- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #2.501
kızlarr fotoğraf var ama göstermem,henüz halımız ve perdemiz eksik,,,onlarda tamam olsun hepsini göstericem,,salonumun atmosferini bozmak istemiyorum
Ayyy yaa herkes çok beklemiş uzun süreli ilişkiler yaşamız anlaşılan..Kızlarrr bizim vuslatımızda amma vuslat olacak hee yılların hasretiyle kaydirigubbakcemile3 Biz zaten nişanlımla hayal kuruyoruz, ohh evlenince rahat rahat pazar kahvaltımızı yaparız şöööyylee başbaşa yürüyüşe çıkarız sahile, ay akşamları bi DVD izleriz vs. Hepsi sessiz sakin hayaller hiç gezelim tozalım ayy şuraya gidelim bunu yapalım muhabbeti yok, 5 yıldır doymuşuz gezmeye kalabalıklara nede olsa kaydirigubbakcemile3
Sanırım en kısa benim:)) Martta tanıştık haziranda sözlendik.Ağustosta nişanlandık.Seneye haziranda da evleneceğiz kısmetse
İyİ olamaya çalışıyoruz canım,bizde bu ay yada önümüzdeki ay düğün rezarvasyonu yaptıralım diyoruz ama daha mekana karar veremedik.Kır düğünü diyoruz ama...Valla bende eksik çok daha.Dantaller tamam,mutfağın plastik eşyaları tamam,kahvaltı takımı,3 uyku seti,1 yorgan,3 kabartmalı battaniye,çatal-bıçak seti,günlük yemek takımı,gümüş tepsi falan tamam.Şimdi arayı falan sardıralım diyoruz 175 lira istediler sarmak için,işi hoşuma gitti kadının ona yaptırcam işte kumaşları hazır.Yemek takımı 2 tencere setine baktım 2 milyar tutuyor,onların daha güzelini bulursam onları alayım diyorum.Mikro dalga aldım,çaycı,bulaşık makinası almış kardeşim.Offf sayınca içim daraldı valla.Dün tv baktık nişanlımla.Bakalım bende bir iş bulabilirsem daha kolay olcak işim.Kardeşim asker olcak şimdi,babacığım hangimize yetişcek valla zorrrr.Merhaba Güzeller,
Nasılsınız bugün?
guzelimm iyiyiz sen nasılsın?Benim yolculuğum yavaşladı biraz ,mola verdim bu aralar iş yoğunluğum yüzünden..Zaten daha 7 ay var, yaz düğünü mekanları için rezervasyonlar henüz başlamamış, düğün gününde ocak-şubat ta almayı düşünüyoruz. Mobilyaları da aynen öyle.. E zaten benim çeyiz işimde bitti sayılır ufak tefek eksikler dışında..
Biz 6 seneye girdik.Bana sinir geldi artık.Evlenipte kocişime yemekler yapmak istiyorum artık.Bizde maddi sıkıntı yüzünden evlenemedik.İş bulamamıştı nişanlım.Buldu düzgün bir iş sonunda allaha çok şükür.Şimdi rahatladık biraz.Ama tam rahatlamak için benimde işe girmem lazım.Dün hesap yaptık,ev kirası şu bu falan diye tek maaşla 50 lira anca kalıyor.Allah yardımcısı olsun herkesin.slm kızlar nasılsınız?Nasıl gidiyor hazırlıklar benim düğün seneye galiba eylül-ekim gibikafamçokkarıştı daha gün almadık yani, onun dışında çeyiz danteldir vs devam ediyo,beyaz eşyalar tamam yani büyük bi kısmı,mobilyalarıyla yazın almayı düşünüyoruzmafoldumben biz 4 senedir sevgiliyiz artık canıma tak ettikaydirigubbakcemile3maddi sıkıntı yüzünden bekliyoruz bu ayrı bi can sıkıntısı malesef:sm_confused:
Kızlarrr sizde bendensiniz ayy çok hoş yaa :)) Benim için hayat kariyerimin zirvesinde olmak, evimi otel şeklinde kullanmak, eşime hiç vakit ayıramamak değil yaa..Ben evime de eşime de işime de eşit zaman ayırayım istiyorum. Yemekler yapayım, evimi kendim temizliyeyim, eşimle keyifli uzun sohbetler edelim birlikte hoş vakit geçirelim istiyorum. Bu yüzdende KPSS ye girip devlette çalışmayı düşünüyorum,öyle ek ders filanda almak istemiyorum. Eve yorgun argın gelip buzluktan 2 çeşit yemek çözdürüp yarım saatte yemek hazırlayıp 1 saat sonra yatağa gidip günü bitirmek istemiyorum.Siz ne düşünüyorsunuz?
günaydın kızlarrr,
birileri uzun nişanlılık dedi galiba :)) bende 1 sene 4 aydır nişanlıyım,,kısmetse 6 ay sonra nisan aydında düşünüyoruz nikahımızı,
eşyalarımız herşeyimiz tamam,salonum yerleşti,bir görseniz çok güzel oldu..inşallah bir aksilik çıkmazda planladığımız tarihte evlenebiliriz..
Ajikal madem güzel oldu hani gülüm fotoların ben mi görmedim yoksa senağlama
Ben daha nişanlanmadım;ama öyle uzun süre nişanlılık istemiyorum
Zaten yeterince sevgili olduk delikafadulden
Ayyy yaa herkes çok beklemiş uzun süreli ilişkiler yaşamız anlaşılan..Kızlarrr bizim vuslatımızda amma vuslat olacak hee yılların hasretiyle kaydirigubbakcemile3 Biz zaten nişanlımla hayal kuruyoruz, ohh evlenince rahat rahat pazar kahvaltımızı yaparız şöööyylee başbaşa yürüyüşe çıkarız sahile, ay akşamları bi DVD izleriz vs. Hepsi sessiz sakin hayaller hiç gezelim tozalım ayy şuraya gidelim bunu yapalım muhabbeti yok, 5 yıldır doymuşuz gezmeye kalabalıklara nede olsa kaydirigubbakcemile3
Kızlarrr sizde bendensiniz ayy çok hoş yaa :)) Benim için hayat kariyerimin zirvesinde olmak, evimi otel şeklinde kullanmak, eşime hiç vakit ayıramamak değil yaa..Ben evime de eşime de işime de eşit zaman ayırayım istiyorum. Yemekler yapayım, evimi kendim temizliyeyim, eşimle keyifli uzun sohbetler edelim birlikte hoş vakit geçirelim istiyorum. Bu yüzdende KPSS ye girip devlette çalışmayı düşünüyorum,öyle ek ders filanda almak istemiyorum. Eve yorgun argın gelip buzluktan 2 çeşit yemek çözdürüp yarım saatte yemek hazırlayıp 1 saat sonra yatağa gidip günü bitirmek istemiyorum.Siz ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?