• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Selam kızlar çok uzak kaldım buralardan ablamlar gitti artık girebilirim internete onlar burdayken okumakla yetinebildim sadece baya kaynatmışsınız.Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler yılbaşından sonra telaşlarımız çoğalacak daha çok kaynaşıcaz.Bişiy sorucam kızlar ben blender almıştım ama eski model benimki onu anneme bırakıp yenisini alıcam sizce hangi marka iyi CADIARZU

herkes çeyiz hazırlığına başlamış hatta bitirmek üzere ben ise bir iğne bile almadım. onun öncesinde annemi inandıramıyorum ki yaza düğün istediğime...:kedi: ne zormuş ya...kafamçokkarıştı

bende bisi almadim sayilir
bi porselen takimi aldim bide annem sagolsun tencere takimi almis.. onun disindada biseyim yok daha.. seneyede evlenmeyi planliyoruz :sinifsinif:

günaydın gelin adaylarıımmm
kızlar herşey olur be kafamıza takmayalım, çeyiz hazırlığına henüz girişmeyen gelincikler bari para biriktirin
son dk ya sıkışmayın

Son düzenleme:
az önce dertlerimiz bölümünde bir konu okudum kızlarr
1,5 yıllık evli bir bayan,eşi bakımsız olduğu için biraz kırıcı konuşmuş..
Siz evlilikte bakımlı olmak konusunda neler düşünüyorsunuz?

bence evlilikten önce ve sonra bakım şart

erkeklerde bakımlı bayanlardan hoşlanır zaten ...

bakım dediğimde evin içinde rengarenk farlar allıklar topuklu terlikler vs değil

düzgün kotunu bluzunu yada eşofman takımını giyersin saçının başın düzgün oldumu hafif makyaj yeter

diye düşünüyorum temiz olmak temiz kokmak gerekir

bazı bayanlarda evlendikten sonra saldım çayıra yapıyorlar

Evet canım haklısın
mesela benim bir arkadasım var,annesi nerdeyse 50 yaşına girecek,
emekli olmus,eskiden üst düzey yöneticiymiş,
onlarda kaldığım zamanlarda sabah kalkardım mesela,oda kalkmıs üstünü değiştirmiş,
dudağına bir ruj sürmüş,radyoyu açmış şakılar söylerek kahvaltı hazırlıyordu
güne zaten güzel başladığı için öyle devam ediyordu,sabahtan yemeğini yapar arabasına atlar gezmesine giderdi,
akşamda eşi eve geldiğinde yemeği yiyip bulaşıkları halledene kadar üstünü değiştirmezdi
bu davranışı çok hoşuma gitti,inşallah bende bakımlı olabilirim

benim ananennem öyleydi yaa

dayımlardaydık birgün yengeme şey diodu hadi kızım kalk makyajını yap saçını başını düzelt bir sprey sık

kocan işten gelicek seni öyle görsün derdi..

inşallah bizde öle oluruz ama ben pek sanmıyorum :)

valla canımcım bende sanmıyorum ama gayret edicem ya
öyle süslü hatunlara bayılıyorum çünkü

bu arada bişey sorucam sen yatak örtüsü aldınmı,

Back