2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

ben bizimkini anlatayım hani başka imamlar nasıl yapar bilmem bi güzel ebdestimizi aldık ben etek giydim başımı kapattım falan tekli iki tane koltukta hilmi ve ben oturdum tam karşımızdaki koltuklarda imam ve 2 tane şahit vardı onlar oturdu..ilk başta imam benim baba adımı aldı sonra hilminin baba adını aldı sonra kendince nasihatlerde bulundu...birbirimizi anlamamız iyi geçinmemeiz görevlerimiz hakkında ben soru sorar diye bekliyordum ki hoca can alıcı lafı söyledi hani dedi bazı hocalar vardır herşeyi sorar gençlere gennçleri sıkmanın ne alemi var dedi zaten imam nikahına karar verdiler bu huzura geldilerse inançları vardır bunu sorgulamakda bana düşmez dedi ben içimden bi ohhhhh çektim :D:D sonra mihir konuşuldu ben çalıştıgım için kendi karar verdi işte 2 bilezik olurmu kızım dedi bende olur dedim...hilmiye mihrin ödenmesi gerektiğini neden mihir oldugunu falan anlattı sonrada dualar okumaya başladı derken bana dedi işte falanca kızı fatma falanca oğlu hilmiyi kocan olarak kabul ettin mi dedi (3 defa bu soruyu sordu) bende 3 defa ettim dedim ama kalbim yerinden çıkacak sonra aynı dualar ve aynı soru hilmi ye sordu helalin olarak kabul ettinmi diye 3 defada ona sordu ama hilminin yüzünü unatamam oda aglıcak gibi oldu :) oda 3 defa ettim dedi o ettim derken kalbimi söküp ona veresi geldi nedense çok kaptırdım sanırım kendimi sonrada imam şahitlere şahitmisiniz dye sordu onlarda evet dedi sonrada dualar okudu fatiha okuduk bitti :kedi:

ben bizimkini anlatayım hani başka imamlar nasıl yapar bilmem bi güzel ebdestimizi aldık ben etek giydim başımı kapattım falan tekli iki tane koltukta hilmi ve ben oturdum tam karşımızdaki koltuklarda imam ve 2 tane şahit vardı onlar oturdu..ilk başta imam benim baba adımı aldı sonra hilminin baba adını aldı sonra kendince nasihatlerde bulundu...birbirimizi anlamamız iyi geçinmemeiz görevlerimiz hakkında ben soru sorar diye bekliyordum ki hoca can alıcı lafı söyledi hani dedi bazı hocalar vardır herşeyi sorar gençlere gennçleri sıkmanın ne alemi var dedi zaten imam nikahına karar verdiler bu huzura geldilerse inançları vardır bunu sorgulamakda bana düşmez dedi ben içimden bi ohhhhh çektim :D:D sonra mihir konuşuldu ben çalıştıgım için kendi karar verdi işte 2 bilezik olurmu kızım dedi bende olur dedim...hilmiye mihrin ödenmesi gerektiğini neden mihir oldugunu falan anlattı sonrada dualar okumaya başladı derken bana dedi işte falanca kızı fatma falanca oğlu hilmiyi kocan olarak kabul ettin mi dedi (3 defa bu soruyu sordu) bende 3 defa ettim dedim ama kalbim yerinden çıkacak sonra aynı dualar ve aynı soru hilmi ye sordu helalin olarak kabul ettinmi diye 3 defada ona sordu ama hilminin yüzünü unatamam oda aglıcak gibi oldu :) oda 3 defa ettim dedi o ettim derken kalbimi söküp ona veresi geldi nedense çok kaptırdım sanırım kendimi sonrada imam şahitlere şahitmisiniz dye sordu onlarda evet dedi sonrada dualar okudu fatiha okuduk bitti :kedi:

canım valla çok güzelmiş imam nikahınız gerçekten bence de çok hoş bir güzellik bu durum Allah herkese yaşatsın inş biz de senin imam gibi anlayışlı bir imam buluruz da bir sürü sorular sorulmaz tebrik ederim hayatım bir ömür mutluluklar inş vereliniortak

canım valla çok güzelmiş imam nikahınız gerçekten bence de çok hoş bir güzellik bu durum Allah herkese yaşatsın inş biz de senin imam gibi anlayışlı bir imam buluruz da bir sürü sorular sorulmaz tebrik ederim hayatım bir ömür mutluluklar inş vereliniortak

ayy canım teşekkürler inş. hepimiz için :D öyle yaa ben imam nikahını hç unutamam galiba bak gene heyecan bsti:D

islamın şartı 5
kelimei şahadet
]namaz
oruç
hac
zekat

imanın şartı 6allaha inanmak
meleklere inanmak
allahın kitaplarına inanmak
peygemberlere inanmak
kaza ve kadere inanmak
ahirete inanmak

abdest farzı 4[/B
]yüzü yıkmak
elleri dirseklerle yıkmak
başı mes etmek
ayakları yıkamak

namazın farzı 12
6 sı içinde 6 sı dışından
dışındakilerabdest almak
pisliklerden arınmak
örtünmek
kıbleye dönmek
vakit
niyet

içindekiler
başlama tekbiri

kıyam ayakta durmak
kurandan bir parça okumak
rukü
secde
namaz sonunda oturmak

teyemmün 2niyet
elini temiz topraga sürüp..eli, yüzü kolu sıvamak

gusul 3
burna su vermek
agza su vermek

bu kadar canım....

Oh beee rahatladım şimdi kaydirigubbakcemile2

supercim ben bunların bir kısmını zaten biliyorum aslında yaa kolaymış ezberlenir hemen bence de neyse şimdiden alıştırmalarımı yapayım da o gün sorulursa hazırlıksız yakalanmayayım a.s

islamın şartı 5
kelimei şahadet
]namaz
oruç
hac
zekat

imanın şartı 6allaha inanmak
meleklere inanmak
allahın kitaplarına inanmak
peygemberlere inanmak
kaza ve kadere inanmak
ahirete inanmak

abdest farzı 4[/B
]yüzü yıkmak
elleri dirseklerle yıkmak
başı mes etmek
ayakları yıkamak

namazın farzı 12
6 sı içinde 6 sı dışından
dışındakilerabdest almak
pisliklerden arınmak
örtünmek
kıbleye dönmek
vakit
niyet

içindekiler
başlama tekbiri

kıyam ayakta durmak
kurandan bir parça okumak
rukü
secde
namaz sonunda oturmak

teyemmün 2niyet
elini temiz topraga sürüp..eli, yüzü kolu sıvamak

gusul 3
burna su vermek
agza su vermek

bu kadar canım....

Sorsada biliyorum bunları ben yaw kaydirigubbakcemile5

valla ben 100 kat daha bağlandım hilmi'ye nikahdan sonra ama resmi nikahda hiç bu kdr heyecanlanmadım aceleye geldiği için mi acaba ...

bu arada kına gecem için yerde tutuldu canlı müzikde istedim inşallah fazla para istemezler yaaaaa

Hayırlı olsun cnm ..Onlarında ücretleri 400 civarı felan sanırım tam bilmiyorum ama bilmiyorumkismile

yere göre değişiyo yaa ben afyonun ilçesindenim bakalım yarın arayacagım babamı canlı müzikde istediğimi söyleyeceğim oa fiyatını ögrenir bana söyler ufffff

Ya kızlarrr nikahtan sonra tekne turu yapmak istiyoruz boğazda 50-60 kişilik felan hiç önerebilceğiniz bi yer yok muuu mafoldumben

Back