2010'a hamile girmek isteyenler gelin burda buluşalım

bende ates olcme yontemine basvurdum 21 eylul itibari ile ve 26 eylulde atesim yukselmeye basladi 26 eylulden beri hergun birlikte olduk esimle dun de 36.8 cikmisti ve bugun 36.6 ya dustu teekrar yumurtlama bittimi demek oluyo bu ve sizce bu hummali calismalardan dolayi tutturmus olabilirmiyiz artik bende hamisim demeyi cok istiyorum,,,dogum hikayeleri okudugumda dizilerde boyle kucucuk minicik bebekleri annelerinin kucaginda yemek yerken gezerken oynarken o bembeyaz pamuk elleri gordukce umutsuzluga kapiliyorum neden ollmuyo benimde bebegim diye

gamyoncuiremsu burada çok güzel arkadaşlıklar oluşuyor, heycanlar paylaşılıyor herkes çok samimi ve içten:) bu yüzden ben de aranıza katılmak istedim. ben de 2010 a karnımda kıpırtılarla girmek istiyorum hem de çok...gamyoncuiremsu

arkadaşlar merhaba, bende aranıza yeni katıldım bende 2010 a hamile girmek istiyorum.
iki kere düşük yaptım inşallah bu sefer olur allah isteyen herkese nasip etsin

mrb arkadaşlarr ben 2 düşük yaptımm ve 1 yıldan beride gelmeyen nazlı bebişimi bekliyorumm 2010 hamiş olarak girmek istiyorumm yaaa cok istiyorumm bu kür meselesi nedir arkadaşlarr kocişler içinmii:eek:

X