"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

hero2s.jpg

hero1w.jpg

Serapp bu modele bittim hemen çalıorum we kesinlikle bunu yaptır bence..
Farktmes saç rengin yeawrumm o renklede çok güzel durur bu model :lepi:
Benimde saçlarım sarı değil lülülülülülü

Yok be yavrimuu ne kavgasıı hepimz çok iyi geçiniorus yuvarlanıp gidiorus iştee bunun açılma amacı farklı dahada bu soruyu sorana cwp wermicem hee habrnz olsun Tuğçe sondu sırnaşık şey

Kızz Tuğçe Adanalı gelioo yarın nası hissedion kendini yeavrimmm :lepi:

bebem sorma ya adanalı ben hastayım diye günde 30 kere arıyor kontürüm bitmişti bana kontür yollamış şimdi cnm yaaaaa hayatım hastalığımdan dolayı haftaya erteleyebilir gelmeyi :gitme:
çünkü çok ağır hastayım...

Galiba sanırsam düğün gününü saymazsak 9 gün hihoyyyt
çok yaaaaa,pofffff
heyt beeeee ne kalmıstı ne şeker düğün yakın demektir cok sevindim canm arkimolumunekankayizsmile
:)) saclarım zaten topluydu ogun taranık bıle değil:) kına gunu bıraz afıllendırı suslerım hanı foto koymus ya arkadasımız benım normalde sacım banyo yap çık yarım topla o kıvama gelıo o yuzden bı suru para bayılmıyım dıe dusundum:) fes olacagı ıcın çok önemsemicem

evet haklısın cnm bısuna masraffbayanssulusmile

Yeminle son günler geçmiyor Şeyda..
sende yaşayacaksın,doğruymuş diyeceksin bebişim benneyaptımki

Kız bana bugnler geçmio o gün çıldırr hbre başında konuşurumm Serappp konu açç günler geçmio çıldırcammmmmmmmm bayılazammmmmm acaba aksilik olcakmı die..
Ayhh sen böle ddkce snki bnm evlenmeme 9 gn kalmş gbi heycanlanıorum hee akannehir sempatiksalakcinni

bebem sorma ya adanalı ben hastayım diye günde 30 kere arıyor kontürüm bitmişti bana kontür yollamış şimdi cnm yaaaaa hayatım hastalığımdan dolayı haftaya erteleyebilir gelmeyi :gitme:

nazaramı geldin bebem yaaakafamçokkarıştı:nazar:

Çoook geçmiş olsun Tuğçe'cim mafoldumben

Serapp bu modele bittim hemen çalıorum we kesinlikle bunu yaptır bence..
Farktmes saç rengin yeawrumm o renklede çok güzel durur bu model :lepi:
Benimde saçlarım sarı değil lülülülülülü

koyu saçtada kendini gösterir mi diyorsun yani..
bu modeli bende seviyorum ,önü bu kadar karışık olmayabilir ama..

Eeee ilgili adamdır enştemiz demii yavrim :lepi:

Neyin varki cnm grip gbi bişeymi?

Kızım doktora gittinmi?

İlaçla fln atlatamıorum ben iğne vurdur kendine hemen etkisini gösterio terletio hemen bide katarin die bi ilaç var mükkemmel bu soğuk algınlığı için onuda al hemencckk iileşirsinn..

Ama başka bişese söle bakm belki yne ilaç sölerm sna sırnaşık şey

Hasta mıydın tuğçe'cim..?
bilmiyordum ben afedersin mafoldumben

efet kuşum yaaaaaaaa çok fenayımm önemli değil tatlım
saç modelleri harika koyu saçada süper durur eminim....

sonya'cım

bilmemki cnm ya nazaramı geldim ama ewden dışarı çıkmadım ki nasıl hasta oldum ben bile şaşırdım doğrusu :bbo:

Kız bana bugnler geçmio o gün çıldırr hbre başında konuşurumm Serappp konu açç günler geçmio çıldırcammmmmmmmm bayılazammmmmm acaba aksilik olcakmı die..
Ayhh sen böle ddkce snki bnm evlenmeme 9 gn kalmş gbi heycanlanıorum hee akannehir sempatiksalakcinni

hiçbirşey olmayacak şeyda,sakin ol yavru..
ayrıca sana da az kaldı,stres yapma,herşey bir şekilde oluyor.
9 gün var evet ama beni dışardan görsen 90 gün var sanırsın :delphin:

heyt beeeee ne kalmıstı ne şeker düğün yakın demektir cok sevindim canm arkimolumunekankayizsmile

Haftaya bugün olsa keşke,nişanlım gelecek haftaya bugün hihoyyyt

koyu saçtada kendini gösterir mi diyorsun yani..
bu modeli bende seviyorum ,önü bu kadar karışık olmayabilir ama..

Aynen öle diorm cnm koyu saçlada kendini gösterr hatta bende bu modeli yaptırabilrm çnkü çoook beğendm bnmde saçlarım koyu kumral gbi bişe bende bilmiorum tam ne renk oldğnu sırnaşık şey
Canım bak bencede önü bu kdr krışık olmayabilr arkaya doğru değilde normalde saçını ne tarafa atıosun o tarafa doğru yaptırabilrsin önünü mesela ben sola atarım perçemlerimi ve sola doğru yaptırırım bu modelde sende hangi tarafı kullanıosan o tarafa doğru yaptır cnm..

gecmıs olsun cnm ee adam senı hastalıgındada saglıgındada yanında görmek ıstıo baksana:)

zaman su gibi geçiyor askım oda geçer opuyorumnanaktan

Haftaya bugün olsa keşke,nişanlım gelecek haftaya bugün hihoyyyt[/QUOTE]

Eeee ilgili adamdır enştemiz demii yavrim :lepi:

Neyin varki cnm grip gbi bişeymi?

Kızım doktora gittinmi?

İlaçla fln atlatamıorum ben iğne vurdur kendine hemen etkisini gösterio terletio hemen bide katarin die bi ilaç var mükkemmel bu soğuk algınlığı için onuda al hemencckk iileşirsinn..

Ama başka bişese söle bakm belki yne ilaç sölerm sna sırnaşık şey

eheheh ilgili kuzum saolsun çok ilgili..
ewet balım katarin kullanıyorum bende bire mükemmel bir baş ağrısı war of ki ne offff...
bol bol portakal suyu içiyorum iyileşmem lazımmmm.söz werdim adanalıya...
yok tatlım grip oldum walla cnm dr a giderdim hep ama bu sefer gitmedim aynı ilacı werip ewe yollicak biliyorum cnm...saol cnm önerin için bir ağrım olursa hemen yazarım sana eczacı hanım kaydirigubbakcemile3

derinsss cnm saolll tatlım aman sizde dikkat edin banamısın demiyor bu grip walla ewden çıkmadığım halde grip oldum işmi yaaaa adaletmi bu pofffffffffffffffff

hiçbirşey olmayacak şeyda,sakin ol yavru..
ayrıca sana da az kaldı,stres yapma,herşey bir şekilde oluyor.
9 gün var evet ama beni dışardan görsen 90 gün var sanırsın :delphin:

Valla beni normalde görsen bu hatun değil mayıstaaa 2020 de evlencek sanırsın çeyize de ara verdik havalr berbat die bi rahatlık gelmiş üstüme ki sorma kendme şaşıorum sırnaşık şey

Ama sen böle söleynce 9 gn kaldı fln die valla kalbim güm güm atıooo snki ben evlencekmişim gibi 9 gn snraa bana noluosa kafamçokkarıştı

teşekkürler tatlım saolasın.eheh efet sanırım dediğin doğru cnm hastalıkta sağlıkta nikah memurunun dediği gibi sanırım...
kaydirigubbakcemile3

lutfen mustafa cecelıye ayıp olmasın oda dıyor.bu arada ıcınızde o sarkıyı kullanmak ısteyen varmı ya dans sarkısı ıcın?

Aynen öle diorm cnm koyu saçlada kendini gösterr hatta bende bu modeli yaptırabilrm çnkü çoook beğendm bnmde saçlarım koyu kumral gbi bişe bende bilmiorum tam ne renk oldğnu sırnaşık şey
Canım bak bencede önü bu kdr krışık olmayabilr arkaya doğru değilde normalde saçını ne tarafa atıosun o tarafa doğru yaptırabilrsin önünü mesela ben sola atarım perçemlerimi ve sola doğru yaptırırım bu modelde sende hangi tarafı kullanıosan o tarafa doğru yaptır cnm..

Mantıklı,anladım demek istediğini..
şimdi benim kafam küçüktür,koca kafalı yapmaz di mi bu beni ..?
sevmiyorum avize gibi kafalı gelinlerii

Şeyda,herşeyden anlıyorsun sen hee..
Tüüüüü tüüüüü Maşallah kuzuma..
Seni alan yaşadı hihoyyyt

bu saç modeli böle mitolojik yunan tanrıçalarının giydiği elbiseler warya şimdi hani bazı arkadaşlar kınada öle elbise giyiyorlar tek omuzu askılı falan o tarz elbiselerede süper olur bende kına gecemde bu tarz bir saç modeli düşünebilirim kınada çok abartmak istemiyorum düz bir elbise giysem yeter...
açıkcası saç modeli harika farklı bir tarz bence güzel olur koyu saçada

eheheh ilgili kuzum saolsun çok ilgili..
ewet balım katarin kullanıyorum bende bire mükemmel bir baş ağrısı war of ki ne offff...
bol bol portakal suyu içiyorum iyileşmem lazımmmm.söz werdim adanalıya...
yok tatlım grip oldum walla cnm dr a giderdim hep ama bu sefer gitmedim aynı ilacı werip ewe yollicak biliyorum cnm...saol cnm önerin için bir ağrım olursa hemen yazarım sana eczacı hanım kaydirigubbakcemile3

Canım bende çok kötü olmştm bu sene hemde sözden önce ailelerin tanışca zamn zaten babam aksilik çıkarıodu hasta oldm iyice dır dırlanmaya başlamştı düşün yani kardeşim getirdi bizim evede virüsu okuldan kaptı herlde oda..
Bende iğneler we katarin sayesnde ayağa kalktımm çok kötüydm baş ağrısı bende de wardı kafamı kaldıramıodum ekrana bakamıodum hemen başıma ağrılar giriodu akannehir
Doktor banada ilaç yazcaktı iğne istiorum ben ddm o ayağa kaldııro beni 2 kutu antbytk içsem banamısın demio çnkü bence sende doktora git iğne vursunlar sna cnm..

Back