"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Şeydacmm sen möakyajda hangi markaları kullanıyorsun
Bide farlarda bende çok renkli kullanmayı sevmiyorum gri ve pastel bi kaç renk seviyorum sen hangi tonları kullanıyorsun?
Bana kapatıcı tavsiye edebilirmisin şöyle en güzel kapatanındanopuyorumnanaktan
Ben loreal Max Faktor ve Maybeline kullanmıyorum kullanmayı da düşünmüyorum yani bunların dışında olsun

Hepsinde farklı markalar kullanıyorum canım..
Fondtende ıd kullanıyorum..
Farda ve allıkta golden rose. Flormarnda farları güzeldir bide diplinerını kullanıyorum flormrn..
Başka başkaaa kapatıcı derken gözümüzün altına sürdüğümüz aydınlatıcıdanmı bahsediosun?
Onda yeni aldım golden rosedn güzel beğendim..
Ama başka kapatıcı kullanmıyorum,pudra kullanmıyorum..
Rimeli annemden aşırıyorum çnkü kaliteli ve pahalı rimeller alıyo öteki rimelleri kullanmak almak istemiorum bnde..
Rimel,fondten çok önemli..
Dudak kalemi golden rose aldım en son göz kalemide flormar aldm..
Rujlarım karışık lancome,avon,golden rose fln..
Bide pastelin allığını tavsiye ederim..
O sölediğin markaları neden kullanmıyosun ve neden kullanmak istemiosun?
Bende max factorn allığı var çook memnunumm..
Bide renkli far kullanırım kıyafetime göre ama genelde tercihim ya siyah sürerim ya beyaz yada dore..
Pembeyi falanda anca pembe bişiler giydiysem..

Neyse kızlaaaaar
Ben yavaş yavaş çıkayımm seevvvgili eşim duştan çıkar şimdi şu site çıktı çıkalı benle ilgilenmiyosun demeye başladı zatenn sempatiksalakcinni
Yarın gelebilirim inşallaaaah da görüşürüz
Hadi hepiniz kendinize iyi bakınn öptümm

Geçen benimde isteyecekmiş gibi oldu da karpuzlu sakızlar var onla bastırdık birazcıklaelaelaelaelae

Hahaha oda iyiymiş karpuzlu sakız :lepi:

Neyse kızlaaaaar
Ben yavaş yavaş çıkayımm seevvvgili eşim duştan çıkar şimdi şu site çıktı çıkalı benle ilgilenmiyosun demeye başladı zatenn sempatiksalakcinni

Tamam cnm görüşürs dkkt et kendine ve bebişineee.
Allah size sağlık versinn :Saruboceq:
Yarın aşkımı görcem bende Allah'ın iznyle çok yorulursam eksikleri tamamlamakla gelemeyebilrm aranıza en olmadı pazrtesi görüşürs güzeller :a015:

Hepsinde farklı markalar kullanıyorum canım..
Fondtende ıd kullanıyorum..
Farda ve allıkta golden rose. Flormarnda farları güzeldir bide diplinerını kullanıyorum flormrn..
Başka başkaaa kapatıcı derken gözümüzün altına sürdüğümüz aydınlatıcıdanmı bahsediosun?
Onda yeni aldım golden rosedn güzel beğendim..
Ama başka kapatıcı kullanmıyorum,pudra kullanmıyorum..
Rimeli annemden aşırıyorum çnkü kaliteli ve pahalı rimeller alıyo öteki rimelleri kullanmak almak istemiorum bnde..
Rimel,fondten çok önemli..
Dudak kalemi golden rose aldım en son göz kalemide flormar aldm..
Rujlarım karışık lancome,avon,golden rose fln..
Bide pastelin allığını tavsiye ederim..
O sölediğin markaları neden kullanmıyosun ve neden kullanmak istemiosun?
Bende max factorn allığı var çook memnunumm..
Bide renkli far kullanırım kıyafetime göre ama genelde tercihim ya siyah sürerim ya beyaz yada dore..
Pembeyi falanda anca pembe bişiler giydiysem..

Kapatıcı göz altına sürülen evet tatlım
Bende ona çok önem veriyorum çünkü bende ırsi gözaltı morlukları var hafiften onları kapatmada kullanıyorum bende
Fondoten pudra allık kullanmıyorum
En çok kullandığım malzeme rimel kalem ve kapatıcı
Rujlarda da son günlerde bi sürü söylenti çıktı diye kullanamıyorum onca rujum duruyor
İçine katılan maddelerden dolayı:gitme:
O saydığım markaları neden kullanmadığıma gelince israil markası olduğu için kullanmıyorum tatlım:hulya:

[SIZE="2]
[quote="gulayse0515, post: 12736229"]Neyse kızlaaaaar

Tamam tatlım kalk git kocişinle ilgilen bakalım
Yarın görüşmek dileğiyle
Hoşçakal anne adayı
Kendine ve bebeğine iyi bak Allah'a emanet olopuyorumnanaktan

Kapatıcı göz altına sürülen evet tatlım
Bende ona çok önem veriyorum çünkü bende ırsi gözaltı morlukları var hafiften onları kapatmada kullanıyorum bende
Fondoten pudra allık kullanmıyorum
En çok kullandığım malzeme rimel kalem ve kapatıcı
Rujlarda da son günlerde bi sürü söylenti çıktı diye kullanamıyorum onca rujum duruyor
İçine katılan maddelerden dolayı:gitme:
O saydığım markaları neden kullanmadığıma gelince israil markası olduğu için kullanmıyorum tatlım:hulya:

Hmm anladım cnm dediğim gbi kapatıcıda goldn rosen aldım en son memnum ben..
Ruj kullanmadan yapamam ben yaa mutlaka rujum olmalı..
Ama açık renkler sewiorum rujda ben :lepi:
Dediğim gbi cnm kullandığm markalar onlar..
Fondtn kullanıcaksan ıd kullanabilrsn onu bana doktorum önerdi minerlli bitkisel fln bidnya özelliği var.
Gözeneklerin hava almasını engellemio..

Şeydacm bende şuanda kapatıcı olarak pastelinkini kullanıyorum bakalım o çok hoşuma gitti ama kalemimi akıtıyor
Flormarın kalemi benm gözümde akıyor ya cecile denemeyi düşünüyorum bidahaki sefere bakalım
Ben de rujlarıma geri dönmek istiyorum ama yaaaa:gitme:

Bide ben aldığım bişeyi illa kullanmadan bitirmeden edemiyorum illa biticek ondan sonra rahat edicem
Oyüzden bitsin diye kullandığım bi sürü malzemem var ya şeydacm sırnaşık şey

Şeydacm bende şuanda kapatıcı olarak pastelinkini kullanıyorum bakalım o çok hoşuma gitti ama kalemimi akıtıyor
Flormarın kalemi benm gözümde akıyor ya cecile denemeyi düşünüyorum bidahaki sefere bakalım
Ben de rujlarıma geri dönmek istiyorum ama yaaaa:gitme:

Bide ben aldığım bişeyi illa kullanmadan bitirmeden edemiyorum illa biticek ondan sonra rahat edicem
Oyüzden bitsin diye kullandığım bi sürü malzemem var ya şeydacm sırnaşık şey

Kalemi gözünün üstünemi sürüosun içinemi?
Valla bende içine sürdüğüm zaman akıyo bi süre snra göremiorum gözümün içinde kalem namına bişey sempatiksalakcinni
Eğer simsiyah yapmak istiosam gözlerimi gözümün içinede far sürüorum o zmn akmıo..
Gözümün üstünede dipliner kullanıyorum ztn kalem çekmiorum..
Aldığm ürünleri bitirmeye çalışıorum bende ama öle kasmıorum kendimi zaten sewdiğim ürünler hemencck bitio :gitme:

Ben gözümün üstüne kalem kullanıyorum
Ve bazen çoğu zaman kalemle çıkıyorum dışarı çünkü çok sıkıldım makyaj yapmaktan bazen bunalıyorum fardan bilmem neden
ıçine de sürüyorum cnm ben dipliner hiç kullanmadım
göz yapına göre ayarlayınca güzel oluyor ya
Gece gece nerden çıktı bu makyaj konuları ya sırnaşık şey

Ben gözümün üstüne kalem kullanıyorum
Ve bazen çoğu zaman kalemle çıkıyorum dışarı çünkü çok sıkıldım makyaj yapmaktan bazen bunalıyorum fardan bilmem neden
İçine de sürüyorum cnm ben dipliner hiç kullanmadım
göz yapına göre ayarlayınca güzel oluyor ya
Gece gece nerden çıktı bu makyaj konuları ya sırnaşık şey

Bende her zaman makyaj yapmıorum cnm günümde olmam lazm çok sıkta dışarı çıkmyorum zaten..
Ama yaptımı adam akıllı yapıorum tek kalem sürüp falan çıktğmda hoşuma gitmio kaydirigubbakcemile3
Bilmiorum vallaha sen açtın makyaj konusunu aklinialirimsmile

http://www.kadinlarkulubu.com/sohbe...-resimlerle-burdayiz-buyrun-sohbete-1028.html

Şeydacm kınalığa baksana
hint kıyafeti giymiş kız
hoş durmuş aslında

Aaa canım çok beğendim gerçekten çok güzelmişşş :lepi:

Back