"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Ümmüm neyle temizliosn sen?

Kuaföremi gidiosun?

Kuaföre gidersen dedğin gbi pürssüz oluo sir ağdayla alıolar..

Evlenmeden önce bende kuaföre gidicem cnm..

Tavsiye ederm Ümmüm temizlik gbsi yok hem kendin uğraşmıosun hemde 2 dk bitio..

kızlar gelin pen sizi yolimmm bende bilirim ada yapmayı sır normal farl yapmazzyerimseniben

Valla gülüm öyle minik minik kalacağına gitcen kuaföre son dakika

2 hafta götürecek kadar temizlenir

Yoksa evde yaptığın çirkin olur ki maça en sık çıkacağın dönem uğraşamazsın

eveeeet işte o hasanlar barajı yani alabalık tesisleri bizim evin biraz yukarısında kalıyo orlar bi güzelleşmiş canım varya görmen lazım yakında düzce merkez gibi olcak yol üzerine bi villa yapmışlar bizim orayı kasıp kavurmuş amma fiyaka olmuş heee yaa özledim bende yaaa çok seviyorum ben köyümü valla keşke imkanım olsada orda yaşasam ölüyorum orası için ama benimki hiç gönderme taraftarı deil kuzenlerimden falan acaip kıskanıyo ondan göndermio biliorum ama o hala itiraf etmedi tabi uyus pazartesi günü gitcem ben gel senide götiriyim tatlım...kaydirigubbakcemile2

Şeydaa ya kuşum ben lazere gittim aslında açmaya alıştım :kedi: aslında ama buradaki tanıdık kuaföre gitmeye utanırım gibime geliyo napsam bilemedim bilmiyorumkismile Bide biz lazere gittik ya epey azaldı sence kendim halledemez miyim?

bendeeeee bende
orda yaşamak istiyorum ama nerde_p günlerrr:umursamaz:

olmazzz sevmem külkedisi filan:roflol:[/QUOTE]

sen ne seviyon su gacısııalsanaalsanasmile

Hakkaten mi kızlar kuaföre gitsek evde yaptığımızdan daha mı iyi olurki?

ben hiç hitmedim evdede pekala yapıyorum ama evlenirken giderim hatta şimdi bile gitmek istiyorum ama utanıyorum:kedi: bide kuaförden çıkınca da böle sivilce filan oluo die duymuştumÇok üzgünüm çoook

Canm ne kdr kendin halletmeye çalışsanda bi süre snra insan yoruluo we ister istemez özensiz yapmaya başlıo bence hiiç riske girme git kuaföre 2 dk halletsin onlar için fakrtmio valla mesleği çnkü o onun..
Bende teysemin yannda çalştğmda bayanlar sütyen denerken göğüslerini incelemek amaçlı bakmıodum sütyenin nası durduğuna bakıodum onlarınkide o hesap cnm bence kuaföre git hiç uğraşma..
Ayy ben parasını ödediğimz halde bıraktım lazeriii lanet gelsinn ona yaa bide lazer lafı bile duymak istemiorumm delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…