2010 YGS puanlarınız ve öneriler **

• Konu Sahibi Konu Sahibi AswangCullen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

AswangCullen

Ziyaretçi
2010 ygs puanlarımızı bölüm ve alanlarımızı paylaşıp fikir alalım...hihoyyyt

EA meslek lisesi muhasebe finansman öğrencisiyim..231 puan aldım..bölüm 1. veya 2.si olacağım.. açıköğretim düşünüyorum aslında ama ek puan alıp fakülteye yerleşebilirmiyim ki?

Arkadaşlar YGS sonuç kağıdınız geldi mi evinize? bilmiyorumkismile

Netten mi bakıyoruz sadece tatlım? Bekliyorum eve gelecek diye, bilmiyordum gelmeyeceğini. mirmirmirmir

arkadaslar düz lise mezunları çocuk gelişimi okuyabilir mi ?
yaklasık kac puan grekir bu bolum için bi fikri olan var mıı ??
benim bölümüm eşit agırlk ve ygs den 357 puan aldım..
yardmcı olurssanz sevinirim

371 aldım.türkçe öğretmenlği istiyorum .dersane hocalarım eğer 2.sınav da böyle olursa çok büyük ihtimalle kazanırsın diyolar.

allah hepimizin yardımcısı olsun canlarım.kimsenin emeğini boşa vermesin.

Canım çocuk gelişiminden kastın ne? İki yıllık mı dört yıllıkmı? İki yıllıksa çok zor ama ea dan güzel bir puan almışsın okul öncesi öğretmenliğini tercihlerinde bulundur ancak orda da ek puan alan meslek liseliler önüne geçer.Ben normal lise mezunu olsaydım ve ea dan böyle bir puan alsaydım rehberlik öğretmenliğini yazardım çünki önümüzdeki yıllar çok alım olacak şuan bile kpss den 21 puanla atanıyorlar.

ben iki yıllık düşünüyorum,okul öncesine puanım yetmez diye ama puanlar daha bellii deil nasıl olur bilmiyorum.rehberliği de cok istiyorm aslında.ama o da lys ile öğrenci alıyo.ve ben mat2den pek anlamıyrm yani lys puanımın ona yetecegni dusunmuyorum(deneme sınavlarında aldgm puanlardan dolayı umutsuzum).umarım bu sene ii bi bölüme yerlesirim.ilgilendgn için cok tsk ederm canım...

377 aldım bakalım bu hafta ne yapıcaz

EA YGS-5: 387 almıştım ama LYS ler berbattt =/

Sınavsız geçişler de aynı tarihte yapıyor di mi tercihleri? 26'sı? bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…