- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
Serapp bu modele bittim hemen çalıorum we kesinlikle bunu yaptır bence..
Farktmes saç rengin yeawrumm o renklede çok güzel durur bu model :lepi:
Benimde saçlarım sarı değil lülülülülülü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok be yavrimuu ne kavgasıı hepimz çok iyi geçiniorus yuvarlanıp gidiorus iştee bunun açılma amacı farklı dahada bu soruyu sorana cwp wermicem hee habrnz olsun Tuğçe sondu sırnaşık şey
Kızz Tuğçe Adanalı gelioo yarın nası hissedion kendini yeavrimmm :lepi:
heyt beeeee ne kalmıstı ne şeker düğün yakın demektir cok sevindim canm arkimolumunekankayizsmileGaliba sanırsam düğün gününü saymazsak 9 gün hihoyyyt
çok yaaaaa,pofffff
:)) saclarım zaten topluydu ogun taranık bıle değil:) kına gunu bıraz afıllendırı suslerım hanı foto koymus ya arkadasımız benım normalde sacım banyo yap çık yarım topla o kıvama gelıo o yuzden bı suru para bayılmıyım dıe dusundum:) fes olacagı ıcın çok önemsemicem
evet haklısın cnm bısuna masraffbayanssulusmile
Yeminle son günler geçmiyor Şeyda..
sende yaşayacaksın,doğruymuş diyeceksin bebişim benneyaptımki
bebem sorma ya adanalı ben hastayım diye günde 30 kere arıyor kontürüm bitmişti bana kontür yollamış şimdi cnm yaaaaa hayatım hastalığımdan dolayı haftaya erteleyebilir gelmeyi :gitme:
çünkü çok ağır hastayım...
bebem sorma ya adanalı ben hastayım diye günde 30 kere arıyor kontürüm bitmişti bana kontür yollamış şimdi cnm yaaaaa hayatım hastalığımdan dolayı haftaya erteleyebilir gelmeyi :gitme:
Hasta mıydın tuğçe'cim..?
bilmiyordum ben afedersin mafoldumben
Kız bana bugnler geçmio o gün çıldırr hbre başında konuşurumm Serappp konu açç günler geçmio çıldırcammmmmmmmm bayılazammmmmm acaba aksilik olcakmı die..
Ayhh sen böle ddkce snki bnm evlenmeme 9 gn kalmş gbi heycanlanıorum hee akannehir sempatiksalakcinni
heyt beeeee ne kalmıstı ne şeker düğün yakın demektir cok sevindim canm arkimolumunekankayizsmile
koyu saçtada kendini gösterir mi diyorsun yani..
bu modeli bende seviyorum ,önü bu kadar karışık olmayabilir ama..
Eeee ilgili adamdır enştemiz demii yavrim :lepi:
Neyin varki cnm grip gbi bişeymi?
Kızım doktora gittinmi?
İlaçla fln atlatamıorum ben iğne vurdur kendine hemen etkisini gösterio terletio hemen bide katarin die bi ilaç var mükkemmel bu soğuk algınlığı için onuda al hemencckk iileşirsinn..
Ama başka bişese söle bakm belki yne ilaç sölerm sna sırnaşık şey
hiçbirşey olmayacak şeyda,sakin ol yavru..
ayrıca sana da az kaldı,stres yapma,herşey bir şekilde oluyor.
9 gün var evet ama beni dışardan görsen 90 gün var sanırsın![]()
gecmıs olsun cnm ee adam senı hastalıgındada saglıgındada yanında görmek ıstıo baksana:)
teşekkürler tatlım saolasın.eheh efet sanırım dediğin doğru cnm hastalıkta sağlıkta nikah memurunun dediği gibi sanırım...
kaydirigubbakcemile3
Aynen öle diorm cnm koyu saçlada kendini gösterr hatta bende bu modeli yaptırabilrm çnkü çoook beğendm bnmde saçlarım koyu kumral gbi bişe bende bilmiorum tam ne renk oldğnu sırnaşık şey
Canım bak bencede önü bu kdr krışık olmayabilr arkaya doğru değilde normalde saçını ne tarafa atıosun o tarafa doğru yaptırabilrsin önünü mesela ben sola atarım perçemlerimi ve sola doğru yaptırırım bu modelde sende hangi tarafı kullanıosan o tarafa doğru yaptır cnm..
eheheh ilgili kuzum saolsun çok ilgili..
ewet balım katarin kullanıyorum bende bire mükemmel bir baş ağrısı war of ki ne offff...
bol bol portakal suyu içiyorum iyileşmem lazımmmm.söz werdim adanalıya...
yok tatlım grip oldum walla cnm dr a giderdim hep ama bu sefer gitmedim aynı ilacı werip ewe yollicak biliyorum cnm...saol cnm önerin için bir ağrım olursa hemen yazarım sana eczacı hanım kaydirigubbakcemile3