• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Kızlar deli olucam alsanaalsanasmile
Bizimkinin kararsızlığı beni deli edecekkkkkk alsanaalsanasmile
Bizim beyaz eşyalar tanıdık sayesinde çok hesaplıya vestelden olacaktı,şimdi bizimki tutturmuş yok çoğunluk vestele kötü diyomuş vazgeçmiş bosch alacakmış.Şimdi işim gücüm yok c.tesi tekrardan gidip bosch dan model bakıcam ohaoldumsmile

Bizim beyaz eşyalar tanıdık sayesinde çok hesaplıya vestelden olacaktı,şimdi bizimki tutturmuş yok çoğunluk vestele kötü diyomuş vazgeçmiş bosch alacakmış.Şimdi işim gücüm yok c.tesi tekrardan gidip bosch dan model bakıcam ohaoldumsmile

çok haklı canım..

:sinifsinif:akannehir
Haydaaa yine mi değişti yaaa
Eee alsın o zaman versin 1 yıl kullancağı eşyalar için 7- 8 bin tl cik aklı başına gelir :lepi:

Evet sağlamlık açısından tabiki haklı bende bosch kullanıcam ...
Ama 1 yıl sonra ev alıcaklar ve hepsi ankastre olucak boşa gidicek eşyaları 1 yıl kullanım için vesteli almaları daha mantıklıydı yinede bilemem tabi ama :sm_confused:

hayat bu canım ne olacagı belli olmaz
belki 2 yıl belki 3 yıl..olur..:sm_confused:

hayat bu canım ne olacagı belli olmaz
belki 2 yıl belki 3 yıl..olur..:sm_confused:

Yarınımızın garantisi yok ki zaten o anlamda söylemedim
Kirada oturmayı düşünmüyolardı ev alamasak bile kendi evlerimizden birine geçeriz diyodu öyle bile yapsa ordakilerde ankastre yapılıymış zaten ...
Neyse kendisi verir cevabını onun adına konuşuyo gibi olmıyım ben yanlış bişey çıkmasın sonra

Yarınımızın garantisi yok ki zaten o anlamda söylemedim
Kirada oturmayı düşünmüyolardı ev alamasak bile kendi evlerimizden birine geçeriz diyodu öyle bile yapsa ordakilerde ankastre yapılıymış zaten ...
Neyse kendisi verir cevabını onun adına konuşuyo gibi olmıyım ben yanlış bişey çıkmasın sonra

anladım şekerkaydirigubbakcemile3

Kızlar uzun zaman sonra bizimkiyle kavga ettik offffffffff :olmaz:
Şimdide mail üstüne mail atıyo özür dilemek için.telefonlarını açmıyorum ohh ohhh :emir_bebek:
yeter dedim senin bu kararsızlığından, sen benimle evlenmeye nasıl karar verdin şaşırıyorum falan dedim kaydirigubbakcemile3

Kızlar uzun zaman sonra bizimkiyle kavga ettik offffffffff :olmaz:
Şimdide mail üstüne mail atıyo özür dilemek için.telefonlarını açmıyorum ohh ohhh :emir_bebek:
yeter dedim senin bu kararsızlığından, sen benimle evlenmeye nasıl karar verdin şaşırıyorum falan dedim kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 Hay deli yaaa

Kızlar bnm biraz işlerim var ii akşamlar şimdiden görüşürürzzz
Arsecimm sıkma canını tatlım bu aralar olur böyle gerginlikler
Evlenince herşey bitsin geçer bütün kararsızlıklarda tatsızlıklarda napalım sabırr
Bu güzel günlerin her ne olursa olsun tadını çıkarmak lazım geri gelmieck bidaha opuyorumnanaktan

Sağolun kızlar. Bende çıkma saatim geldi gideyim alışverişe vereyim kendimi bakalım neler alıcam zemuszemus
ıyi akşamlar herkeseee

Back