- 19 Eylül 2009
- 2.475
- 2
-
- Konu Sahibi sekerkiz67
çok istediğimiz için naz yapıo bu bebikler kesinsositososito
slm kızlar bende 2010 a hamile olarak girmek istiyorum :CüvCüv:
3 yıllık evliyim ve 4 aydırda bebişin yolunu bekliyoruz ama daha gelmedi
umarım hapimiz çok fazla beklemeden bebeklerimizi kucağımıza alırız
reglime 7 gün var umarım bu ay gelmez artıık :Saruboceq:
ben de çok istiyorum kızlar, burada yeniyim ama burayı da çok sevdim.
Biz 1,5 yıllık evliyiz, hapla korunuyorduk, bu ay çalışmalara başladık.. içimde birden anne olma isteği uyandığı için hemen korunmayı bıraktım. şimdi adetimin ilk gününden sonraki 12. günümdeyim. sanırım olursa bugünlerde birşeyler olur :CüvCüv: :ecrin_bebek:
bakalım çalışmalara devam.. tutar mı tutar ne dersiniz?
benim teyzem evlendiği ilk gün hamiş kalmış, birşey olmaz nasıl olsa diye korunmamışlar,
kuzenim de hapı bıraktığı ay hamiş kalmış, sonra 3 günlük bir kanama geçirmiş o yüzden hamiş olduğunu anlamamış, taaa öteki ay adet olmayınca anlamış :)
yani Allah isteyince herşey oluyor.. kısmet ne zamansa bizim de o zaman olacak bakalım. kaydirigubbakcemile2
selam kıslarr bende 6aydır bekliyorumö bebeğmi,geçen ay kist çıktı doktor sorun olmas dedi ama reglim 1hafta gecikmişti.
eşim görünmedi doktora inş.gerek kalmas,keçiboynuzu kürümü yaptın şeker kız kocana.
inş.herkes meleğine kavuşur bi an önce..
cnm benımyumurtlama donemını su sekılde bulabılırsın normal adetın kac gunde bır oluyosa bır sonrakı bekledın adet gununden 14 cıkar tamyumurtlama baslangıcı oluyo.bırde adetın bırıncı gununden ıtıbaren say ve 10.gunle 20.gun ara gun asırı fik fikleşin:) belki faydasıolur aynısını kuzenıme soyledım ve o ay hamıle kaldı bır hafta once oglu oldu
canım evet ben de aynen uygulamaya başladım. şimdiye kadar adetin ilk gününden itibaren 10. ve 12. günlerin çalışmaları tamamlandı. 20 ye kadar yolu var demek
neyse artık çalışmalara devam bakalım hayırlısı olsun kaydirigubbakcemile3
vajinusmusu atlatiyim bende 2010a bebekli girmek istiyorumm mafoldumben
cnm benım bende evlılıgımın ılk 4 ayını vajınusmusla gecırdım.gercekten olay sende bıtıyo.psıkolojık banada boyle dıolardı ınanmıyodumneyse o anda baska seyler dusunmeye calış bırde doktorum bana bı merhem verdıonu suruyosun hıçbışey hıssettmıyosun cok rahat ben onla atlattım cunku o bolgeyı azdaolsa uyusturuyo gıbı alısana kadar kadar kulladım ve 2 hafta sonra ılacsız ılışkıye gırdık cnm yanmadıhıc .ve bol bol ılı.şkıye gırın ozaman daha cabuk atlatırsın eczaneden bıle alabılıyosun bu merhemı yada gıtbı saglık ocagına hastaneye yazıolar kendım cok cektıgım ıcın kımsenın cekmesını ıstemıyorum
YA KIZLAR AYIPTI SORMASI BIRSEY SORMAK ISTIYORUM ILISKIDEN SONRA HEMEN KALKIYORMUSUNUZ YOKSA YATIYORMUSUNUZ
YA KIZLAR AYIPTI SORMASI BIRSEY SORMAK ISTIYORUM ILISKIDEN SONRA HEMEN KALKIYORMUSUNUZ YOKSA YATIYORMUSUNUZ
ya arkdaşlar bişey sölicem
millet bi gece yapıyo hemen hamile kalıyo:kedi:
biz aylardır çabalıyoruz yatıyoz kalkmıyozz(bu durumdan ne kadar sıkılsakda):çok üzgünüm:
hayret ediyorum yaaa bazen gerçekten:1shok:
ne diyelim hayırlısı...allah vereceği zamanı bilir
umudu yitirmek yokkhihoyyyt