- 28 Temmuz 2009
- 12.437
- 22
- 408
- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #18.721
tamama.staktı bu illa tutamıcam dimi :umursamaz:
kızım var diorum ev aaaaaaaaaaaaaaaaaaaahihoyyyt
inş canım kaydirigubbakcemile5
Yok tatlım bak tabi bi taneyle olmaz. Sende çalışıyosun malesef bizlerin vakti yok olanı en güzel şekilde değerlendirmek lazım sığdırabildiğin kadar çok ev sığdır kaydirigubbakcemile
aynen canım
bilmiyorumkismile:ecrin_bebek::teytey::içelim::hooray::uhm::a015:kötükedihüsovereliniortaksengözlerimebaksanabÇok üzgünüm çoook:1no2:
canım ben ev baktım zatennn
ev var sadece hafta sonu seçim yapıcam babam baktı ben işteyim
bizim onayımızolucak sadeceee
:uhm::sm_confused:
bilmiyorumkismile:ecrin_bebek::teytey::içelim::hooray::uhm::a015:kötükedihüsovereliniortaksengözlerimebaksanabÇok üzgünüm çoook:1no2:
Fatma sıkıntıdan ne yapacağını şaşırdı galiba kaydirigubbakcemile3
Ee madem ev var ben gittim gezdim gördüm beğendim desene. Baban bakmış ben gidip onay vericem deyince superde öyle gidince hemen beğenilmiyo anlamında diyo sana inşallah onaylarsın diye yerimseniben
aynen öyle adım başı ev var ama ..önemli olan onu sindirebilmek kolay gelsin ne diyim
:smiley-cool:
canım sıkıldı düşünmektn kafama agrılar girdi
relaxboshayallersmile
Ee madem ev var ben gittim gezdim gördüm beğendim desene. Baban bakmış ben gidip onay vericem deyince superde öyle gidince hemen beğenilmiyo anlamında diyo sana inşallah onaylarsın diye yerimseniben
aynen öyle adım başı ev var ama ..önemli olan onu sindirebilmek kolay gelsin ne diyim
relaxboshayallersmile
olamıyorum...............birde heyecanlıyım 17 mayısda hilmi gelecek buraya
a.s anladımopuyorumnanaktan
19 Mayısta da benim doğum günümmm hemde tanışma yıldönümümüz bakalım napcassseyvahedigeldismilesositososito
19 Mayısta da benim doğum günümmm hemde tanışma yıldönümümüz bakalım napcassseyvahedigeldismilesositososito
süpper bi kutlama yaparsınız:teytey:
kızlar ben evi gidip görmedim yavvv resimlerini gördüm mevkisini biliorum babamda baktı işte sadece ben seçicem
ya okadarda derdim deil bu hafta sonu olmasın hafta içi eli mahkum tutulcak yaniii
hepimiz için hayırlısı kızlarr ev tutlup o evdeki çeyizler eşylar boşalınca rahatlıcaz sanırım
süpper bi kutlama yaparsınız:teytey:
Bilmiyorum bişeyler yapar herelde ilk defa doğum günümü beraber kutlıcass bakalım nasıl olcakk :lepi:
Bilmiyorum bişeyler yapar herelde ilk defa doğum günümü beraber kutlıcass bakalım nasıl olcakk :lepi:
ayyyyyy bizde hep uzaktık ya beraber farklı olur çok güzel olur yaaa :çok üzgünüm:
eminim güzel geçer cnm
benimde 12 mayıs doğum günüm nişanlımın 15 mayıs :)
ilk defamı:1shok:
benim aşkım bir keresinde lisedeyken pastane kapattımıştı..başbaş müzik dans ahboshayallersmilezemuszemus
ayyyyyy bizde hep uzaktık ya beraber farklı olur çok güzel olur yaaa :çok üzgünüm:
101 gün sonra Allah nasip ederse ömürrrrr boyu beraberisssss:asigim:Şeniz
ilk defamı:1shok:
benim aşkım bir keresinde lisedeyken pastane kapattımıştı..başbaş müzik dans ahboshayallersmilezemuszemus
onu ben yazmadım karıştıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?