"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Evet mantıklı fiyetlerı da daha uygun oluyormuş galiba canım değilmi en geç martta bakayım bende nasıl canım bu arada gelinliğin ayyy heyecan yaptım Hayırlı uğurlu olsun inşallahopuyorumnanaktan

bızımkı parisinparis kampanyalı gelınlık+damatlık 1300 tl bız damatlıgını ordan almıcaz 1100e duvak tac kese dahıl özeldıkım orası hıc hazır gelınlık yok ısedıgın modelı anlatıyorsun onlar cızıp dıkıyorlar.ben hazır gelınlıkcılerı dolaşmıstım bı model begendım gıttım cızdırdım bırının altıbırının ustuydu.onu dıkıcekler sımdı.hatta anlatamadım dedımkı ustu vıtrınde var gıdın bakın demıstım bakmıslar saolsunlar:)

kolları boncuk olcak ust kısmı kalcaya kadr duz ınıyor kemer hızası drapelı dıger butun bustıyerde motıf motıf danteller yerlestırılıp ustu boncuklarla ıslencek

tek göğsunde kucuk dık bır fıyonk olcak

sırttan baglamalı olcak

etegı toplama etek ama böle mınıkmınık top gıbı durcak ve aralara usttekı motıflerden serpiştirilcek

etegın arkasında belden asagı bır ucgen dusun oraya kat kat tul konulcak

bıtınce koyucam mutlaka zaten :)

2 gün öncede nişanlım görmüş evleniyomuş herşy aceleye gelmiş kimseyi doğru düzgün davet etmemişiz vs. annemde duydu diyo oğlum ruya değil o kabus kabus kaydirigubbakcemile3 sen nasıl başetcen bu kızla diyo kaydirigubbakcemile3

Hayır olur inş. kızlar (:

Canım sıkılıyo ya gelinlik bakmak istiyorum havada buz gibi

ya benm annemde öle basına bela alıo haberı yok dıo sadece annemolsa yıne ıyı butun cevrem.hatta patronum bıle dıo kı nısanlın gelmıomu dugunden önce gelsede cocuu uyarsam dıo:)

Evet cnm yazdın çıktın bnde merak ettim ben 1 ay fln ertelendi zannettm 1 sene ertelendiği aklıma gelmedi..
Ama bide şöyle düşün her şer de bi hayır vardır..
Belki sizin için böylesi daha iyi olucak..
Herşeyi daha doya doya içinize sine sine yapıcak ve yaşıycaksınız..
Nişanlı kalıcaksın sözlü kalcaksın o dönemleride yaşıycaksın öteki türlü evlilik hazırlığı yapmaktan yaşıyamıycaktın..
Geç olsunda güç olmasın demişler..
Sen gönlünü ferah tut 1.5 sene sonra bile olsa aşkına kavuşcaksın Allah'ın iznyle..
Birbirinizide yıpratmayın üzmeyin bu sizin elinizde olan bişey değil çnkü..

işte benim de tek tesellim o dönemleri uzun uzun yaşıycak olmam sadece.. ama endişelenmiyor da değilim, aileler bir kere girdiler işin içine.. nasıl gitçek nasıl geççek bilmiyorum..

Hayırlısı olsun canım..
Zaman uzunsa size iş düşüyor,birbirinizi yıpratmayın.
Yoksa düğün günü gelir çatar ama bakarsınız ki siz aynı siz değilsiniz..
Nişanlılık dönemi garip bir dönem,evli değilsiniz,sevgili değilsiniz,aileler işin içinde..
işler karışıyor,korkutmak için söylemiyorum sakın yanlış anlama..
Alttan al,dikkatli ol ,ne kendini ne sevdiğini üzme diye söylüyorum.
şimdi ertelendi diye sinirler tepenizdedir,alışırsınız birkaç ay sonra,yoluna girer..
bazı şeyleri kabullenmek zorunda kalıyoruz ister istemez..
herşey istediğimiz gibi olsa keşke,hiçbirşey için sevdiğin admaı incitme ,hele ki böyle konular için..

işte çok korkuyorum seneye aynı biz olup olamamakdan... her şeyi her zaman nasıl alttan alcam onu da bilmiyorum.. dediğim gibi şimdiden başladık üzmeye birbirimizi..

Canım sıkma canını hayırlısı olsun..Gerçekten de vardır bir hayır..Bizde ertelemek zorunda kaldık, yoksa geçen yaz evlenecektik..Bizimde mobilyalar dışında eksiğimiz kalmamıştı.Bikaç hafta gerildik tartıştık filan ama şimdi ne kadar gereksiz olduunu farkediyorum.Ve nişanlılık dönemi gerçekten çok güzel.Bence tadını çıkar.Dün nişanlımla konuştuk ayy iyiki uzun nişanlı kaldık altın çağımızı yaşıyoruz diye opuyorumnanaktan :nazar: Üzülme sayılı gğn gerçekten de çabuk geçiyo..

seninki de benim gibi olmuş o zaman.. uamrım bizde sizin gibi güzel atlatırız.. korkuyorum ben. sinirim de acayip bozuldu..
tek tesellim işte demin de dediğim gibi, sizinde dediğiniz gibi o sözlü nişanlı olma sürelerini doya doya yaşıycak olmam..

hayırlısı olsun...

selam can canlar men geldim ama her an lep topumun şarjı bitebilir akşama gelirim yine öle bir bakayım dedim nasılsınız su periiim burdamısın gı

2 gün öncede nişanlım görmüş evleniyomuş herşy aceleye gelmiş kimseyi doğru düzgün davet etmemişiz vs. annemde duydu diyo oğlum ruya değil o kabus kabus kaydirigubbakcemile3 sen nasıl başetcen bu kızla diyo kaydirigubbakcemile3

Hayır olur inş. kızlar (:

hepimizin rüyaları düğünmüş demek ki,kafayı düğünle bozmuşuz kaydirigubbakcemile3

topiç hayırlı olsun bende geldim 12.06.2010

hoşgeldin canım kaydirigubbakcemile5

5 Haziran 2010 cumartesi düğün listeye eklenmek istiyorummm bayanssulusmile

Ekledim cnm senide..

Kaç sayfa yazmışsınız yahu..
Gecenin köründe yatarsanız kalkamazsınız tabi kaydirigubbakcemile
Çabık bekliyorum hepiniziiiiii

Iıı şeyyy ben geldim ammmaa biras geç oldu glbaa sırnaşık şey

selam kızlar bende 10.07.10 gelini olucam ALLAHIMIN izniyle benide listeye eklermisiniz rica etsem,hayırlı olsun yeni topic sohbetlerde bende varım :)

Ekledim senide cnm..

topiç hayırlı olsun bende geldim 12.06.2010

Teşekkür ederizz..
Sizde hoşgeldiniz hayırlı olsun Allah tamamını erdirsin..

Şeydaaaaa,günaydın bebişim kaydirigubbakcemile3

Ayy günaydınmı desem ne desem yüzüm yok günaydn demeye sırnaşık şey

Nasılsın balım?

merhaba arkadaşlar bende geldim 2010 gelin adayı olarak.. :)) 25-09.2010 :)) Eylül gelini olcam dedim inat ettim ve Eylül de olcak düğün :)) hepinize sevgiler :))

merhaba arkadaşlar bende geldim 2010 gelin adayı olarak.. :)) 25-09.2010 :)) Eylül gelini olcam dedim inat ettim ve Eylül de olcak düğün :)) hepinize sevgiler :))

Hoşgeldinn hayırlı olsunn kaydirigubbakcemile5

İnat ettin başardın demek tebrk edermm :lepi:

Hoşgeldinn hayırlı olsunn kaydirigubbakcemile5

İnat ettin başardın demek tebrk edermm :lepi:

çok sağol canımm :)) valla ben Eylül doğumluyum öle istedimmm...ailelere kalsaa ooo ilk bahara evlenn :)) neyse belli oldu büyük bi yük kalktıı :)) 28 Eylül doğum günüm ama denk gelmedi hafta sonuna 25 oldu kafamçokkarıştı

iiyim tatlım ne olsun,aynı..
beklemedeyim..
sıkılıyorum ya,çabucak geçsin günler hihoyyyt

Şimdi iki muhbbt ederizz azcuk canının sıkntısı geçer Serapcımmm opuyorumnanaktan

Oooo sen çabuk geçsin zaman dionn biz napalım kendimzii camdan atalım o zmnnnn kafamçokkarıştı

çok sağol canımm :)) valla ben Eylül doğumluyum öle istedimmm...ailelere kalsaa ooo ilk bahara evlenn :)) neyse belli oldu büyük bi yük kalktıı :)) 28 Eylül doğum günüm ama denk gelmedi hafta sonuna 25 oldu kafamçokkarıştı

Valla bende bnm ailemn bu kdr erken kbl ediceğini zannetmiodum ama Allah razı olsun sorun çıkartmadılar :lepi:
Ben doğum gnüm olmasını istemesdmm 2 hedyeyi birden çıkartmasın aradan yahu ne fenaym demi hediye manayğym napimm sırnaşık şey
Olsun 3 gün war arada düğünmü olcak nikahmı?

Back