2010'a hamile girmek isteyenler gelin burda buluşalım

slm kızlar bende 2010 a hamile olarak girmek istiyorum :CüvCüv:
3 yıllık evliyim ve 4 aydırda bebişin yolunu bekliyoruz ama daha gelmedi
umarım hapimiz çok fazla beklemeden bebeklerimizi kucağımıza alırız
reglime 7 gün var umarım bu ay gelmez artıık :Saruboceq:

ay canim insallh.
Bende rglmin gelmesini bu ay dört gözle bekliyorum calismalara basliycaz ya kaydirigubbakcemile3

cnm benımyumurtlama donemını su sekılde bulabılırsın normal adetın kac gunde bır oluyosa bır sonrakı bekledın adet gununden 14 cıkar tamyumurtlama baslangıcı oluyo.bırde adetın bırıncı gununden ıtıbaren say ve 10.gunle 20.gun ara gun asırı fik fikleşin:) belki faydasıolur aynısını kuzenıme soyledım ve o ay hamıle kaldı bır hafta once oglu oldu

cnm benım kur uygulaması yapmadım doktor ılaç verdı 4 aydır kulllanıoo ve ılk kullandıgı ay duzene gırdı.ayrıca bırara harnup pekmezı yedırdım ıncırın ıcıne cevız koydum onu yedırdım fındık fıstık takvıye yaptım

canım evet ben de aynen uygulamaya başladım. şimdiye kadar adetin ilk gününden itibaren 10. ve 12. günlerin çalışmaları tamamlandı. 20 ye kadar yolu var demek
neyse artık çalışmalara devam bakalım hayırlısı olsun kaydirigubbakcemile3

vajinusmusu atlatiyim bende 2010a bebekli girmek istiyorumm mafoldumben

durmak yok yola devam cnm

vajinusmusu atlatiyim bende 2010a bebekli girmek istiyorumm mafoldumben

cnm benım bende evlılıgımın ılk 4 ayını vajınusmusla gecırdım.gercekten olay sende bıtıyo.psıkolojık banada boyle dıolardı ınanmıyodumneyse o anda baska seyler dusunmeye calış bırde doktorum bana bı merhem verdıonu suruyosun hıçbışey hıssettmıyosun cok rahat ben onla atlattım cunku o bolgeyı azdaolsa uyusturuyo gıbı alısana kadar kadar kulladım ve 2 hafta sonra ılacsız ılışkıye gırdık cnm yanmadıhıc .ve bol bol ılı.şkıye gırın ozaman daha cabuk atlatırsın eczaneden bıle alabılıyosun bu merhemı yada gıtbı saglık ocagına hastaneye yazıolar kendım cok cektıgım ıcın kımsenın cekmesını ıstemıyorum

ılgılendıgın için teşekkür ederim canım.. doktorun werdigi kremin adı neydi.. ben anestol we bebek yagı kullanıyorum.. inşallah bende atlatırım..

YA KIZLAR AYIPTI SORMASI BIRSEY SORMAK ISTIYORUM ILISKIDEN SONRA HEMEN KALKIYORMUSUNUZ YOKSA YATIYORMUSUNUZ

bende 2010 annesi olmak istiyorum
zemuszemus
mızmız canım popo altına yastık koyup yarım saat bi saat kalkma
doktor tavsiyesi yerimseniben

Hmmm ne bılıyım bana bıraz sapma gelmıstı demek doktor soyluo denemek lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ya arkdaşlar bişey sölicem
millet bi gece yapıyo hemen hamile kalıyo:kedi:
biz aylardır çabalıyoruz yatıyoz kalkmıyozz(bu durumdan ne kadar sıkılsakda):çok üzgünüm:
hayret ediyorum yaaa bazen gerçekten:1shok:
ne diyelim hayırlısı...allah vereceği zamanı bilir
umudu yitirmek yokkhihoyyyt

cnm benım demekkı bızım ıcın bıras daha zaman var.hhayırlısını versın rabbım

mız mızcımm hergünn yapmaktaa spremlerin kalitesini düşürür hergün yerine 1 gün durup 1günn yapınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…