"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

selam kızlar nasılsınız opuyorumnanaktan bugün nikah işlemlerine başladık ama bir türlü bitiremedik çok yorulduk yarın sabah biter inşallah

Bnm için gün daha yeni başlıo sırnaşık şey
Saol cnm iyiyim sen nasılsın?_
sağol cicim ya aşkımın yüzüğü kırılmış ona şaşırdım kafamçokkarıştı nazarmı değidi ne etti Çok üzgünüm çoook
selam kızlar nasılsınız opuyorumnanaktan bugün nikah işlemlerine başladık ama bir türlü bitiremedik çok yorulduk yarın sabah biter inşallah
selam hayırlı olsun cnm h.gopuyorumnanaktan

sağol cicim ya aşkımın yüzüğü kırılmış ona şaşırdım kafamçokkarıştı nazarmı değidi ne etti Çok üzgünüm çoook

Aaa nası kırılmış parmağndaykenmi yoksa çıkartmş elini fln yıkamak için o zmnmı kırılmışş..

Aaa çok şaşırdım ya akannehir

Söz yüzüklerindenmiydi yüzüğünüz cnm hani ince olan alyanslardan?

Eğer onlardansa kırılabirlde diğer kalın alyanslardansa nası kırıldı gerçektn çok şaşırdm akannehir

Şimdi iki muhbbt ederizz azcuk canının sıkntısı geçer Serapcımmm opuyorumnanaktan

Oooo sen çabuk geçsin zaman dionn biz napalım kendimzii camdan atalım o zmnnnn kafamçokkarıştı

Sıkıntım yok da çok şükür..
Günler geçsin istiyorum işte biran önce.
hava da soğuk,yarın kuaföre provaya gidiyorum..
modelleri götüreceğim.
romantik topuz istiyorum ya...?
ne dersin,dağınık doğall..?

Hoşgeldin yaren..

Nası bitiremedinz?

Neleri halletiiniz_?
hoşbulduk canım, ilk önce sağlık raporu almak için devlet hastanesine gittik 2 gün sonra veriyoruz diyince özel hastaneye gittik kan verdik, film çekmek için verem savaş dispanserine gittik öğleden sonra bütün sonuçları alıp sağlık ocağına geldik onaylattık ama nişanlım nüfus cüzdanını evde bırakmış ehliyetle belediye kabul etmedi, avrupa yakasına geçtik nüfus cüzdanını almaya ama evi alt üst ettik bulamadık fotokopisini bulduk tekrar bizim eve geldik bakalım yarın sabah fotokopiyi kabul edecekler mi. ayrıca bizim belediyeden izin alıp düğün salonunun olduğu ilçenin belediyesine götüreceğiz nikahı onlar kıyacak. tam 14 araca bindik sabahtan itibaren yorgunluktan öldük sinirlerimiz de bozuldu, yarın da kabul etmezlerse nüfus cüzdanı çıkartmak zorunda kalacak. yazarken de yoruldum yanikaydirigubbakcemile3

Ayy bende kendi nikah alma günümü hatırladım.
Kabus gibiydi,hayrılı olsun canım..

Sinirden çatlayacağım ya flash belleğimi istanbul'Da unutmuşum..
poffffff,nasıl götürücem şimdi gelin başı modellerini..!!!

nişandı bebem nişan bende şaşırdım yaw dur mama yiğip geliyorum okeyopuyorumnanaktancokacimcoook

Bence çok güzel olur cnm sprylenmiş kalıp gbi duran modelleri pek beğenmiorum ben..
Resimleri warmı pcnde ekle bizde fikir söliyelim hangisi dha güzel die..
Bide düğünden snra kalıcanız oteli ayarlıcaktın ayarladınmı cnm?
Bide bidee balayını halletinzmi yeri ayrttınızmı_?

Hangi belediyeden gün almaya gittiniz?
Allah Allah biz hiç bu kdr uğraşmadık kan bile wermeden aldık sağlık raporumuzu..
Sağlık ocağından parada wermedk gittik hemen günümüzü aldık çıktık :lepi:
Burda yazılanları okuduğumda da korkmştm gün almak çok zor diye bizmki öle olmadı..
Senin dediğin testleride isteye bağlı yaptırıyorsun yazdı onları doktor bi kağıda bunları isterseniz yaptırrsınız istemezseniz yaptırmazsınız dedi..

Şeydaaa,Allah razı olsun,bugün arayacaktım düğün gecesi kalacağımız otelleri..
unutmuşum hengameden,nişanlıma hatırlat dedim o da unuttu demek..
iyi ki sordun tatlım iyi ki.. a.s.

Balayını halletik canım geçen haftasonu,parasınıda ödedik..
Şu anda orada olduğumuzu hayal ediyoruz sadece delikafadulden

Ağaoğlu MY RESORT ULUDAĞ

Meraklılığım işe yaradı desene sırnaşık şey :lepi:

Aminn Allah senden de razı olsn cnm sende bna çok yardımcı oluosunn..

Hadi arada sor öğren bakalım..

Ohh ne güzel yaa hallettinz balayınıza demekki çok sewindim cnm yaa Şeniz

Ee hayal edin bi zahmettt biz balayını hallettimzde hergn onu hayal etcem artk kaç ay hayaller dünyasında yaşarım bilemücüüümmmm sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Canım sen otellerle görüş gel geldim de bize sorcklarm bitmedi :lepi:

evrakları sancaktepe belediyesine verip izin kağıdı alacağız ordan da maltepe belediyesine gidip gün alacağız, düğün akşamı olacağı için acele ediyoruz şimdide dolmaya başlamış çünkü. kan tahlilleri ve akciğer filmini zorunlu tuttular canım onları rahat aldık ama nüfus cüzdanı çok yordu bizi

benım nısanlımda kendı evraklarını hallettı ıstanbuldan 1 gunde hallettı snra bana yolladı sımdı ben antalyada kendımınkını halledıp beledıyeye verıcem ama bızde talasemı testı ıstenıyor onu yrn sabah yaptırıp cuma öğleden snra sonucunu alabılıyormusum.oyuzden sabah kan verıcem snra nufus muhtarlık okdr kan sonucunu alıncada dırek beledıyeye gıtcem olduda bıttı masallah olcak ınsallah:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…