2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Günaydın kızlar ....alıntı yapmıştım ama gitti hepsi yazamayınca

dün benim için fikir verirken ben neyazıkki sokaklara düşmüş deli gibi dolanıyodum, 2 gündür tekim, dışarı işini yapmaktan içerdeki kendi işimi yapamadım
Makarna salatasını tuttum :128: Türk lokumu ve tuzlu bi kurabiye :13: Zaten eşim istiyo diye pudingli kurabiye de yapıcam

cnm ama bildiğim kadarıyla kredi kartıyla alımlarda aynı gün içinde iade yapabilirsin ama öylede olmayabilir onlar yatırdıktan bir iki gün sonra aktif oluyo hesabında.

cnm ama bildiğim kadarıyla kredi kartıyla alımlarda aynı gün içinde iade yapabilirsin ama öylede olmayabilir onlar yatırdıktan bir iki gün sonra aktif oluyo hesabında.

kredi kartımızın hesap kesim tarihi 27 mart mış; yani hesap kesim tarihinden önce olduğu için bir sorun olmaz diyor eşim ama yine de o bankayı arayacak ben de vatan ı.

Kızlar izin alabilirsem doktora gitcem bugün, yada pazartesi.
sürekli uyku halindeyim, sürekli yorgunum. canımı sıkıyo bu durum tüm gün de oturuyorum işte.
..
regl de oldum bugün, ALLAHIM ÇABUCAK GEÇSİN BU CUMA

cnm bendede var aynısı bahar yorgunluğudur belki benimde bel ve bacağım fena halde bugün mr sonuçlarını alacam yarın göstrecem doktora bakalım inşallah kötü bişe çıkmaz.. smiley da çok hoşmuş:))

Günaydın herkeseee Evimden günaydın hepinize:))
Temizliğe başlamıştım bi uğrayım kızlara dedim. Bi mak. çamaşır serdim, bi mak. de attım yıkanıyor şimdi. bugün işim çook, yarında görümcemin nişanlısının d.günü var aslında bugündü eşim yarına kutlayalım dedi cmt. yarım gün çalışılıyor diye. Yarına aldılar hediye konusunu daha sonra konuşuruz kızlar dün gece 3te uyandım 5e kadar yatamadım sonra uyumuşum eşim beni uyandırmamış gece uyuyamadım diye ama mutluyum ben hiç pişman da değilim..
bu haftayı da bitiriouz inş artık cmt özgemde olmıcak akşama kadar ikimiz oluoduk
Kuzum ben gelirim ki her fırsatta

Kolay gelsin sana zuzum Ordaki çocuk nerde ki?
Bende dün alışveriş yaptım eşimi reale soktum pasta malzm. ve yemeklik bişiler aldım bugün ona güzel yemekler pişircem bide etimekli tatlı yapıcam. Etimekli tatlı çok güzel oluyor sende yapabilirsin yapmadılarsa.

akşam yemekten sonra çarşafları değiştirdim kirlileri yıkattım Fatmagülü izlerken uyuyup kalmışım 10 gibi de yatağa geçtim; eşi de çıkarmamış çamaşırları sabah çıkartık evin içine dağıttık akşama kadar kurusa da akşam da ütüyü halletsem.

nektar kan değerlerini bir ölçtür ama bu ara uyuşukluk bende de var.

Nekim geçmiş olsun özel günler çayın var mı yanında? Varsa ondan iç, yoksa sıcak bişiyler iç. Belki bahar geliyor diye öylesindir kuzum vitamin eksikliği de olabilir, demir eksikliği de sen kanına baktır.

çok enerjik gördüm senii
Keşke bende evde olsam yaa

sağol canım, tekirdağda cenazeleri vardı, çarşambadan beri yok ... Bugünde çok yoğunum
Tatlı olarak lokumu yapıcam canım, o daha pratik ...buakşam evi temizlicem komple, sonra tatlımı yaparım, tuzlumu yaparım...yarın akşamda salata ve pudingli kurabiye yaparım :)
kaçgündür dert ettiydim kendime, napsam diye ..eşim bile bu sabah ,yatakta bi gözü kapalı "napcağına karar verdinmi, buakşam işin çok senin "diyo

Evde olmanın verdiği bir enerjiklik sanırım zuzum.
hmm, başları sağolsun:/
Adama dert olmuş Yap bakm sen fotoda isterim

inş kötü bişi çıkmaz canım, ameliyat felan derse de bir-kaç doktorla görüşmeden seni kötü etkilemesine izin verme

hoşgeldin kuzummm evde olmanın tadını çıkart, çok yorma kendini yaparsın az az her gün :))

bahardan değil gibi kızlar :26: 3-4 aydır böyleyim ben.. inş önemli bişi çıkmaz..

inşallah nekim yaa seninde çıkmaz önemli bir problemin..

özgee ne güzel evde olmanın tadını çıkart cnm..

kızlar kimse avatarıma yorum yapmadı nasıl olmuş??

Son düzenleme:
bol avatarını ben şimdi gördüm çok şirin duruyor

bu arada vatan ı aradım onlar kabul ediyorlar arada 131 TL fark var; yalnız kredi kartıyla 5 taksit olduğu için taksit taksit ödenir dedi görevli; ben de dedim ki henüz hesap kesim tarihi gelmedi tamamen iptal olamıyor mu ki? onu arayıp bankayla görüşmeniz gerekiyor dedi. Tembel eşim ofisine yeni geçmiş; kart onun üzerine olduğu için onun konuşması daha sağlıklı olur arayacak bakalım bankayı ne diyecekler

Son düzenleme:

saol cnm:)
ii ozman yaa boşa zarar etmiceksiniz cnm başka ihtaiyacını alırsın ne güzel:)

saol cnm:)
ii ozman yaa boşa zarar etmiceksiniz cnm başka ihtaiyacını alırsın ne güzel:)

bakalım banka kabul ederse sabah aradım eşimi daha evdeyim çıkmadım dedi. Öyle yavaş hareket ediyor ki bazen bir kaşık suda boğuveresim geliyor. Çok yavaş

oyy kuzum senin çayın yokmuydu özel gün için içiodunuz yaa
git tabi doktora ama bahardan muhtemelen

kuzum bu arada kırmızı öjenin tonu çok güzelmiş
bugün ilk kez sürdüm
1 tane buldum çay çekmecemde, onu yapıcam şimdi
güle güle kullan ojeni kuzumm, ben de seviyorum o oceyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…