2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Ben asLında Onu Dedi Bunu Dedi Diye Takmıorum. AyLarca Erken YApıcaz Nikahı Dediğimiz haLde OnayLayıp Tamam Erken yapaLım Nikahı Diyordu NEden AyLar Sonra Birgünde öyLe Düğünde yapaLım dedi. Başkasımı Aklına Giriyor diyorum Sadece..

tatlım bence nişanlının o anda öyle diyesi gelmiş demiş, bunda abartacak birşey yok. çünkü bak sonrasındada bak hadi gidelim şimdi yapalım demiş.
bizimde aklımıza kırk kişi girdi,sonuçta herkes birilerinden fikir alıyo ediyo belki nişanlınada birisi ya boşver ne gerek var düğün günü yapın olsun bitsin dedi,oda öyle söyledi.ama bunda kötü birşey yok bence

benim nişanlımda 2 günde bir fikir değiştirir,önce gaza gelip tamam böyle olacak kesin der,sonra aklına başka bişey gelir böyle olsun aşkım der yola gelir,alıştım artık :)

1 ay + 1 hafta oldu 37 gün
hala imza atılcak yerlere eski soyadımı yazıyorum,alışamadım kaydirigubbakcemile2

ben daha kimliğimi değiştirmedim bileee
bu hafta halledeyim bari bu işi,üfff hiç istemiyürüm kütüğümde hiç bilmediğim bir yerin yazmasını

benimde nikahım düğünümde oldu .öylesi daha hoşuma gidiyo
ama kocişin ayağına basamadım bitürlüakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…