- Konu Sahibi CADISILA87
- #19.741
inş. kızlar inş. dualarınızı esirgemeyin benden offf süppper olur ya mersin
Hayırlısı olur inşallah :Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş. kızlar inş. dualarınızı esirgemeyin benden offf süppper olur ya mersin
Kızlar deli olucam alsanaalsanasmile
Bizimkinin kararsızlığı beni deli edecekkkkkk alsanaalsanasmile
Bizim beyaz eşyalar tanıdık sayesinde çok hesaplıya vestelden olacaktı,şimdi bizimki tutturmuş yok çoğunluk vestele kötü diyomuş vazgeçmiş bosch alacakmış.Şimdi işim gücüm yok c.tesi tekrardan gidip bosch dan model bakıcam ohaoldumsmile
Kızlar deli olucam alsanaalsanasmile
Bizimkinin kararsızlığı beni deli edecekkkkkk alsanaalsanasmile
Bizim beyaz eşyalar tanıdık sayesinde çok hesaplıya vestelden olacaktı,şimdi bizimki tutturmuş yok çoğunluk vestele kötü diyomuş vazgeçmiş bosch alacakmış.Şimdi işim gücüm yok c.tesi tekrardan gidip bosch dan model bakıcam ohaoldumsmile
çok haklı canım..
Evet sağlamlık açısından tabiki haklı bende bosch kullanıcam ...
Ama 1 yıl sonra ev alıcaklar ve hepsi ankastre olucak boşa gidicek eşyaları 1 yıl kullanım için vesteli almaları daha mantıklıydı yinede bilemem tabi ama :sm_confused:
neden 1 yıl kullanalsanaalsanasmilesın canım ya..
hayat bu canım ne olacagı belli olmaz
belki 2 yıl belki 3 yıl..olur..:sm_confused:
Yarınımızın garantisi yok ki zaten o anlamda söylemedim
Kirada oturmayı düşünmüyolardı ev alamasak bile kendi evlerimizden birine geçeriz diyodu öyle bile yapsa ordakilerde ankastre yapılıymış zaten ...
Neyse kendisi verir cevabını onun adına konuşuyo gibi olmıyım ben yanlış bişey çıkmasın sonra
Bu arada lindadrk doğru söylüyo super.
Biz 1 yıldan fazla oturmuycaz.
Kızlar uzun zaman sonra bizimkiyle kavga ettik offfffffffflmaz:
Şimdide mail üstüne mail atıyo özür dilemek için.telefonlarını açmıyorum ohh ohhh
yeter dedim senin bu kararsızlığından, sen benimle evlenmeye nasıl karar verdin şaşırıyorum falan dedim kaydirigubbakcemile3
anladım canım
malk mülk için birbirinizi kırmayın yalmaz:turkbayragi
Bizimki mal mülk için değilki tatlım, tamamen onun kararsızlığı yüzünden :sm_confused