"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

evrakları sancaktepe belediyesine verip izin kağıdı alacağız ordan da maltepe belediyesine gidip gün alacağız, düğün akşamı olacağı için acele ediyoruz şimdide dolmaya başlamış çünkü. kan tahlilleri ve akciğer filmini zorunlu tuttular canım onları rahat aldık ama nüfus cüzdanı çok yordu bizi

Evet cnm ya tarihler hemencck doluo biz de istedğimz saatten 1 saat snraya aldık ki erken bi zamanda gittiiğimiz halde..
Bizde zorunlu fln tutulmadı sağlık ocağndan raporunuzu alın gelin dediler..
Neyse kızlar pc değiştirip hemen geliorum aranızaaa..

Kına gecesi için saç bu olacak..

013primary.jpg

Kıyafetim böyle biraz hellenistik dönem kızlarının kıyafetleri gibi..
bu saç güzel olacak,birde kına da dağınık olsun istiyorum.
fes falan da takılıyor kına yakılırken ...

benım nısanlımda kendı evraklarını hallettı ıstanbuldan 1 gunde hallettı snra bana yolladı sımdı ben antalyada kendımınkını halledıp beledıyeye verıcem ama bızde talasemı testı ıstenıyor onu yrn sabah yaptırıp cuma öğleden snra sonucunu alabılıyormusum.oyuzden sabah kan verıcem snra nufus muhtarlık okdr kan sonucunu alıncada dırek beledıyeye gıtcem olduda bıttı masallah olcak ınsallah:))
sizin de hayırlı olsun canım, düğün salonunda m nikah yapacaksınız siz de

geldim bebeler valla bende anlamadım kuyumcu arkadaslar yapabilirse yaparlar olmazsa yenilenrbilmiyorumkismile

sizin de hayırlı olsun canım, düğün salonunda m nikah yapacaksınız siz de

bızım 22 mayıs cumartesı ıste bı aksılık cıkmazsa salonda yapcaz aslında beledıyedekıde cok guzel oluyo hemde evın dıbı ama annem dıokı senın pesındemı dolascaz ısımız gucumuz yokda dıo:)2 dugun olcak ya zaten salonda olsun ıstıyoruz oyuzden.tesekkur ederım senınde hayrlı olsun hepımızın hayrlı olsun aslında:)

bızım 22 mayıs cumartesı ıste bı aksılık cıkmazsa salonda yapcaz aslında beledıyedekıde cok guzel oluyo hemde evın dıbı ama annem dıokı senın pesındemı dolascaz ısımız gucumuz yokda dıo:)2 dugun olcak ya zaten salonda olsun ıstıyoruz oyuzden.tesekkur ederım senınde hayrlı olsun hepımızın hayrlı olsun aslında:)

Hayırlı olsun canım..
Bizim de 2 düğün,ilk düğünde salonda olacak nikah..
hep öyle olsun isterdim zaten :))

013primary.jpg

bende kına gecesınde kuaföre felan gtmıcem kendım yaparım bıde ayrıyeten abıyede aldırmadımkaftanı gıyce cıkcam oynıcam dökturcem zaten gece en gec 11de bıtırırım kınayı ben bugunun yarınıda var dıe:)

İyiyim tatlım,gün sayıyorum :))
Sonya'cım senin imzanda,sehirlik mi yazıyor..*
seyirlik olacak o galiba,düzelt istersen şekerim..

ayy evet ama nasıl düzelticem kaydirigubbakcemile2 bende iyiyim canım sağol cok iyisinhihoyyyt

aynen bızımde ılk dugun antalyada olcak bnm memlekette erkek tarafının dgunu formalıte gıbı bısı olcak artık:))

Bizde de ilk düğün ve nikah burada,bizim şehrimizde olacak..
ikinci düğün adet yerini bulsun diye erkek tarafında yerimseniben

Elbise aldım,çünkü lazım olacaktı.
Nişanlımın evlenecek bir sürü arkadaşı var,bir yerde giyerim illa ki..
uygundu da fiyatı aldım bende,ama haklısın toplasan 2 saat ancak giyerim ,sonra zaten bindallı..

013primary.jpg

Serap balım göremedim resmi çıkmadı ya senağlama

Serapcım fes falan takılcağı için bu saç gayet güzel olur bence..

Fakaaatttttttttttt kesin bu kızda durduğundan daha güzel yakışcak sana saç :dilcikar:

merciwek cim cok basit bir model cok sade

evt bunu begendım bu oldu ama sade degıl bee sıngır sıngır fesı vr kemerıde öle arkasında da kırmızı duvagı vr işte:)

Bizde de ilk düğün ve nikah burada,bizim şehrimizde olacak..
ikinci düğün adet yerini bulsun diye erkek tarafında yerimseniben

Elbise aldım,çünkü lazım olacaktı.
Nişanlımın evlenecek bir sürü arkadaşı var,bir yerde giyerim illa ki..
uygundu da fiyatı aldım bende,ama haklısın toplasan 2 saat ancak giyerim ,sonra zaten bindallı..

ben dedım bındallı gıycem onla durcam dedım abıye ıstemıom dedım nısan kıyafetım kabarık degıldı onu gıyerım öle bısı olursa doğru dıosun snra dugun olcak olsa bı dugun ıcın abıyemı alcan gıyersın bencede:)

Back