2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ufff iş iş işş çalışmak istemiyorumm şu sıkı dönemi bi atlatsam rahata ercem de boshayallersmile

:teselli: aynı dertten muzdarip:gitme:

ben kurbanda eşimin memleketine gitmk istiyorum ama izin vermiyeceğini biliyorum yinede denicem şansımı
biliyorum bana dicek daha yeni geldin tatilden işler nolcakk:mymeka:

niye öyle izin kullanamıyosun ???

canım ben burda tekim bende gidince işleri yapcak kimse kalmıyo yani patronum var ama tek kalınca hem müşteriler hemde büro içindeki işleri yetiştirmedi zorlanıyo ondanÇok üzgünüm çoook

ama tabi özel işyerlerinde böyle sorunlar yaşanıyo,gerçi hepsinin çözümü var ama kimse uğraşmıyo patronlarda borusunu öttürüyo

ben hem içeri bakıyom hem dışarı
yani müşterilere git tahsilata çık vergileri bildir
e içerdeki işlerde önce benim elimden geçiyo kontrolü patronum yapıyo

biri daha olsa ben gidince o kalır o gidince ben kalırım ama nerdeee

canım ben burda tekim bende gidince işleri yapcak kimse kalmıyo yani patronum var ama tek kalınca hem müşteriler hemde büro içindeki işleri yetiştirmedi zorlanıyo ondanÇok üzgünüm çoook

o zaman ik seçenek var hayatım, ya başka eleman daha alacak, yada yetiştirebileceği kadar iş alacak CADIARZU

o zaman ik seçenek var hayatım, ya başka eleman daha alacak, yada yetiştirebileceği kadar iş alacak CADIARZU

mükellef sayımız çok fazla değil
bir eleman daha tüm sıkıntıları giderir
ama kredi ödüyor diye masraf istemiyo
o da benden çıkarıyo

mükellef sayımız çok fazla değil
bir eleman daha tüm sıkıntıları giderir
ama kredi ödüyor diye masraf istemiyo
o da benden çıkarıyo

bizim kayınpeder yeminli mali müşavir oda felaket çalışıyo ama önceliği hep elemanlarına veriyo. mesela şimdiye kadar hep elemanlarını çıkarttı izinlerini kullandırdı, şimdi daha yeni kendisi çıkacak p.tesiden sonra. oda 1 haftalığına yani fazlada gidemiyo

kayınpedrciğn eleman ararsa haberim olsundelikafadulden

kız super maşallah hee bütün fotoları işyerindeki pcyedemi ekledin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…