezinin orada oturuyorum reşitpaşa cad üstünde :)

kiracıya ses edin,sıkıştırın yoksa sallayabilir..

inşallah be canım
hahaha yok o kadar kıyak yapacağını sanmıyorum kuzm :roflol:

Aa nie öle diosun cnm işlerinden fırsat bulsalar izin alabilseler götürürler onlarda..
Hatta cennet canlarına minnet olur sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Sanki tatilde sırf biz tatil yapıorus onlarda yapıolar :umursamaz:

Back