A
akudunu_makudunu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
Aaaa sonya ne yapmışlar sana küçükken bende bebişime yapcam ilerde kızım olursa söyle aklımda bulunsun :) Ben çok uğraştım bari yavrucağım rahat etsin :)))))))))))))))
Şeyda kuaförde de kalıyorsa evde yaparım kuşum ya..
peki sence önceden başlasak dahamı ii olur yoksa o zaman gitmem yeterlimi canım yaa ben çok takıyorum bu konuya aslında abartılcak bişeyim yok ama evlenicem başka bişey bu...
peki ne kadara yapıyolar canım ortalama fiyat nedir acaba bizim burdada var birisi ama hiiiç tanımadığım bi kadına nası açıcam yaa şap die...
:roflol::roflol::roflol::roflol::jeyyar:
hayatta içmemdelikafadulden ağzıma koymam soğan sarımsakşutarafagitti
gülme len ne gülüyon eşşek...
yok be kokmuyorsun cnm emin ol soğan suyu bire birrrkaydirigubbakcemile2
fare yavrusu sürmüşler pıncırıma mıncırıma laelaelaelaelae bende kzım olursa öle yapıcam tb yavru fareyi nerden bulursam halbuki bir korkarım fareden ölürüm korkudam bir bilsen cnm ama aslında bana cok yararı olmuşşşş opuyorumnanaktan o konuda cok rahatım :lepi::lepi:
Ayy şeydam benimde yemiyo gözüm aslında ama kuaförlerin hepsi tanıdık nasılş gitcem utanıyorum ben onun derdindeyim kuşum :)))
Bence önceden gitmeye başla cnm hem alışırsın hemde rahatlığını fark edersn eğer bi fark yoksa senin için kendin halledersin..
Kızlar ben yemek yiyip geliorm hemen :lepi:
fare yavrusu sürmüşler pıncırıma mıncırıma laelaelaelaelae bende kzım olursa öle yapıcam tb yavru fareyi nerden bulursam halbuki bir korkarım fareden ölürüm korkudam bir bilsen cnm ama aslında bana cok yararı olmuşşşş opuyorumnanaktan o konuda cok rahatım :lepi::lepi:
:dilcikar:
içmem tadınıda sevmem ıykkklaelaelaelaelae
kokar o sen kendine kokmazsın tabiaklinialirimsmile
ay sonuna kadar beklimde bakarızkaydirigubbakcemile
ACIKTIM BE-tatlicadiarzu-
bendeACIKTIM BE-tatlicadiarzu-
ama canım naneli şeker atarsın ağzına birşey kalmaz ben hemen dişlerimi fırçalıyorum içtikten sonra aksama sabaha gelir bende benim daha günüme 3 gün varrr ondan telaş yapmıyorum ama sıkıntılar basıyor 3 günü geçerse soğan suyu içerimmopuyorumnanaktan:icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?