• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Ben camları masada çok şık bulmuyorum cnm ama şu sebeple bulmuyorum yemek tabakları sonuçta porselen servis tabağının da porselen olması daha şık geliyo gözüme.. Bunların desenli olanları felan da var çok şık bence.

Ben bu açıdan düşünememiştim tabi
Ay borcam kısmını kapatiyim derken bide bu çıktı aman almiyveriyim artık bunu damirmirmirmir

Evet cnm sözdede hiç heycan yoktu bende kaydirigubbakcemile3
Evet rahatım yaa inşallah hep böle olurum panik olmam..
Mesela bizim çamaşr mak. Ferhatların evindeydi arçelik bayisi evlerinden almaya gittiğinde (bizim eve getirmek için) kayınvelidem duygulanmış ağlamaya başamış..
Ben evdeyim diziyorum eşyalar gelio kuruluyo fln tık yok bende en son Ferhat geldi evin içnde birlikte dolaşmaya başladık eşyalar tamamen bitti o gözle baktım kıpırdamalar oldu içimde işte..
Arada burası bnm evim yaa die dank ettiğindede hafif duygulanmştm sanırım kaydirigubbakcemile3
Ama ağlama falan yoktu hahahah aklinialirimsmile

Evet cnm çok şık duruyolar ya çok beğeniorum mudoda her çeşiti var ama kutulu satmıolar işte uyuz oluorum :oklava:

Ayy süper bi duygu ben olsam kesin ağlardım:kedi: Kendi evini görmek bilmiyorum ya çok başka bi duyguboshayallersmile

Eğer mudodakilerinin modellerini beğendiysen ordan al cnm olmadı bi kutu ayarlarsın.

Ben bu açıdan düşünememiştim tabi
Ay borcam kısmını kapatiyim derken bide bu çıktı aman almiyveriyim artık bunu damirmirmirmir

Canım mesela bizim evde kızartma yaptığmzda çelik gbi metal renk tabak şeklinde bişiler var onlara koyuyoruz onlar annemin tencre tak. içinden çıkmş..
Eğer kızartmalarını koymak için bişey aldıysan alma daha ondan..
Veya onun için başka bişey düşündüysen..

Ayy süper bi duygu ben olsam kesin ağlardım:kedi: Kendi evini görmek bilmiyorum ya çok başka bi duyguboshayallersmile

Eğer mudodakilerinin modellerini beğendiysen ordan al cnm olmadı bi kutu ayarlarsın.

İnanamadım ama cidden şaka gbi sanki başkasının evini diziyomuşuz gbi..
Belkide hala inanamdığım için heycan falan yoktur..
Biri gelip ciddi ciddi bişiler sorduğnda biraz biraz dank edio.
Bu ağlamamalrımın bi patlaması olucak ama fena bi patlama olmaz inşallah kaydirigubbakcemile3
Canım kutulu almak istiorum yaa çnkü kampyona yükleyp götürlcek langır lungur gitcek mafoldumben

Canım mesela bizim evde kızartma yaptığmzda çelik gbi metal renk tabak şeklinde bişiler var onlara koyuyoruz onlar annemin tencre tak. içinden çıkmş..
Eğer kızartmalarını koymak için bişey aldıysan alma daha ondan..
Veya onun için başka bişey düşündüysen..

Evet tatlım ben hiç kızartma filan diye ayrıntıya girmedim
Acemiyim ben ya bugün onu anladım:sinifsinif:
Anneninkiler de iyiymiş aslında
Neyse bakalım şimdilik dursun bu borcamlardan gına geldi:sinifsinif:

Borcam da aynı işi görüyor aslında illa alman gereken birşey değil. İhtiyacın yoksa alma belki biri getirir düğün sırasında..

Teşekkür ederim tatlım fikirlerin içinkaydirigubbakcemile5
Bu arada kızlar ben çıkıyim artık
Bu saate kadar iyi bile dayandımmirmirmirmir
Birazdan tam 40 gün kalmış oluyor buarada şeydacmm
Hadi bakalım birlikte sayalım şafağı
Şeydacmm ve diğer arkadaşım ismini bilmiyorum kusura bakma
Çok çok öpüyorum rüyanızda sevdiceklerinizi görün inşAllah
Allah rahatlık versin şimdiden size deopuyorumnanaktan

Evet tatlım ben hiç kızartma filan diye ayrıntıya girmedim
Acemiyim ben ya bugün onu anladım:sinifsinif:
Anneninkiler de iyiymiş aslında
Neyse bakalım şimdilik dursun bu borcamlardan gına geldi:sinifsinif:

Evet cnm hergn bişiler çıkıyo nasılsa almışsın yeternce hiç almasan bile olur yanii..

slm ben geldişmmm

Selam hoşgeldin..

İnanamadım ama cidden şaka gbi sanki başkasının evini diziyomuşuz gbi..
Belkide hala inanamdığım için heycan falan yoktur..
Biri gelip ciddi ciddi bişiler sorduğnda biraz biraz dank edio.
Bu ağlamamalrımın bi patlaması olucak ama fena bi patlama olmaz inşallah kaydirigubbakcemile3
Canım kutulu almak istiorum yaa çnkü kampyona yükleyp götürlcek langır lungur gitcek mafoldumben

Evt evt inanamadığın için o zaman. Olmaz inşş cnm ya hep bu sakinliğini korursun inş.
Hmm anladım cnm başka yerlere bak o zaman vardır çoğu yerde.

Teşekkür ederim tatlım fikirlerin içinkaydirigubbakcemile5
Bu arada kızlar ben çıkıyim artık
Bu saate kadar iyi bile dayandımmirmirmirmir
Birazdan tam 40 gün kalmış oluyor buarada şeydacmm
Hadi bakalım birlikte sayalım şafağı
Şeydacmm ve diğer arkadaşım ismini bilmiyorum kusura bakma
Çok çok öpüyorum rüyanızda sevdiceklerinizi görün inşAllah
Allah rahatlık versin şimdiden size deopuyorumnanaktan

Evet cnm birazdan 40 gün kalcak..
Şafak demiyelim kız evden kurtulmaya çalışıomş gbi sırnaşık şey
Tamam birlikte sayalım bundan snra kaydirigubbakcemile5
Saol cnm görüşürs dikkt et kendine Allah rahatlık versinn çook öptm a.s. :a015:

Evt evt inanamadığın için o zaman. Olmaz inşş cnm ya hep bu sakinliğini korursun inş.
Hmm anladım cnm başka yerlere bak o zaman vardır çoğu yerde.

İnşallah canımmm..
Kınada inancam heralde hüngür hüngür ağlarken kaydirigubbakcemile3
Evet cnm bir sürü yerde var kutulu satan bi yerden alcam artk veya evi dizdikden snra alıp direk oraya götrcem kaydirigubbakcemile4

Back