- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #19.041
ya felaket birşey zaten, tarifi mümkün değil, insanın kalp atışları hızlanıyo resmen :lepi:kıslar evinin anahtarını elimize almak başka bir duyguydu...boshayallersmilebayanssulusmile
Supercim hoşgeldinnn..
Hayırlı olsun evinn güle güle otur inşallah
Kızlar şimdiki işimiz perde halı sanırımm :uhm:
Bu arada ankastre işini bu akşam ev sahibi gelince konuşucaz .
Ayrıca ben salonumun tek duvarına desenli duvar kağıdı yapmayı düşünüyodum onu da konuşucaz umarım bi sorun yapmaz :1no2:
Supercim hoşgeldinnn..
Hayırlı olsun evinn güle güle otur inşallah
Kızlar şimdiki işimiz perde halı sanırımm :uhm:
Bu arada ankastre işini bu akşam ev sahibi gelince konuşucaz .
Ayrıca ben salonumun tek duvarına desenli duvar kağıdı yapmayı düşünüyodum onu da konuşucaz umarım bi sorun yapmaz :1no2:
ya felaket birşey zaten, tarifi mümkün değil, insanın kalp atışları hızlanıyo resmen :lepi:
zemuszemusopuyorumnanaktan
ya felaket birşey zaten, tarifi mümkün değil, insanın kalp atışları hızlanıyo resmen :lepi:
evet ya perde olayına girmemiz gerek, ben bu c.tesi halletmem gerek, yine zorludaki akrabamız yardım edecek,ondan alıp sonra diktiricekmişiz.ama ben karar veremiyorum stormu normalmi,herkes kendi evinde stor yaptırırsın diyo :sm_confused:
duvar kağıdını bende istemiştim ama kabul etmedi,diğer gelen kiracı istermi istemezmi olmaz dedi
Evet ya bende bugün ısrar edicem sonuçta boyalı aldık evi çıkarkende aynı şekil kağıdı söküp boyatır çıkarız diyorum ama inşallah iizn verir mafoldumben
Bende perde için araştırmalara başladım sen biyer diyodun sultanhamamda mekanizma için noldu ??
evet ya perde olayına girmemiz gerek, ben bu c.tesi halletmem gerek, yine zorludaki akrabamız yardım edecek,ondan alıp sonra diktiricekmişiz.ama ben karar veremiyorum stormu normalmi,herkes kendi evinde stor yaptırırsın diyo :sm_confused:
duvar kağıdını bende istemiştim ama kabul etmedi,diğer gelen kiracı istermi istemezmi olmaz dedi
Evet ya bende bugün ısrar edicem sonuçta boyalı aldık evi çıkarkende aynı şekil kağıdı söküp boyatır çıkarız diyorum ama inşallah iizn verir mafoldumben
Bende perde için araştırmalara başladım sen biyer diyodun sultanhamamda mekanizma için noldu ??
Annemde böyle olsun diyo :uhm:
Dün evde çektim kaydirigubbakcemile3
Ben size anlatayım perdeleri kızlar.
Yatak odama klasik perde yaptırdık,hani üzeri böyle saraylardaki gibi..Sadece bu odaya yaptırdık zaten..
Ama modeli,kumaş seçimi o kadar mükemmel ki bakınca spor duruyor,kasvetli değil..
Mutfağım stor perde,dikiliyor şu anda..
Salonuma kruvaze perde yaptırıyoruz.Çok şık bir tül aldık.Altına da sadece güneşlik yaptıracağız.Öyle ekstra kalabalığa gerek yok..
Oturma odası için de çok hoş bir tül beğendik,kırmızı-krem-gri-siyah tonlarında.Koltuklarımız ve halılarımızla uyumlu.Bunu da normal tül şeklinde diktireceğiz.Rahat bir oda olacak burası.
Bizim perdelerimiz böyle kızlar..
uff onu hiç sorma bende yatak odamı kırmızya boyamak istiyordum en büyük hayalimdi..izin vermedi kadın hemde masraflı olur..dedi
hemde onu çıkartmek zor olur dedi...olmadı yane olmadı
karanlık olur dedi..bende dedimyatak odası zaten karanlık olmalı dedim..kaydirigubbakcemile3 güldüler ama kabul etmediler
bu arada kira 550 den 500 e indiakannehir
evi kendi duvar renkleriinn aynısına boyucaz allahtan istedgimiz renkler
yatak odası ve ymek odası şeker pembe...
diger yerler salon şampaya..ev alçıpen kısşar süper...ya..
benim yatak örtüm kırmızı biliyosunuz kırmızı pembe uyumu nasıl olur sizce..
yatak odamda spot ışıklar varkaydirigubbakcemile3zemuszemus
anamm bu ne nann çok süper bu olumunekankayizsmile
SENİN EVİN Mİ BURASI :1shok::1shok:
senağlamasenağlamamafoldumbenmafoldumben
ya ben aynen böyle olsun istiyodum işte , benim koltukların minderleri vişne çürüğüyle,mürdüm renkya duvarın biri öyle biri öyle olsun diyodum,ev sahibi olmaz dedi :çok üzgünüm:
yok allahını seversen o renkte boyama sakın derim burda biri boyamış çok karartıcı çok sinir ay ben nefret etmiştim
benimde salon, mutfak,koridor,banyo spot ışıklı. oralara aydınlatma almaya gerek yok yani :dance:
benim ev 100 metre kareama benim avim çok büyük, sadece salon 40 m2 yani karartmazdı :çok üzgünüm:
ya ben aynen böyle olsun istiyodum işte , benim koltukların minderleri vişne çürüğüyle,mürdüm renkya duvarın biri öyle biri öyle olsun diyodum,ev sahibi olmaz dedi :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?