"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Ben daha çıkamadım tatlım yabilmiyorumkismile
Bi ara bakmıştık ama yeni sezonlar gelmemişti,eskilerden de beğendiğim yoktu.
Nişanlım koşturmaktan mahvoldu,çok da yormayayım diyorum.
Haftaya bakarız artık biz de..
Çok zor beğeniyorum ya umarım bulabilirim fazla uğraşmadanCADIARZU

Daha zaman var canm yaa halledersin..
Bende dün teslim almaya gittiğimde çantamıda aldım fuşya..
Bitek ayakabısı kaldı..
Bindallı falan giycekmsn?

canım ne olsun çeyiz çeyiz al al bitmiyor birgün annem eve almıcak beni hergün bişeyle geliyon diyor off sizinkilere az kalmış benim ekim9 mersinde 16 ekimdede istanbulda olacak kısmetse 2 stres geçirecemeyvahedigeldismile

Çeyiz bunalımına girmişsn sende kaydirigubbakcemile3
Gözüne büyüttklerini aldığında rahatlıosun strese girmiosun artık merak etme..
Benimde Esracımın dediği gbi 29 Mayısta Allah'ın iznyle az falan kalmadı daha var yavrm yaa bayanssulusmile

Çeyiz bunalımına girmişsn sende kaydirigubbakcemile3
Gözüne büyüttklerini aldığında rahatlıosun strese girmiosun artık merak etme..
Benimde Esracımın dediği gbi 29 Mayısta Allah'ın iznyle az falan kalmadı daha var yavrm yaa bayanssulusmile

evet girdim kızlar ben çıkıyorum burayı yeni gördüm bundan sonra takılırım sizlere hoşçakalınnn:teytey:

canım ne olsun çeyiz çeyiz al al bitmiyor birgün annem eve almıcak beni hergün bişeyle geliyon diyor off sizinkilere az kalmış benim ekim9 mersinde 16 ekimdede istanbulda olacak kısmetse 2 stres geçirecemeyvahedigeldismile

Çeyiz krizikaydirigubbakcemile3Bizde de vardı bilmez miyiz,ama neyse ki çoğunu atlattık..Darısı başına artık..Ayy bi de 2 düğün zor olacak ama olsun eğlenceli de olur..

Daha zaman var canm yaa halledersin..
Bende dün teslim almaya gittiğimde çantamıda aldım fuşya..
Bitek ayakabısı kaldı..
Bindallı falan giycekmsn?

Bindallıyım kına yakılırken giyicem sonra çıkarıcam gene,nişanlım seviyor bana kalsa giymem ama kırmayayım onuopuyorumnanaktan
Senin var mı bindallın tatlım?

Bindallıyım kına yakılırken giyicem sonra çıkarıcam gene,nişanlım seviyor bana kalsa giymem ama kırmayayım onuopuyorumnanaktan
Senin var mı bindallın tatlım?

Yok canım bindallı giymek istemiorm ben..
Daha öncede sölemiştim onun yerine kınada giymek için böle farklı bişe yapmışlar çingene kıyafeti gbi bişe onu eminönünde bulabilrsem alcam..
Bulaazsam kına kıyafetimi aldığım yerden kiralıycam..
Ama mutlaka onu giycem :lepi:

Yok canım bindallı giymek istemiorm ben..
Daha öncede sölemiştim onun yerine kınada giymek için böle farklı bişe yapmışlar çingene kıyafeti gbi bişe onu eminönünde bulabilrsem alcam..
Bulaazsam kına kıyafetimi aldığım yerden kiralıycam..
Ama mutlaka onu giycem :lepi:

Hımm anladım canım,ne güzel beğendiyse kirala,alabiliyorsan al..İçine sinsin yeter zaten..
Şu düğün alışverişi olayı sizde de var mı Şeydacım?

Hımm anladım canım,ne güzel beğendiyse kirala,alabiliyorsan al..İçine sinsin yeter zaten..
Şu düğün alışverişi olayı sizde de var mı Şeydacım?

Olmamı canım yaa kaydirigubbakcemile3
Ya biz nişan yapmadık sözde ufak çapta bi bohça yaptık sadece bana ve Ferhata oldu..
Düğün alışverişinide gene ikimiz için yapılcak..
Normalde yapıldığı gbi çok detaylı yapmıycam tam set falan almıcam atıorum makyajlarda..
Her ürünü farklı markada kullanıyorum ben..
Neyleri kulanıyosam onları aldırcam..
Çamaşır işinide teysemden halledicez ona gidicez direk alcaz çıkcaz..
Öle olcak bizde cnm sizde?

Olmamı canım yaa kaydirigubbakcemile3
Ya biz nişan yapmadık sözde ufak çapta bi bohça yaptık sadece bana ve Ferhata oldu..
Düğün alışverişinide gene ikimiz için yapılcak..
Normalde yapıldığı gbi çok detaylı yapmıycam tam set falan almıcam atıorum makyajlarda..
Her ürünü farklı markada kullanıyorum ben..
Neyleri kulanıyosam onları aldırcam..
Çamaşır işinide teysemden halledicez ona gidicez direk alcaz çıkcaz..
Öle olcak bizde cnm sizde?

Bizde de aynı şekilde,nişanlım ile çıkacağız.Ne varsa eksik onları alırız işte.Öyle gereksiz şeyler almaya gerek yok.Güzel bir gecelik seti alırım,iç çaşırları falan yenilenecek..Bu tarz şeyler yani.Nişanda da aynen böyle yaptık.Gene işimize yarayan şeyleri aldık ikimiz.Gerek yok öyle sırf adet diye bir sürü masrafa bence..

Bizde de aynı şekilde,nişanlım ile çıkacağız.Ne varsa eksik onları alırız işte.Öyle gereksiz şeyler almaya gerek yok.Güzel bir gecelik seti alırım,iç çaşırları falan yenilenecek..Bu tarz şeyler yani.Nişanda da aynen böyle yaptık.Gene işimize yarayan şeyleri aldık ikimiz.Gerek yok öyle sırf adet diye bir sürü masrafa bence..

Bencede aynen öyle canım..
Hiç gerek yok saçma sapan şeyler almaya..
Bitek çamaşır konusunda abarta bilirm çnkü çok sewiorum bi dünya çamaşır almayı :lepi:
Hatta teysem her yeni getirdiğinde annem alıp saklıo çeyizine koy bidnya var kullanıp napcan diye kaydirigubbakcemile3
Renga renk farlar falanda aldırmayı düşünmüorum kullandığım renkleri aldırcam..
Öyle olcak bizimkide cnm..
Ailelerede yapsakmı diye tereddütüm var bitek onda kararsızm işte cnm..

Ben geldimm
Anne adayı sen şimdiden duygusallaşmışsın anlaşılan ilerde ne olucak çok merak ediyorumm
Ağlama yaaa:çok üzgünüm:

Şeydacmm sen möakyajda hangi markaları kullanıyorsun
Bide farlarda bende çok renkli kullanmayı sevmiyorum gri ve pastel bi kaç renk seviyorum sen hangi tonları kullanıyorsun?
Bana kapatıcı tavsiye edebilirmisin şöyle en güzel kapatanındanopuyorumnanaktan
Ben loreal Max Faktor ve Maybeline kullanmıyorum kullanmayı da düşünmüyorum yani bunların dışında olsun

Back