• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

kızlar şaka maka ohh masa başa nette çalşımak bayağı keyifli heee

biraz önce önümde müşteri var verdim kataloğu ellerine bakınıyolar otellere bende kkda takılıyorum

hehehe

offf gerçekten sıkıcı bi gün yahuuu. hadi bişiler yazın canım sıkılıyor :):) topikteki herkesin düğünü 2010 damı olacak ? hazırlıklar ne durumda ????

biz durulduk cnm heralde bidahki aya alırız yada 2 ay sonra büyük eşyları

işte mobilylar ve beyaz eşyaları... ama onun haricinde mutfak eşyası vs elektirik süpürgesi yemek takımları robot fln filan çatal bıçak setleri zartu zurtu nevresim takımları havluları amamm uzar gider lisete ıncık cıncık tamam

cadısıla senin yaptığını bende yapardım,müşteriye şekerini verir gibi kataloğu verir,
internette takılırdım,hala da aynısı yapıyorum,fakat bu sefer patronuma kaydirigubbakcemile3
valla bendede hazırlıkların %90 ı bitti,duymayan kalmasın artık ev için halı perde tv buzdolabımız kaldı kaydirigubbakcemile2

kendime boyna dert etmekten bıktım saldım çayıra mevlam kayıra benimkisi

öle yapıyo hallderiz kadir hesabı hallederiz hayatım dio hakikatende zamanla halloluyo

kendimi kasmıyom arttık.. bende nasılsa olur :)

bizimde beyaz eşyalar tamam, mobilya için düğün tarihinin yaklaşmasını bekliyoruz. şimdi alırım sonra yeni şeyler çıkar da gözüm onlarda kalır diye düğüne doğru mobilyaları almayı planladık. diğer mutfak ıvır zıvırlarınında hepsi tamam off al all bitmez.............

apricotd.jpg

arkadaşlar resim gönderme denemesi yapıyorum. daha önce hiç resim eklemedim bakalım yapabilecek miyim:)

meraba ajikalcım. cevabına ancak bakabildim.

benim önümüzdeki ay kısmetse nişanım olucak. size ne takıldı nişanda. sözlüm ısrarla soruyo ne takılır diye bende bişey demiyorum. istemiyorum siz bilceksiniz diyorum. ama bi yandan da merak ediyorum :sinifsinif:

öncelikle soruya cevap vereyim,
bizim nişan evde oldu,zaten nişanda fazla bişey takılmaz bizde
erkek tarafı bi künye bi beyaz altın kelepçe,bir pırlanta yüzük birde işte nişan yüzüklerini taktı,
başkada bişey takan olmadı canımcım

öncelikle ImageShack® - Image Hosting adresine gir canım

76866821.jpg

browse kutucuğuna tıkla resmini seç,sonrada resimde gösterdiğim gibi start upload a tıklat,
resmin boyutunuda istersen küçültebilirsin canım.

sonra karşına böyle bir ekran çıkacak,işaretlediğim alanı seçip kopyala

72018738.jpg

ardından kopyaladığın kısmı mesaj yazdığımız bölümde yuvarlak içine aldığım yeri tıklayıp çıkan minik kutucuğa yapıştır

20326898.jpg

inşallah düzgün anlatabilmişimdir canım

Son düzenleme:
mersi tatlım.

of düşündükçe nası olcak diye stres oluyorum.

gelinlik falan karar verdin mi modele.

stres yapma canım,herşey gelip geçiyor
gerçi bende sen gibiydim nişan zamanı,
ben gelinliğe karar vermedim,çünkü kiralamak istiyorum,
ama aklımda aşağı yukarı belirlediğim modeller var,
inşallah kiradaki gelinlikler güzeldir

Back