• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

benim davetiyeleri yazmam gerek bugün,p.teside postaya verirsek iyi olur

Benim Kayınpederim gelicekmiş ya bu haftasonu ya da diğer haftasonu.
Davetiyeler beyaz eşyalar mobilyalar ve altınlar için bütün ödemeleri yapmaya :emir_bebek: Onu bekliyoruz bizde gelince çoğu şeyim bitmiş olcak inşallahhhh :Saruboceq: Eşyalar mağazaların deposunda bizi bekliyo kaydirigubbakcemile3

fiyet ols yaaa, süperrrrr alkisalkisalkis

Dün işten çıktıktan sonra aradı beni napalım diye bende bi planım yok dedim iyi size geliyim o zaman yemek yeriz felan dedi sonra bize geldi bende o çıkmadan aşağı indim yürüyelim hava çok güzel dedim.
Yukarı doğru yürüdük bi baktıkki kendi evimize geldik kaydirigubbakcemile3
Bende dedimki hadi gel dışardan yemek alalım kendi evimizde yiyelim güldü o da bi yerden yemek söyledik eve gittk ne oturcak yer var ne elektrik kaydirigubbakcemile3
Gazeteler vardı onları koydum yere oturduk yatak odamızda kaydirigubbakcemile3
Sonra yemeklerimizi yedik elektrik olmadığı için hava kararmaya başladı toparladık oraları çıktık ama süperdi yaa çok güldükk :roflol::asigim:Şeniz Kapımızı kitledik çıktık çok değişik yaaa kendi evimiz orasıı hihoyyyt

Dün işten çıktıktan sonra aradı beni napalım diye bende bi planım yok dedim iyi size geliyim o zaman yemek yeriz felan dedi sonra bize geldi bende o çıkmadan aşağı indim yürüyelim hava çok güzel dedim.
Yukarı doğru yürüdük bi baktıkki kendi evimize geldik kaydirigubbakcemile3
Bende dedimki hadi gel dışardan yemek alalım kendi evimizde yiyelim güldü o da bi yerden yemek söyledik eve gittk ne oturcak yer var ne elektrik kaydirigubbakcemile3
Gazeteler vardı onları koydum yere oturduk yatak odamızda kaydirigubbakcemile3
Sonra yemeklerimizi yedik elektrik olmadığı için hava kararmaya başladı toparladık oraları çıktık ama süperdi yaa çok güldükk :roflol::asigim:Şeniz Kapımızı kitledik çıktık çok değişik yaaa kendi evimiz orasıı hihoyyyt

Ne güzel hayırlısı inşallah :teytey:

Kızlar ya yatak alırken neye dikkat edicektikk hangi markaları tavsiye edersiniz araştıran var mı :uhm:

ben araştırmadım

bellona adamın tavsiye ettiğini aldık..
şuan tv de reklamı var:lepi: iyi secim yapmışız..
pedli bellona yatagın kralı yerimseniben

Kızlar ya yatak alırken neye dikkat edicektikk hangi markaları tavsiye edersiniz araştıran var mı :uhm:

tatlım ben yataştan aldım c.tesi günü koltuklarla beraber. Kesinlikle tavsiye ederim anti stres özellikli,omurga dostu,son çıkan 1200 tl.yaylı değil çünkü yatakta yay hem ortepedik olmuyo hemde yayları çok çabuk bozuluyo.
Ben araştırdım baya en iyisi yataş çünkü bu konuda uzman. çok çeşit var ama sen gittiğinde seni her yatakta en az 5 dk yatırıyolar, sen kendini hangisinde rahat hissedersen diye.yani deneyip alıyosun

kızlar kaç gündür hiç giremedim buraya neler yaptınız bakalım ne işlerinizi hallettiniz benim de şaka maka 4 bucuk ayım kaldı yaneee günler geçiyor anlamadan ben

tatlım ben yataştan aldım c.tesi günü koltuklarla beraber. Kesinlikle tavsiye ederim anti stres özellikli,omurga dostu,son çıkan 1200 tl.yaylı değil çünkü yatakta yay hem ortepedik olmuyo hemde yayları çok çabuk bozuluyo.
Ben araştırdım baya en iyisi yataş çünkü bu konuda uzman. çok çeşit var ama sen gittiğinde seni her yatakta en az 5 dk yatırıyolar, sen kendini hangisinde rahat hissedersen diye.yani deneyip alıyosun

Saol canım yaa haftasonu onada bakalım o zaman yatalım bakalım nasılmış kaydirigubbakcemile3

Kızlar yaa ben gelin el çiçeğimi renkli almak istiyorum veeeeee gelin ayakkabılarımıda onunla aynı renkk :lepi:
Çok mu deli gelin olurum kaydirigubbakcemile3
Zaten nikahtan sonra tekne turunca beyaz spor ayakkabılarımı giycem mis gibi :teytey:

Mor yaptırmak istiyorum çiçeğimi nişanlımın yaka çiçeğide öyle olucak vee ayakkbılarımdaaa
Düğün hikayesi çekiminde çok güzel fotoğraflar çıkar bence :hooray:

Kızlar yaa ben gelin el çiçeğimi renkli almak istiyorum veeeeee gelin ayakkabılarımıda onunla aynı renkk :lepi:
Çok mu deli gelin olurum kaydirigubbakcemile3
Zaten nikahtan sonra tekne turunca beyaz spor ayakkabılarımı giycem mis gibi :teytey:

Mor yaptırmak istiyorum çiçeğimi nişanlımın yaka çiçeğide öyle olucak vee ayakkbılarımdaaa
Düğün hikayesi çekiminde çok güzel fotoğraflar çıkar bence :hooray:

fikrimce itici olursunCADIARZU

fikrimce itici olursunCADIARZU

İtici mii :sm_confused:
Bence değişik olur aklımdaydı zaten fotoğrafçı bi arkadaş yaptı onun düğün fotolarını gördüm çok değişik durmuşş . Benim düğünüde bu fotoğrafçılar çekicekk hihoyyyt

O yeşil kullanmış kır çiçeğine uydurmuş sadece fotoğraf çekimlerinde giycem zaten sonra beyaz giyerim benim düşündüğüm vazgeçemediğim mor renkk tabiki burda bi forumdada bi kız koymuş el çiçeği aynı istediğim gibi :lepi: Fatihte varmış bakıcam oraya fiyatıda 45 tl

47148058.jpg

desktop1bt.jpg

33771026.jpg

10118163823063392771813.jpg

Bence değişik olur aklımdaydı zaten fotoğrafçı bi arkadaş yaptı onun düğün fotolarını gördüm çok değişik durmuşş . Benim düğünüde bu fotoğrafçılar çekicekk hihoyyyt

O yeşil kullanmış kır çiçeğine uydurmuş sadece fotoğraf çekimlerinde giycem zaten sonra beyaz giyerim benim düşündüğüm vazgeçemediğim mor renkk tabiki burda bi forumdada bi kız koymuş el çiçeği aynı istediğim gibi :lepi: Fatihte varmış bakıcam oraya fiyatıda 45 tl

bence süper olur hihoyyyt

bence süper olur hihoyyyt

Ayyyy cnm benimm beğendin mi sendeee :teytey::dance:
Bencede çok güzel olcak gibi yaa

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy kızlar nolur bana dua edin mersine becayiş buldum ne olur dua edin olsun yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

o nedemek ya anlamadım ben..
her ne ise allah yardımcın olsun cnm

canımcım şu demek ben ardahan da 4b liim çakılıyım yani tayin hakkım yok eş durumundan da faydalanamıyordum eşim ( nişanlım ) özelde oldugu için burdada onun çalışabileceği düzgün bi yerde yok açıkcası burdada durmayı pek düşünmüyordum ama bugün bi yerden becayiş buldum yani karşılıklı yer değiştirme demek haber bekliyorum ordan dua edinde yapsın benimle becayiş off mersin osmaniyeye 1:45 dk falanmış hemde burdan daha güzel olsun yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

inş. kızlar inş. dualarınızı esirgemeyin benden offf süppper olur ya mersin

Back