"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Bide bide bişey sorcam şeydacm ben borcamlara takılı kaldım da şuara kaydirigubbakcemile3
Bi sürü aldım gibi geldi bana
Hediye geliyormuş bi sürü borcam
Sen ne kadar aldın
Aslında hiç olmasada olur yada 1 tane olsada olur
Ben niye aldımki bu kadarbilmiyorumkismile

Kaçtane aldınki cnm sen?
Ben hiç almadım teysem ev aldığında hediye getrmşlerdi ona bir sürü oda bi kaç tane bana verdi başkada almadım ben..
Aslında muhallbi fln yaptğnda iyi olur veya fırında patatesli köfte falan yapcaksan..
Hediye geliomu bilmiorum.. Sonuçta alınan hedyeler ev hedyesi olarak gelir bizde ev almadık kiradayız..
Yeni evlendik diye hediye getirilirmi bilemiorumda kimsenin bişey getirceğini zannetmiorum zaten getircek olanlar evlenmeden önce arayp soruo çeyizinde ne eksik diye..
Bizde öle yani.
Ben beyaz oluo ya onlardn almak istiorum kızartma yaptğmda koymak için.
Bakcam en son çeyizleri çıkarttığmzda gözüme az gelirse alırım belki 1-2 tane daha..

Canım 2 tane kare biri büyük biri küçük
2 tanede oval yine biri büyük biri küçük yani 4 tane var işte
Yeter sanırım
Aynen tatlım kızartmalarda filan iyi oluyor yada ne bilim lazanya filan fırına atılcak şeylerde
Geçenlerde de teflonlara bakıyordum minnacık krep tavası var böle çok şirindi ya ondan almak istiyorum cnm ben

Yeter cnm o kadar daha alma..
Ne fazla ne az..
Krep yapmayı biliosan ve sewiosan tadını al 1 tane cnm..
Ne kadardı fiyatı?
Markası neydi?
Diğer teflonları almışmıydn cnm sen ksra bkma unuttm.
Bende borcam gbi ama böle daha farklı beyaz oluo ya onlardan almak istiorum dün mudodaydık vardı ama kutusu yoktu kutusuz sattıkları için almadım..
Dün bitek kupa bardakları koymak için metal askılıklar oluo ya tezgahın üstüne konulan onlardan aldım.

Hoşbulduk canım.. Ben de iyiyim teşekkür ederim. Oyy az kalmışş ne güzelll çabuk geçer inşş o 40 gün:Saruboceq:

Bana nie az kalmış gbi gelmioki yaa kaydirigubbakcemile3
İnşallah canım bnm teşekkür ederim a.s.

40 günmüüüüüakannehir akannehir akannehir
Ay heyecan bastı banakafamçokkarıştı

Kız daha yarım saat var 40 gün kalmasına kafamçokkarıştı
Bana heycan basmıo :uhm:

Ohhh sen yeter dedin ya içim rahatladı yoksa ben daha alırdım:bbo:
Krep yapmayı bilmek ve ben bi anım da bu konuyla ilgili kaydirigubbakcemile3
Ama öğrenilir şeydacm yaa
Imm cemi vardı onun ki 15 liraydı tefal vardı oda 20 liraydı tatlım
Ben diğer teflonlarımı daha almadım cnm Uzaktan seyrediyorum şimdilikkaydirigubbakcemile3
Tatlım kutusuz satınca noluo ben bilmiyorum sağlıksız mı oluyobilmiyorumkismile
Şey onları biliyorum sanırım porselen gibi ısıya dayanaklı onlarmı acaba?
Metal askılıkları biliyorum cnm güle güle kullan güzelimmmopuyorumnanaktan
Çeyizlere geri dönüş mü yaptın cnm
Bide senin listen varmı şeydam yaa
Sen neler aldın yada:uhm:

Evet cnm bunların oval şeklinde olanları varya onlardan istiorum çok güzeller ya çokk beğeniorum bunlarıı :lepi:
Sen nerden ne kadara aldın cnm?

Ben de ovalini aldım cnm büyük boyu vardı bi de küçük ama çok küçük değil orta diyebilirz ben ortayı aldım fiyatı 20 tl özdilekten aldım ben. Biber dolmasını felan koyduğun zaman çok şık duruyocokacimcoookkaydirigubbakcemile3

Ceminkini al o zmn cnm cemde iyi markadır..
Yok canım sağlıksız falan değil çeyizler giderken kırılır diye korkuyorum herşeyimi kutulu alıyorum o yüzden.
Hı hı cnm o dediklerinden bahsediorum resminide ekledi karabibr ztn.
Var cnm listem hatta geri sayfalrda vardı baya yazmıştım bi bak bulursun belki cnm aldıklarım orda..
Çeyizlere geri dönüş yapcam ama bu sefer tamamen bitirmek üzere :lepi:

Ama camlar masada daha hoş durmazmı ki ya:uhm:

Ben camları masada çok şık bulmuyorum cnm ama şu sebeple bulmuyorum yemek tabakları sonuçta porselen servis tabağının da porselen olması daha şık geliyo gözüme.. Bunların desenli olanları felan da var çok şık bence.

kaydirigubbakcemile3 sen çok rahatsın zaten ya heycan felan hiç yok sözde de hiç heycan yoktu galiba di mi öyle hatırlıyorum.. En güzeli aslında rahat olcaksınnboshayallersmile

Evet cnm sözdede hiç heycan yoktu bende kaydirigubbakcemile3
Evet rahatım yaa inşallah hep böle olurum panik olmam..
Mesela bizim çamaşr mak. Ferhatların evindeydi arçelik bayisi evlerinden almaya gittiğinde (bizim eve getirmek için) kayınvelidem duygulanmış ağlamaya başamış..
Ben evdeyim diziyorum eşyalar gelio kuruluyo fln tık yok bende en son Ferhat geldi evin içnde birlikte dolaşmaya başladık eşyalar tamamen bitti o gözle baktım kıpırdamalar oldu içimde işte..
Arada burası bnm evim yaa die dank ettiğindede hafif duygulanmştm sanırım kaydirigubbakcemile3
Ama ağlama falan yoktu hahahah aklinialirimsmile

Evet cnm çok şık duruyolar ya çok beğeniorum mudoda her çeşiti var ama kutulu satmıolar işte uyuz oluorum klava:

Daha duuur heyecan yapılacak günlerde gelir şeydacmmaklinialirimsmile

Görcez valla cnm heycan olcakmı die kaydirigubbakcemile3

Ama camlar masada daha hoş durmazmı ki ya:uhm:

Pişirmek için o şeffaflarından var ama masaya koymak için beyazlar daha çok hoşuma gidio..
Alcam o yüzden bikaçtane..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…