A
akudunu_makudunu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
tam bir pollyanaaboshayallersmile
ben bilirimmmm hihoyyyt
yaaa ne bilim sordum işteee...nası sorcağımı bilemedim bi an pek de sevmem aslında çekinirim bu konuları konuşmaktan...:kedi:
ya ben o konuda biraz rahatsızımda kendimden,hiç tam alınmıyo illaki münük minik kalıyo ve dönmeler oluşuyo sivilce sivilce öle kötü deil ama yinede rahatsız oluyorum o şekilde evlenmek eşimin karşısına çıkmak istemiorum sanki bi tek bende öle oluyomuş gibi herkesinki pürüssüzmüş gibi geliyo...:uhm:
ahanda deşifre oldin hahahaha poliyanna:lepi:
nerde deşifre oldum len:roflol:
sensin pollyana ben değil:roflol:
yaaa ne bilim sordum işteee...nası sorcağımı bilemedim bi an pek de sevmem aslında çekinirim bu konuları konuşmaktan...:kedi:
ya ben o konuda biraz rahatsızımda kendimden,hiç tam alınmıyo illaki münük minik kalıyo ve dönmeler oluşuyo sivilce sivilce öle kötü deil ama yinede rahatsız oluyorum o şekilde evlenmek eşimin karşısına çıkmak istemiorum sanki bi tek bende öle oluyomuş gibi herkesinki pürüssüzmüş gibi geliyo...:uhm:
anammmmmmm tesadüfe bak hele ne güzelll kalıcı konutlar hasanlar barajı ala balkık tesisleri oooo süperrrrr özledim ya yazı kısı güzel nişanlandıktan beri gidemiyorum amcamlarlada aram acık biraz olmadı aşkımı alıp gitcem
iyi dekmek adet olmuş canım iyiyim Allah'a şükür:Saruboceq:İyiyim sucum pericim sen nassın :?
doğru ya sende kül kedisi ol okimi kül kedim benimmafoldumbenalkisalkisalkis
eveeeet işte o hasanlar barajı yani alabalık tesisleri bizim evin biraz yukarısında kalıyo orlar bi güzelleşmiş canım varya görmen lazım yakında düzce merkez gibi olcak yol üzerine bi villa yapmışlar bizim orayı kasıp kavurmuş amma fiyaka olmuş heee yaa özledim bende yaaa çok seviyorum ben köyümü valla keşke imkanım olsada orda yaşasam ölüyorum orası için ama benimki hiç gönderme taraftarı deil kuzenlerimden falan acaip kıskanıyo ondan göndermio biliorum ama o hala itiraf etmedi tabi uyus pazartesi günü gitcem ben gel senide götiriyim tatlım...kaydirigubbakcemile2
Hakkaten mi kızlar kuaföre gitsek evde yaptığımızdan daha mı iyi olurki?
Hakkaten mi kızlar kuaföre gitsek evde yaptığımızdan daha mı iyi olurki?
hayirli olsun kizlar opuyorumnanaktan
Şeydaa ya kuşum ben lazere gittim aslında açmaya alıştım :kedi: aslında ama buradaki tanıdık kuaföre gitmeye utanırım gibime geliyo napsam bilemedim bilmiyorumkismile Bide biz lazere gittik ya epey azaldı sence kendim halledemez miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?