2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Günaydın canım.
valla ev çok deme hiç ben 1 ay boyunca her haftasonu aradım,ailem dört bir koldan haftaiçi aradı ama ev yok en sonunda tamamen şansa buldum. yani arayınca biranda hepsi yok oluyo. superde ev çok diyodu bak bulamıyo :sm_confused:

boşvermedim cnm ben bakıyoruz ama cidden kum gibi ev var benim aradığım yerlerde...

hafta sonu tutucam zaten..ben çalıştığım için babam ilgilenio ama hiç dert etmeme gerek yok biliorum gördüm çünkü

günaydın canlar napıosunuz bakalım nasıl gidior hazırlıklar ben bişi sorucam kızlar biz nikahımızı ağustosta yapmaı düşünüyoruz da ne zaman nikah tarihi almak gerekiyor ve ne gibi işlemler yapılıyor ne kadar sürüyor ona göre nikah tarihi için gün alıcaz yardımcı olursanız sevinirim

evet canım. 3+1 benimki. sevgiliminde benimde çalışma odasına ihtiyacımız var,hadi onuda geçtim kitaplarımızı sığdırmamız imkansız o yüzden 3+1 istedim. ama bu evi görene kadar artık umutsuzlanıp 2+1 lerede baktım :teytey:

anladım canımyerimseniben

günaydın canlar napıosunuz bakalım nasıl gidior hazırlıklar ben bişi sorucam kızlar biz nikahımızı ağustosta yapmaı düşünüyoruz da ne zaman nikah tarihi almak gerekiyor ve ne gibi işlemler yapılıyor ne kadar sürüyor ona göre nikah tarihi için gün alıcaz yardımcı olursanız sevinirim

Günaydın zemuszemus
her belediyenin değişiyo canım, kimi istediğin zaman veriyo,kimi 2 ay önce, kimi 3 ay önce :sm_confused:

heaven canım git al şimdiden istedgin tarihi kolay bulmazsın git kendini garantiye al....
yer kalmaya biliyor..agustos için başlamıştır ..mayıs başı git

heaven canım git al şimdiden istedgin tarihi kolay bulmazsın git kendini garantiye al....
yer kalmaya biliyor..agustos için başlamıştır ..mayıs başı git

o zaman mayıs başı gideyim ben bi de bulamam falan peki ne gibi evraklar istenior hemen hazırlanabiliyrmu evraklar kaç gün sürüyor evrak hazırlaması falan hç bilmiorum ben bu konuları :sm_confused:

o zaman mayıs başı gideyim ben bi de bulamam falan peki ne gibi evraklar istenior hemen hazırlanabiliyrmu evraklar kaç gün sürüyor evrak hazırlaması falan hç bilmiorum ben bu konuları :sm_confused:

canım bağlı olduğunuz nüfüs müdürlüklerinden birine

gittim kimliğim ve 3 resim verdim.. nişanlımda aynı şekilde...

sonra anlaşma yaptıkları bir yer var yanlarında hiç bekletmeden sağlık raporu aldık 75 tl verdim ona toplam 10 dk içinde bukadardı... aldım istediğim günü.

kolay gelsin herkeseeeeee.......

Hoşgeldin canım

hadii kızlar biri liste yapsınnnn

Dün lindadrk yapacaktı listeyi, bugün ortalarda yok :sm_confused:

Öyle aman aman birşey yok.sağlık raporu alıyosun,sağlık ocağına git evlilik için de seni yönlendiriyolar.nüfus cüzdanın, resim oldu bittiii vereliniortak

tamam arkadaşlar çok saolun hemen evraklar hazırlanıyorsa ok valla ben de baya bir sürüor evrak hazırlamak sanıyordum iyi bari mayısta gideyim ben ozaman başvuralım nişanlımla birlikte peki hangi semtte nikah kıydırcaksak ordaki nikah memurluuna gidiyoruz evraklarla başvuruyoruz dimi bu kadar yani ayyy çok bilgisizim bu konuda arkadaşlar valla kusura bakmayın :sm_confused:

evet canım. 3+1 benimki. sevgiliminde benimde çalışma odasına ihtiyacımız var,hadi onuda geçtim kitaplarımızı sığdırmamız imkansız o yüzden 3+1 istedim. ama bu evi görene kadar artık umutsuzlanıp 2+1 lerede baktım :teytey:

canım nikah bölüme gir ...
ben topik açmıştım..ne gerekiyor yazmıştım..
benimki şişli belediyesi oki

Biri beni mi çağırdııııı kaydirigubbakcemile4

Lindadrk 31 Temmuz - 8 Ağustos
Arse 27 Haziran
Super87 5 Haziran
Esrant 5 Haziran
Cadısıla 13 Haziran
YkZ 19 Mayıs
Undomiel 19 Eylül
Akide 13 Haziran
Heaven Ekimin ilk haftası :)

Aklıma gelenler bunlar ekleyin düzenliyim kıslarrrrrropuyorumnanaktan

benim 2 günde herşey hazır evraklar teslim 02.02.2010 da nikahım kıyılmıştı üstüne kimliği bile değiştirdik..heryerde tanıdıklar vardı sağolsunlar yardım etmişlerdi:D:D

lindark beni unutmuşsun benim tarihlr uzun baya ama :D 30 haziran 1-2-3-4 temmuz :D

Back