"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

günaydın kızlar..
ben 2010 un taze 3,5 aylık geliniyim :) topiği daha yeni gördüm,ama muhabbet baya koyu :))

Hoşgeldin canım :1hug: Ayy hadi tebrik ederim Allah bir yastıkta mutlu mesut kocatsın inş kaydirigubbakcemile5 Sen bize deneyimlerini aktarırsın artık, buradaki çoğu arkadaş evli olmanın nasıl bişey olduğunu, evliliğin ilk dönemlerinin nasıl geçtiğini vs çok merak ediyo kaydirigubbakcemile3

ewett yaza az kaldı gibi ama sanki düğün günü gelmicek gibi gelio bana :) bi hazırlıklara başlasak zaman geçicekte

Evet hazırlıklar başlasa zaman su gibi akıp geçerde aman dur gözünü seveyim yavaşla demeye başlarız canım kaydirigubbakcemile3 Mekan filan tutuldu mu sizin?

Serapcım nbr ya nasıl gidiyo hazırlıklar?Son demlerinizdesiniz heyecan, telaş, mutluluk, korku, endişe, sevinç gibi duygular ne alemde? kaydirigubbakcemile3

Off heyecanlıyım,kaygılıyım..
herşey mükemmel olsun istiyorum,bir sürü garip duygu..
mutluyum ama gözleriim kapatıyorum bazen salonda hayal ediyorum kendimi veya düğün gecesi eşimle düşünüyorum,balayını düşünüyorum..
evimize evli bir çift olarak gelişimizi düşünüyorum..
anlattıkça mutlu oldum :)))

hoşbulduk canım ne güzel senin düğününe çok az kaldı takip ediyorum seni ve yazılarını ne mutlu sana benim daha çok var yaaa offf geçmio zaman sankiii :emir_bebek:

geçer canım,sayılı gün öyle bir geçiyor ki..
nişandan itibaren 5 ayım vardı,nasıl geçti anlamadım bile..
sabır et,hayal kur,hazırlık yap mutlu ol :)))

phenomen evet ya ciciler filan alınıyo bi dediğin iki edilmiyo ama evlenince bitiyo diyolar doğrumudur sence kaydirigubbakcemile3

Sana katılıyorum güzelim harika bişi nişanlılık dönemi.. Ailenin evinde misafirsin gibi oluyosun kimse seni kırmıyo karışmıyo.. zemuszemus Nişanlının ailesiyse henüz aileye girmediğin için misafir gibi muamele ediyo el üstünde tutuyo kaydirigubbakcemile3 Nişanlınla rahat rahat dolaşıyorsun eve gelip gidiyo ailenle sohbet ediyo filan ki bu seni çok mutlu ediyo opuyorumnanaktan E habire ciciler alınıyo eşyalar alınıyo..Aldığın minicik bir tuzluk bile seni acayip mutlu ediyo opuyorumnanaktan Kesinlikle ilişkilerin altın çağı diyorum :lepi:

Şanslısın canım..
Ben pek hoşlanmadım bu dönemden,ama sanırım tamamen kişisel nedenlerle..
Düğün yaklaştıkça,keşke daha da az nişanlı kalsaydım düşüncesine girdim ki 5 ay nişanlı kalmış olacağım.

kızlar ya gece ruyamda nısanlımla evlendım:)) ama sormayın gelınlıgım yetısmemıs oluyo gelınlıksız evlendım ya ne kötuydu sabah uyandım ıse geldım saat 10.30 gelınlıkcımı aradım abla napıyonuz ya ruyamda gördumde benım gelınlık bıtmıyodu hersey yolundamı dıom:) abla koptu mervecım ben subatta alıcam provaya demıstım ya hıc unuturmuyum dıo bır ohh cektım görmelıydınız:))

ben 1 senedır nısanlıyım ama son aylar artık ıyıce hıssedılıyo evde annem ne dersem yapıyo hersey cok guzel sadece annemı bırakıp gıtcek olmam dısında:((( çaktırmaskta uzuluyoruz bu aralar daha ıı gercı gecen aylarda görmelıydınız bırbırımızın gözlerıne bıle bakamaz olmustuk kı ben duygusuz odunun tekıyımdır.herkes ıcın hayrlısı

kızlar ya gece ruyamda nısanlımla evlendım:)) ama sormayın gelınlıgım yetısmemıs oluyo gelınlıksız evlendım ya ne kötuydu sabah uyandım ıse geldım saat 10.30 gelınlıkcımı aradım abla napıyonuz ya ruyamda gördumde benım gelınlık bıtmıyodu hersey yolundamı dıom:) abla koptu mervecım ben subatta alıcam provaya demıstım ya hıc unuturmuyum dıo bır ohh cektım görmelıydınız:))
Gündüz niyetine canı hayır olsun inşallah:1hug:

Bu arada düğünün ne zamandı ya gelinlik kaç ay önceden sipariş verilmeli ki benim 6 ay var daha hiç bakmadım bile:uhm:

ben 1 senedır nısanlıyım ama son aylar artık ıyıce hıssedılıyo evde annem ne dersem yapıyo hersey cok guzel sadece annemı bırakıp gıtcek olmam dısında:((( çaktırmaskta uzuluyoruz bu aralar daha ıı gercı gecen aylarda görmelıydınız bırbırımızın gözlerıne bıle bakamaz olmustuk kı ben duygusuz odunun tekıyımdır.herkes ıcın hayrlısı
Oyyy kıyamam canım uzağa mı gidiceksin evlenince??

Evet hazırlıklar başlasa zaman su gibi akıp geçerde aman dur gözünü seveyim yavaşla demeye başlarız canım kaydirigubbakcemile3 Mekan filan tutuldu mu sizin?

tutuldu canım tutuldu düğün salonumuz :) evimiz tadilat olucak baştan aşağıya onu bekliyoruz bir başlansa görsem yavaş yavaş gelişmeleri süper olucak :)

cnm benımkıler ıstanbulda olduklarından bayramda gelmıslerdı gelmısken baktık yanı aralıkta baktık ama dugun mayısta sıparısı verdık ılk ölcu alındı aralıkta abla dedıkı ıkıncı procayı subatta yaparım agırdan alıyorumkı erken bıtırmıyım mayısta teslım ederım dedı.öle yanı.1 ay da ıstedıgın gıbı modelı cıkartırlar.ama sen daha ıcıne sınen bısey ıstıyosan en az 2 ay ayır.bıde suan kıs ya yoğunluk yokken sakın sakın dıktır yada al cunku yazın sıkışıklık olur tam ılgılenemezler içine sinmeyen yerler olur duzeltemezsın.

Ayy tesadüfe bak ,bende bu gece rüyamda evleniyordum.
nikah defterini bana veriyordu memur,herkes gülüyordu mutluyduk..
senin rüyada baya aksiyonluymuş,hayır olsun canım :))

cnm benımkıler ıstanbulda olduklarından bayramda gelmıslerdı gelmısken baktık yanı aralıkta baktık ama dugun mayısta sıparısı verdık ılk ölcu alındı aralıkta abla dedıkı ıkıncı procayı subatta yaparım agırdan alıyorumkı erken bıtırmıyım mayısta teslım ederım dedı.öle yanı.1 ay da ıstedıgın gıbı modelı cıkartırlar.ama sen daha ıcıne sınen bısey ıstıyosan en az 2 ay ayır.bıde suan kıs ya yoğunluk yokken sakın sakın dıktır yada al cunku yazın sıkışıklık olur tam ılgılenemezler içine sinmeyen yerler olur duzeltemezsın.
Evet mantıklı fiyetlerı da daha uygun oluyormuş galiba canım değilmi en geç martta bakayım bende nasıl canım bu arada gelinliğin ayyy heyecan yaptım Hayırlı uğurlu olsun inşallahopuyorumnanaktan

Oyyy kıyamam canım uzağa mı gidiceksin evlenince??

malesef ya antalyadan ıstanbula

Ayy tesadüfe bak ,bende bu gece rüyamda evleniyordum.
nikah defterini bana veriyordu memur,herkes gülüyordu mutluyduk..
senin rüyada baya aksiyonluymuş,hayır olsun canım :))

evt ya anneme anlatsam dervısın fıkrı neyse zıkrıde o olur der kesın :)

2 gün öncede nişanlım görmüş evleniyomuş herşy aceleye gelmiş kimseyi doğru düzgün davet etmemişiz vs. annemde duydu diyo oğlum ruya değil o kabus kabus kaydirigubbakcemile3 sen nasıl başetcen bu kızla diyo kaydirigubbakcemile3

Hayır olur inş. kızlar (:

Canım sıkılıyo ya gelinlik bakmak istiyorum havada buz gibi

Back